Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Για τα χρηματα που ζητανε για τον 3770Κ  ειναι αρκετα.Ο 2600κ  βρισκεται αρκετα πιο κατω σε χρηματα και ειναι καλη αναβαθμιση.

2500K οσα και να ζητανε για τον 2600Κ δεν εχει νοημα πια.  Ποσο να κερδιζει 10% ? δεν αξιζει να επενδυσει χρηματα σε αυτη τη πλατφορμα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panoc είπε

2500K οσα και να ζητανε για τον 2600Κ δεν εχει νοημα πια.  Ποσο να κερδιζει 10% ? δεν αξιζει να επενδυσει χρηματα σε αυτη τη πλατφορμα.

Εισαι υπερβολικος.Εχω ι7 2600κ στα 4.7 και δεν υπαρχει τιποτα που να μην παιζει. Σε συνδυασμο με 16gb 2133 και μια 980ti σε 1080p εισαι ανετα καλυμενος για 60αρια fps.

Τωρα φυσικα αλλο να δωσεις 400 ευρω για καινουργια πλατφορμα και αλλο 80 ευρω για επεξεργαστη, και αντε αλλα 40 για μνημες.Το κοστος δεν εχει καμια σχεσει το ενα με το αλλο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, toyo73 είπε

Εισαι υπερβολικος.Εχω ι7 2600κ στα 4.7 και δεν υπαρχει τιποτα που να μην παιζει. Σε συνδυασμο με 16gb 2133 και μια 980ti σε 1080p εισαι ανετα καλυμενος για 60αρια fps.

Τωρα φυσικα αλλο να δωσεις 400 ευρω για καινουργια πλατφορμα και αλλο 80 ευρω για επεξεργαστη, και αντε αλλα 40 για μνημες.Το κοστος δεν εχει καμια σχεσει το ενα με το αλλο.

Ακριβως αυτο λεω, ας κλοκαρει τον 2500Κ στα 4.7 και η αναβαθμιση σε 2600Κ ειναι ματαιη, εκτος και τον βρει κανα 30αρι-40αρι.
Clock to clock η διαφορα ειναι μικρη, ειτε κλοκαρει και τους δυο ειτε οχι. Δε μπορουμε να συγκρινουμε μαμα 2500Κ με 4,7G 2600Κ.

80 για cpu 40 για μνημες και βαλε και ψυξη για να κλοκαρει (πραγμα που μπορει να κανεις και χωρις τα 80 για cpu), μας βγαινει ενα 150αρι. Συνεχιζω και πιστευω οτι ειναι κακο deal. Αλλα ας κρινει οπως νομιζει.

• Like 2
Δημοσ.
On 17/03/2019 at 17:09, DiaperCh@nger101 said:

Έχεις microstutter στη dota ενώ παλιά δεν είχες. 99% μιλάμε για software πρόβλημα.

Ρίξε κάνα clean install στα windows ειδικά άμα έχεις καμιά 5ετία να κάνεις.

Επίσης η καλύτερη αναβάθμιση για το συστημά σου είναι 2133 ή 2400 16(2*8)gb ram και ένας 3770Κ.

Πιστεύω με 150-170 ευρώ σύνολο βρίσκεις μτχ τον cpu και ram έχει καινούριες αν δεν βρίσκεις kit της προκοπής στα μτχ.

To αυτο. Ασε που dota το πας αερα με 2500k

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2019 στις 11:47 ΠΜ, Junior22 είπε

Καλημέρα παιδιά. Έχει λίγο καιρό τώρα που η Dota κολλάει για ελαχιστα ms και συνεχίζει κανονικά μετα, χωρίς να μειώνονται ούτε frames ούτε να χάνεται σύνδεση με ιντερνετ και νομίζω πως έχει να κάνει με το Cpu που τα έχει βγάλει τα λεφτά του. Νομίζω πως χρειαζεται πλέον μια αναβάθμιση αλλά δεν ξέρω αν χρειαζεται αλλαγή η RAM και/ή η motherboard. Ο υπολογιστής μου χρειάζεται κυρίως για matlab, Sim4life, browsing και Dota2. Το budget ειναι περιορισμένο και ελπίζω με 150-170€ να υπάρχει κάποια αξιόλογη λύση. 

Δύσκολο να φταίει το hardware από άποψη παλαιότητας, μήπως απλά φταίει η γραμμή ιντερνέτ? Αν είναι spike κολλάει για λίγο και μετά τα βλέπεις είτε fast forward είτε κάνει skip κάποια πράγματα.

Πριν προβείς σε αλλαγές στο H/W δεν κατεβάζεις όλα τα γραφικά να δεις αν το κάνει; Αν το κάνει σίγουρα φταίει η γραμμή, επίσης μπορεί να ήρθε η ώρα να κάνεις clean ινσταλλ το game, σε μένα σε κάποια φάση είχε φτάσει 60 gb και όταν το ξανακατέβασα ήταν 20 κάτι….

---------

Σε 2500κ kai 2600κ δεν ενδείκνυται να βάλεις ram πάνω από 1600Mhz ίσως να κάνεις το αντίθετο και να την κατεβάσεις στα 1333 mhz.

--------

Αν φταίει το cpu δεν σε σώζει ούτε και η τέταρτη γενιά μιας και η διαφορά που είχαν η μια γενιά με την άλλη ήταν ελάχιστες.. έβγαλε η AMD τους ryzen και είδαμε φως….

Αν θες σώνει και καλά αναβάθμιση πήγαινε σε ρυζεν 1600/1700, η δεύτερη γενιά δεν αξίζει τα παραπάνω €, εκτός αν άλλαξαν οι τιμές και μιλάμε για 10-20€ διαφορά στα 2600/2700 αντίστοιχα.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενα 200αρι,καλυτερα να παρει ενα μεταχειρισμενο 2600,μια φθηνη μητρικη και ενα στικακι 8 γιγα(τωρα που εχουν φθηνηνει πολυ) παρα να δωσει για το υπαρχων συστημα.

Αν το πουλησει και κανα ψιλο αυτο που εχει,θα του βγει μια χαρα.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...