Eλληνας Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας Είχα παραγγείλει ένα λάδι αυτοκινήτου από Ελληνικό μαγαζί και μου έστειλαν άλλο! Εκτος απο αυτο υποστηρίζουν πως είναι αυτο που γράφουν στον τιτλο/πληροφορίες τους🤪 ΚΑΙ δυστυχώς σίγουρα δεν είμαι ο μονος που θα την πάτησε απο το συγκεκριμένο μαγαζί γιατι απ οτι μου ειπαν εχουν πουλήσει αρκετα σε αλλους πελατες και δν ειχαν καποιο πρόβλημα Στο σκρουτζ γραφει οτι ειναι το Mobil 1 ESP FORMULA 5W30 Μεσα στο λινκ του μαγαζιου στον τιτλο αλλα και στις πληροφορίες γράφει πως ειναι το Mobil 1 ESP FORMULA 5W30 Στην απόδειξη αγορας γράφει πως ειναι το Mobil 1 ESP FORMULA 5W30 ΑΛΛΑ οι τύποι στέλνουν το Mobil 1 ESP 5W30 το οποίο ειναι Maintains fuel Economy (Emission System Protection ειναι το ESP FORMULA) και εκτος απο αυτο εχουν διαφορά στους κινητήρες που υποστηρίζουν Μου είπαν οτι μπορώ να το επιστρέψω αν δεν είμαι ικανοποιημένος!! Οι τύποι μπορεί να τα έχουν κανει πλακακια με την μεταφορική (ιδιωτική λόγου βαρους) για να τα παίρνουν Ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπίζω κατι τετοιο και θα ηθελα να μου πειτε αν πρέπει να προσέξω κάτι πανω στην επιστροφή και γενικά τι προτείνετε Σίγουρα θα τους κανω μια αρνητική αξιολόγηση και σίγουρα θα επικοινωνήσω με καποιο αρμόδιο άτομο του σκρουτζ γιατι οι τύποι είναι απατεώνες Θα ήθελα μερικές ιδέες Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Eλληνας
slavador Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 μηπως ειναι πιο παλια συσκευασια η πιο καινουρια?
Extinction Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1) Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 2) Mobil 1™ ESP 5W-30 Υπάρχουν όντως 2 διαφορετικά λάδια. 1
nineteen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Έγινε ένα λάθος στην αποθήκη τους προφανώς ή αυτό είχαν και κακώς το έστηλαν χωρίς να σε ενημερώσουν πρώτα. Σου λένε οτι μπορείς να το επιστρέψεις,είτε θα σου στήλουν το σωστό έίτε θα σου επιστρέψουν τα χρήματα που πλήρωσες το πρόβήμα σου ποιό ακριβώς είναι μήπως το άνοιξες το λάδι; Αν ναι φίλε μου πλέον δεν μπορείς να κάνεις κάτι είτε βάζεις αυτό είτε ΞΑΝΑ αγοράζεις αυτό που θές,μαγκιές,απειλές με δικηγόρους κλπ καταλαβαίνεις οτι είναι αστείο να συζητήσουμε καν,το πολύ άστους αρνητική αξιολόγηση δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις.
kormos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Eλληνας είπε Καλημέρα σας Είχα παραγγείλει ένα λάδι αυτοκινήτου από Ελληνικό μαγαζί και μου έστειλαν άλλο! Εκτος απο αυτο υποστηρίζουν πως είναι αυτο που γράφουν στον τιτλο/πληροφορίες τους🤪 ΚΑΙ δυστυχώς σίγουρα δεν είμαι ο μονος που θα την πάτησε απο το συγκεκριμένο μαγαζί γιατι απ οτι μου ειπαν εχουν πουλήσει αρκετα σε αλλους πελατες και δν ειχαν καποιο πρόβλημα Στο σκρουτζ γραφει οτι ειναι το Mobil 1 ESP FORMULA 5W30 Μεσα στο λινκ του μαγαζιου στον τιτλο αλλα και στις πληροφορίες γράφει πως ειναι το Mobil 1 ESP FORMULA 5W30 Στην απόδειξη αγορας γράφει πως ειναι το Mobil 1 ESP FORMULA 5W30 ΑΛΛΑ οι τύποι στέλνουν το Mobil 1 ESP 5W30 το οποίο ειναι Maintains fuel Economy (Emission System Protection ειναι το ESP FORMULA) και εκτος απο αυτο εχουν διαφορά στους κινητήρες που υποστηρίζουν Μου είπαν οτι μπορώ να το επιστρέψω αν δεν είμαι ικανοποιημένος!! Οι τύποι μπορεί να τα έχουν κανει πλακακια με την μεταφορική (ιδιωτική λόγου βαρους) για να τα παίρνουν Ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπίζω κατι τετοιο και θα ηθελα να μου πειτε αν πρέπει να προσέξω κάτι πανω στην επιστροφή και γενικά τι προτείνετε Σίγουρα θα τους κανω μια αρνητική αξιολόγηση και σίγουρα θα επικοινωνήσω με καποιο αρμόδιο άτομο του σκρουτζ γιατι οι τύποι είναι απατεώνες Θα ήθελα μερικές ιδέες Τα τραγικοποιείς ανευ λόγου απ ότι βλέπω... Θέση η επιχείρηση έλαβε και πολύ σωστά προτείνουν αυτό που προτείνουν. Απο τη στιγμή που η συσκευασία είναι ακόμα σφραγισμένη έχεις το δικαίωμα επιστροφής λόγο λάθους από πλευράς τους και φυσικά η επιβάρυνση είναι δική τους. Αν τώρα έχει ανοιχτεί η συσκευασία το κρατάς και στο εξής προσέχεις και εσύ πριν... . φιλική συμβουλή, χαλαρώστε και λίγο! Μην κατακρίνετε με το "καλημέρα"! Τα λάθη είναι για να γίνονται, να κατηογρείς αρνητικά μόνο όταν δεν αναλαμβάνουν το λάθος τους...
georgep800 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Γενικά έχω πέσει και 'γώ σε τέτοια αποτυχημένη τακτική απο ελληνικό κατάστημα, το οποίο όταν δεν έχει stock αυτό που παράγγειλες, στέλνει άλλο με δικιά του πρωτοβουλία. Στην περίπτωση σου βέβαια ακόμα χειρότερα μιας και τα λιπαντικά είναι διαφορετικών προδιαγραφών. Αν θες στείλε μου με ΠΜ το κατάστημα μήπως και πέσαμε στους ίδιους... Θα σου πρότεινα να επιστρέψεις πίσω το προιόν και να ζητήσεις και τα μεταφορικά και προφανώς να τους γράψεις και μια ωραιότατη αρνητική κριτική. 1
Eλληνας Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Το λαδι δεν το εχω ανοίξει Τους εκανα 4 αρνητικές αξιολογήσεις (facebook, google, skroutz, bestprice) +οτι αφαιρέθηκαν από την συγκεκριμένη λίστα στο σκρουτζ Επικοινώνησα με την εταιρεία novitron η οποία είναι εξουσιοδοτημένη διανομέας των λιπαντικών Mobil για την Ελλάδα όπου μου έστειλαν και γραπτός email που περιέχει αναλυτικά pdf για τα δυο συγκεκριμένα λάδια όπου και φαίνεται η διαφορά τους Πλέον το ESP FORMULA εδω και λιγο καιρο το έχουν αλλάξει σε σκετο ESP δηλαδή πλέον θα βγαίνει μόνο σε ESP Φυσικά και είναι δυο διαφορετικά και ευτυχώς στην δικιά μου περίπτωση το όχημα μου υποστηρίζει το καινούριο ΚΑΙ σίγουρα δεν ειναι καθόλου σωστό το κατάστημα ********* να έχει ακόμα μεσα στην σελίδα του το λάδι Mobil 1 ESP 5W30 5l και να το πουλάει ως το FORMULA Μόλις εγκριθεί η αξιολόγηση μου στο σκρουτζ θα σας την δημοσιεύσω ωστε να γνωρίζεται ποιο μαγαζί ειναι αυτο που αλλα γράφει κ αλλα στέλνει 1
tobindax Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Eλληνας είπε μου ειπαν εχουν πουλήσει αρκετα σε αλλους πελατες και δν ειχαν καποιο πρόβλημα Μου θυμίζουν τους παπάρες που μου είπαν "μα κανείς άλλος δεν είχε πρόβλημα" όταν πήρα ένα tempered glass που δεν είχε καθόλου κόλλα στο κέντρο και ήταν απαράδεκτο. Τους απάντησα "μάλλον γιατί κάνει μόνο 3 ευρώ και οι περισσότεροι απαξιούν να χάσουν την ώρα τους μαζί σας" (το ίδιο περιστατικό μου φανέρωσε υποκρισία του skroutz αφού δεν άφησαν να περάσει αρνητική κριτική). Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από tobindax 1
Eλληνας Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Ενα απο τα τελευταία μνμτα που μ εστειλε το μαγαζι " Θα εξεταστούν τα σχόλια σας σχετικά με την σύγχυση που σας δημιούργησε η επιπλέον λέξη <Formula> και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. " Να παραγγείλεις κ να πληρώσεις το ps4 pro και να σ στείλουν το ps4🤔
georgep800 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Eλληνας είπε Ενα απο τα τελευταία μνμτα που μ εστειλε το μαγαζι " Θα εξεταστούν τα σχόλια σας σχετικά με την σύγχυση που σας δημιούργησε η επιπλέον λέξη <Formula> και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. " Να παραγγείλεις κ να πληρώσεις το ps4 pro και να σ στείλουν το ps4🤔 Επειδή χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο λιπαντικό τα τελευταία χρόνια στον κινητήρα του αυτοκινήτου μου, έχω να πω ότι αυτοί εκεί στο κατάστημα, είτε είναι τελείως άσχετοι με το αντικείμενο, είτε είναι οι γνωστοί κουτοπόνηροι που προσπαθούν να βγούν και απο πάνω!!!
Eλληνας Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 επαγγελματίες στο ψέμα Πανω στην επικοινωνία μαζι τους μου ειπαν πως η εταιρεία Mobil σε χωρα απο χώρα αλλάζει ετικέτες στο λιπαντικό της Τους απάντησα πως δεν γνώριζα οτι η εταιρεία Mobil κανει τέτοιου είδους ενέργειες στα προϊόντα της Αν το στείλω στην εταιρεία Novitron λετε να τους κλείσουν το μαγαζακι τους?
kormos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Eλληνας είπε επαγγελματίες στο ψέμα Πανω στην επικοινωνία μαζι τους μου ειπαν πως η εταιρεία Mobil σε χωρα απο χώρα αλλάζει ετικέτες στο λιπαντικό της Τους απάντησα πως δεν γνώριζα οτι η εταιρεία Mobil κανει τέτοιου είδους ενέργειες στα προϊόντα της Αν το στείλω στην εταιρεία Novitron λετε να τους κλείσουν το μαγαζακι τους? Απορώ γιατί ακόμα ασχολήσε με το θέμα.... και επίσης απορώ για το που θες να καταλήξεις... Μια χαρά σου απάντησαν εξ αρχής! Δικό σου θέμα που δεν δέχτηκες την πρότασή τους. Αναλώνεσαι ανευ λόγου.... Καλή τύχη
kage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ανεβασε καπου την απαντηση που σου στειλε η νοβιντρον... ισχυει οτι σου εγραψαν.. απο γερμανια(levoil) αγοραζω κουτες(~9e το λιτρο) δεν λεει esp formula πια αλλα εχει ολες τις προδιαγραφες του.επιπλεον ενα νεο σηματακι μπροστα που λεει dexos 2 approved+ξεκολαει το μπροστα αυτοκολλητο και εχει info σε πολλες γλωσσες made in france ειναι και παραγωγη τελη 18 ACEA C2/C3 API SN/SM Freigegeben gem.: MB-Approval 229.52 / 229.51 / 229.31 VW 504 00 / 507 00 Porsche C30 Peugeot/Citroën Automobiles B71 2290 GM dexos2 (license number D20281HC015) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από kage
Eλληνας Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, kage είπε ανεβασε καπου την απαντηση που σου στειλε η νοβιντρον... ισχυει οτι σου εγραψαν.. απο γερμανια(levoil) αγοραζω κουτες(~9e το λιτρο) δεν λεει esp formula πια αλλα εχει ολες τις προδιαγραφες του.επιπλεον ενα νεο σηματακι μπροστα που λεει dexos 2 approved+ξεκολαει το μπροστα αυτοκολλητο και εχει info σε πολλες γλωσσες made in france ειναι και παραγωγη τελη 18 ACEA C2/C3 API SN/SM Freigegeben gem.: MB-Approval 229.52 / 229.51 / 229.31 VW 504 00 / 507 00 Porsche C30 Peugeot/Citroën Automobiles B71 2290 GM dexos2 (license number D20281HC015) Και η εταιρεία Novitron μου είπε πως υπάρχουν διάφορες στις προδιαγραφές και πως θα πρέπει να τις ελέγξω διότι δεν ειναι ίδιες Οι προδιαγραφές που στείλατε δεν είναι απο το FORMULA Το ESP FORMULA έγινε αντικατάσταση από το ESP και πλέον θα κυκλοφορεί ως ESP σκέτο και οι προδιαγραφές είναι διαφορετικές Οι προδιαγραφές φαίνονται στις φωτογραφίες που σας έστειλα Ευτυχώς το δικό μου όχημα υποστηρίζεται και απο το σκετο ESP Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από Eλληνας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα