Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες καλησπέρα, η ASUS X470 PRO για RYZEN cpus στα 110+15 (μεταφορικά) = 125 €

https://www.ebay.com/itm/Asus-Prime-X470-Pro/123677262208?hash=item1ccbbd4180:g:PnEAAOSwUHRcgOWN&frcectupt=true

Ελπίζω να μην αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός, εγώ έριξα μόλις μια παραγγελία και ελπίζω να έρθει.

Φτηνότερη τιμή Ελλάδα 161 €, η μητρική που μάλλλον έτσι και αλλιώς αξίζει, θεωρώ ότι σε αυτά τα λεφτά παίζει μόνη της.

Επεξ/σία από outlaw star
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 19 feedback δεν μπλέκεις απλά. Πέτα το χρόνο σου σε κάτι άλλο.

Μάλιστα τώρα βλέπω ότι είναι και μοντέλο που έπαιζε πολύ για mining...

Επεξ/σία από non-serviam
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιωμενος ο πωλητης απο εμενα,εχω παρραγηλει απο τον ιδιο μια 1060,ηρθε κομπλε,μαζι και ενας φιλος μου.Μην ανυσηχειτε,στελνει PostNL και ερχεται σπιτι με elta courier,θα σας ζητησει αριθμο τηλεφωνου και email αν προχωρησετε σε παραγγελια,τα θελουν για το shipment

Screenshot_22.png

Επεξ/σία από vaggelis dogas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που πληρώνεις με PayPal το μόνο που μπορείς να χάσεις είναι ο χρόνος σου. 

Αν θες κράτα βίντεο/φωτογραφίες όταν παραλάβεις και τεστάρεις το motherboard ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά να είναι πιο εύκολο να το αποδείξεις/ξεμπερδέψεις. Όχι ότι το ebay και η PayPal αν υπάρχει θέμα δεν θα σε δικαιώσουν (το ebay ειδικά που στο 99% των περιπτώσεων θα δικαιώσει τον αγοραστή), απλά η διαδικασία θα είναι πολύ πιο απλή. 

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.

160 ευρω εχει η μητρικη στο σκρουτζ.

Για 35Ε να χασετε εγγυηση?

Να ταν κανα μοντελο των 200+Ε να ελεγα οτι αξιζει το κοπο...

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...