Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έχει λίγο καιρό τώρα που η Dota κολλάει για ελαχιστα ms και συνεχίζει κανονικά μετα, χωρίς να μειώνονται ούτε frames ούτε να χάνεται σύνδεση με ιντερνετ και νομίζω πως έχει να κάνει με το Cpu που τα έχει βγάλει τα λεφτά του. Νομίζω πως χρειαζεται πλέον μια αναβάθμιση αλλά δεν ξέρω αν χρειαζεται αλλαγή η RAM και/ή η motherboard. Ο υπολογιστής μου χρειάζεται κυρίως για matlab, Sim4life, browsing και Dota2. Το budget ειναι περιορισμένο και ελπίζω με 150-170€ να υπάρχει κάποια αξιόλογη λύση. 

Δημοσ.

με 150-170€  δε κανεις καμια αξιολογη αναβαθμιση, ισως να προσθεσεις αλλα 8GB ram και να βαλεις εναν SSD.

Για να πεις οτι κανεις κατι σοβαρο, πρεπει να πας σε πακετο cpu+mobo+ram+ssd ειτε ryzen ειτε i5/i7/i9

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Junior22 είπε

. Έχει λίγο καιρό τώρα που η Dota κολλάει για ελαχιστα ms και συνεχίζει κανονικά μετα, χωρίς να μειώνονται ούτε frames ούτε να χάνεται σύνδεση με ιντερνετ και νομίζω πως έχει να κάνει με το Cpu που τα έχει βγάλει τα λεφτά του.

Μηπως εχουν να κανουν οι ραμ; Μηπως να βαλεις καρφωτα το ρευμα; πχ εαν οι ραμ σου ειναι 1.5 στο auto να βαλεις manual 1.51V.

Δεν νομιζω οτι δεν "φτανει" το hardware σου, νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα και η cpu, ειναι η τελευταια στη λιτσα.

Δημοσ.

@panoc Εχω 2 SSD των 128GB σε raid αλλα δεν νομιζω πως εχει να κανει αυτο με τη Dota συγκεκριμενα, γιατι και σε SSD την ειχα εγκαταστησει αλλα και στον HDD. Για καινουρια mobo+cpu+ram εχεις καποια προταση? Σιγουρα οχι για τωρα, απλως να εχω μια ιδεα ποσα θα χρειαστουν για μια τιμια αναβαθμιση.

@alkis13 Τις ram πως να τις αλλαξω? Απο το bios?

Δημοσ.

Ναι σε ryzen 1ης γενιας με b350 εχει παρουσιαστει το ιδιο προβλημα σε μερικους, με freezeαρισμα για λιγα seconds κατα το φορτωμα. κανε και ενα memtest, μα δεν ειναι ιδιαιτερος κοπος

Μετα κοιτας για τροφοδοσια.

Δημοσ.

Δηλαδη, σου επαιζε  καλα πιο παλια και τωρα κολλαει.Εαν ναι, δεν ειναι θεμα επεξεργαστη μετα.Διαφορετικα χτυπα ενα i7-2600k και  ισως πιο γρηγορες μνημες π.χ 2133Mhz

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις microstutter στη dota ενώ παλιά δεν είχες. 99% μιλάμε για software πρόβλημα.

Ρίξε κάνα clean install στα windows ειδικά άμα έχεις καμιά 5ετία να κάνεις.

Επίσης η καλύτερη αναβάθμιση για το συστημά σου είναι 2133 ή 2400 16(2*8)gb ram και ένας 3770Κ.

Πιστεύω με 150-170 ευρώ σύνολο βρίσκεις μτχ τον cpu και ram έχει καινούριες αν δεν βρίσκεις kit της προκοπής στα μτχ.

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Έχεις microstutter στη dota ενώ παλιά δεν είχες. 99% μιλάμε για software πρόβλημα.

Ρίξε κάνα clean install στα windows ειδικά άμα έχεις καμιά 5ετία να κάνεις.

Επίσης η καλύτερη αναβάθμιση για το συστημά σου είναι 2133 ή 2400 16(2*8)gb ram και ένας 3770Κ.

Πιστεύω με 150-170 ευρώ σύνολο βρίσκεις μτχ τον cpu και ram έχει καινούριες αν δεν βρίσκεις kit της προκοπής στα μτχ.

Με τα χρηματα  που εχει ταβανι, μονο για 2600κ για να βαλει και μνημες 2χ8 2133Mhz.

Δημοσ.

Ναι μεχρι και ενα μηνα πριν δεν ειχα θεμα ετρεχε χωρις κολληματα. Clean install κανα χρονο εχω αλλα θα δοκιμασω και ελπιζω να βελτιωθει η κατασταση αλλιως θα βαλω τιποτα στην ακρη για 3770K και καινουρια RAM. Ευχαριστω παιδες

Δημοσ.
19 ώρες πριν, 3DJIN είπε

Αν υποστηριζει η μητρικη ντιμακια 8GB.....

Υποστηρίζει

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z68X-UD3P-B3-rev-10#sp

Η αλήθεια είναι παντως πως αν είναι να δώσεις  κοντά 200 ευρω για τόσο παλιά τεχνολογία πλέον,(cpu+ram used κτλ) καλύτερα να δωσεις κανα 100ρικο παρα πάνω και να πας σε νεα μητρική-επεξεργαστή-ραμ που εκει θα έχεις και καινούργια πραμάτια, και με εγγύηση, αλλά και με μεγάλη αναβαθμισημότητα στις νέες τεχνολογίες..Και πιο ισχυρά εννοείται..🙂

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Υποστηρίζει

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z68X-UD3P-B3-rev-10#sp

Η αλήθεια είναι παντως πως αν είναι να δώσεις  κοντά 200 ευρω για τόσο παλιά τεχνολογία πλέον,(cpu+ram used κτλ) καλύτερα να δωσεις κανα 100ρικο παρα πάνω και να πας σε νεα μητρική-επεξεργαστή-ραμ που εκει θα έχεις και καινούργια πραμάτια, και με εγγύηση, αλλά και με μεγάλη αναβαθμισημότητα στις νέες τεχνολογίες..Και πιο ισχυρά εννοείται..🙂

Αμα δεν σου κανει κοπο, μπορεις να μου προτεινεις cpu+mobo+ram και ας παει στα 300-400 ευρω. Απλως να εχω μια ιδεα για οταν θα εχω την δυνατοτητα να κανω την αναβαθμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδεικτικα->

16gb ram g.skill aegis 3000hz ~90 ευρω

B450 ASRock/msi ~80 ευρώ.

ryzen 5 2600 ~150 ευρώ(εναλλακτικά ryzen 7 1700 ~170, κερδίζεις multitasking,χάνεις λιγο σε games ομως.)

~320-340.

Εάν δεν σε καίει η αλλαγή, περίμενε την σειρά 3000 που θα έρθει λογικά σε ένα ~3 μηνο.

Επεξ/σία από @topos
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 18/3/2019 στις 1:44 ΜΜ, panoc είπε

Δεν αξιζει καν να σκεφτεσαι για 3770Κ, μαζεψε χρηματα για νεα πλατφορμα.

Για τα χρηματα που ζητανε για τον 3770Κ  ειναι αρκετα.Ο 2600κ  βρισκεται αρκετα πιο κατω σε χρηματα και ειναι καλη αναβαθμιση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...