Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, gbtm είπε

Εν τω μεταξύ μια γνωστή μου, αγόρασε έπιπλα χθες αξίας 4800€ όλα μετρητά και χωρίς απόδειξη.

Υποτιθεται για αυτο το λογο και γινονται ολα αυτα,για την φοροδιαφυγη οπως της γνωστης σου που περιγραφεις πιο πανω.

• Like 1
Δημοσ.

Εδωσα πολλά περισσότερα για αγορά αυτοκινήτου πρόσφατα και έκαναν και τούμπες. Φυσικά με αποδείξεις και όλα τα σχετικα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gbtm είπε

Δεν το είχα ξανακούσει και μου φάνηκε πολύ περίεργο.  Εν τω μεταξύ μια γνωστή μου, αγόρασε έπιπλα χθες αξίας 4800€ όλα μετρητά και χωρίς απόδειξη.

Το είπες μόνος σου. Χωρίς απόδειξη. Άρα δεν έγινε ποτέ, καμία συναλλαγή. ;) 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, G.bar είπε

Εδωσα πολλά περισσότερα για αγορά αυτοκινήτου πρόσφατα και έκαναν και τούμπες. Φυσικά με αποδείξεις και όλα τα σχετικα.

Έννοεις με μετρητά;

13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Υποτιθεται για αυτο το λογο και γινονται ολα αυτα,για την φοροδιαφυγη οπως της γνωστης σου που περιγραφεις πιο πανω.

Αυτό το ''υποτίθεται'' πρέπει να γράφεται πάντα με κεφαλαία γράμματα.  Ο ξαδελφός μου δουλεύει στο Υπουργείο  Συγκοινωνιών και μου έχει πει για άπειρες περιπτώσεις πωλήσεων αυτοκινήτων

με τα λεφτά από χέρι σε χέρι.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gbtm είπε

Έννοεις με μετρητά;

Αυτό το ''υποτίθεται'' πρέπει να γράφεται πάντα με κεφαλαία γράμματα.  Ο ξαδελφός μου δουλεύει στο Υπουργείο  Συγκοινωνιών και μου έχει πει για άπειρες περιπτώσεις πωλήσεων αυτοκινήτων

Σου εχει πει απειρες περιπτωσεις γιατι δυστηχως αυτη ειναι η νοοτροπια του Ελληνα.Κοιταζει δηλαδη πως να βολευτει ο ιδιος και μετα του φταινε ολοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EvilEyes είπε

Εφόσον τα πήρε χωρίς απόδειξη λογικό. Παραστατικό άνω των 300 ευρώ η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά.

Εγω αγορασα οπως ειπα μεταχειρισμενο απο αντιπροσωπεια με αποδειξεις κανονικα πριν τρια χρονια και δεν μου ειπαν τιποτα.Φυσικα και θα προτιμουσα ηλεκτρονικα απο το να κουβαλαω τοτε πανω μου καποια χιλιαρικα.....Τι να πει κανεις...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, G.bar είπε

Εσυ τι κερδος ειχες? σου μειωσε την τιμη?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Εσυ τι κερδος ειχες? σου μειωσε την τιμη?

Κανένα κέρδος. Ρώτησα αν μπορούσα να πληρώσω  με μετρητα και μου ειπαν φυσικά και μπορειτε.

Δημοσ.

Άρα θέλουν να καταργήσουν τελείως κάποια στιγμή τα μετρητά και όλες οι αγορές να γίνονται με κάρτα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, G.bar είπε

Και τι ακριβώς συμπέρασμα νομίζεις πως θα έπρεπε να βγάλουμε από αυτό?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, gbtm είπε

Έννοεις με μετρητά;

Και στα ακίνητα με μετρητά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gbtm είπε

Άρα θέλουν να καταργήσουν τελείως κάποια στιγμή τα μετρητά και όλες οι αγορές να γίνονται με κάρτα.

Αυτο δεν γινεται. απλως κανουν τα αδυνατα δυνατα να εχουν ρευστοτητα οι τραπεζες οι οποιες ανηκουν στους γερμανους

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Και τι ακριβώς συμπέρασμα νομίζεις πως θα έπρεπε να βγάλουμε από αυτό?

Οτι αν θες και δεχονται πληρωμη με μετρητα μπορείς να το κάνεις. Προφανώς δεν ειναι απαγορευτικο ή υπάρχουν παραθυρακια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, G.bar είπε

Οτι αν θες και δεχονται πληρωμη με μετρητα μπορείς να το κάνεις. Προφανώς δεν ειναι απαγορευτικο ή υπάρχουν παραθυρακια.

Το ότι ένας δέχτηκε πληρωμή με μετρητά, δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι είναι και νόμιμο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...