suedehead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Καλημέρα σας, τον περασμενο Ιουνιο αγορασα ενα μεταχειρισμενο iPhone SE 32GΒ. To τηλέφωνο ήταν σε άριστη κατάσταση. Ο προηγούμενος κάτοχος μου ανέφερε οτι είχε δηλώσει το κινητό πριν απο μερικές μέρες. Πράγματι με έλεγχο του ΙΜΕΙ φαίνοταν οτι δηλώθηκε πριν απο μερικές μέρες και είχε εγγύση για 1 χρόνο. Απο ότι θυμάμαι έγραφε και ημερομηνία. Σήμερα μπήκα ξανά να ελέγξω το IMEI και την εγγύηση και απλά αναφέρει OK στο Έγκυρη ημερομηνία αγοράς και οτι έληξε η τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη. Δεν θα έπρεπε να εμφανίζει εγγύηση εως τον Ιούνιο;
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Το τηλεφωνο έχει 1 χρόνο εγγύηση και 90 ημέρες τηλεφωνική υποστηριξη. Το γράφει στο site. Προφανως έληξε το δευτερο και ισχύει κανονικα το πρώτο.
suedehead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Συμφωνω μαζι σου, προφανως. Δεν θα επρεπε ομως να γραφει την ημερομηνια ληξης της εγγυησης; Εχω την εντυπωση οτι στην αρχη την εγραφε. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από suedehead
kormos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 40 λεπτά πριν, suedehead είπε Συμφωνω μαζι σου, προφανως. Δεν θα επρεπε ομως να γραφει την ημερομηνια ληξης της εγγυησης; Εχω την εντυπωση οτι στην αρχη την εγραφε. Σε όσες συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια μου δεν έχω δει να αναγράφει ημερομηνία λήξης...
suedehead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τότε μάλλον έκανα λάθος. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ωστόσο σε ορισμένες φωτογραφίες άλλων Iphone βλέπω ότι γράφει, μεταξύ άλλων: κάλυψη επισκευών και σέρβις: ενεργή εκτιμωμενη ημερομηνία λήξης: ταδε Κάτι αντίστοιχο δεν θα πρέπει να βλέπω και εγώ που είμαι εντός εγγύησης; Όσο ζω μαθαίνω. Αν τον έλεγχο τον κάνω σε browser στο pc δεν εμφανίζει ημερομηνία λήξης εγγύησης. Αν τον έλεγχο τον κάνω στο Iphone τότε ναι εμφανίζει κανονικά ημερομηνία κτλ Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από suedehead
Jiakometi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Όταν κάνεις τον έλεγχο στο PC τον κάνεις αφού έχεις κάνει login με το Apple ID σου ή όχι ?
Jiakometi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Επειδή λοιπόν η Apple δεν μπορεί να πιστοποιήσει ποιός ενδιαφέρεται για την εγγύηση του τηλεφώνου δεν δίνει τις ίδιες λεπτομέρειες που δίνει στον κάτοχο, (Που είναι με login με το ID του) σε κάποιον «τρίτο» 1 1
suedehead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Jiakometi σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα