Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η apple έχει την εντύπωση ότι θα συνεχίζει να πουλάει συσκευές με κατώτερο hardware και να κονομαει δεν έβαλε μυαλό μετα το XR και συνεχίζει αυτή τη φορά με τα iMac που σέρνονται.Εν έτη 2019 HDD 5400rpm σε μηχανήματα των 1099$

• Thanks 1
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Istros είπε

Η apple έχει την εντύπωση ότι θα συνεχίζει να πουλάει συσκευές με κατώτερο hardware και να κονομαει δεν έβαλε μυαλό μετα το XR και συνεχίζει αυτή τη φορά με τα iMac που σέρνονται.Εν έτη 2019 HDD 5400rpm σε μηχανήματα των 1099$

Το XR ομως ειχε top 2 (πιξελ + iphone Xs) main camera, απο τις καλυτερες LCD σε κινητο (αν εξαιρεσεις την αναλυση), πολυ καλη battery life, το καλυτερο SoC εβερ σε κινητο (A12) και ολα αυτα γυρω στις τιμες των flagships, που προσωπικα αξιζε αν ηθελες iphone.

Αυτο το imac ειναι εντελως για πεταμα ομως.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Istros είπε

Λογω 8Gb ram και HDD 5400rpm

Ναι βρε ξέρω για ποιο λόγο σέρνεται. Η απορία μου είναι ότι συνεχίζει να το κάνει κ στο φετινό.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, pitimac είπε

Ρε ψυχουλίνια μου  δεν λετε να καταλάβατε κάτι πολύ απλό εδώ και χρόνια.   Και όλο γκρινιάζετε για τα specs ότι είναι πάρα πολύ ακριβά. Κ λίγα κ παλια κλπ. Δεν έχει σχεδον καμία σημασία για το λειτουργικό της Apple η ποσότητα των specs

Δεν θα πω πολλά. Πήρα iMac το 2013 και έχουμε 2019, δεν έχω πειράξει τίποτα και δουλεύει  άψογα ακόμα. 6 χρόνων μηχάνημα σχεδον. Τα προηγούμενα χρόνια ήθελα καθε 2 χρόνια υπολογιστή Windows. Κ ένα σωρό προβλήματα ας στην διάρκεια των δύο χρόνων.

αυτο

Once you go Mac, you never go back!

Ειχα iMac 21 του 2012 (Edit: 2011) και μου βγαλε την ψυχη.

- Με τον HDD σερνοταν ακομα και με OSX

- USB 2 οταν ολοι οι αλλοι ειχαν 3

- Υγρασια στην οθονη. Πολυ συχνο φαινομενο απ οτι ανακαλυψα

- χαλασμενο super drive μολις εκλεισε χρονο. Δεν ειμαι γκαντεμης, ψαξτε reviews για super drives εκεινης της εποχης.

-Το magic mouse ηταν τοσο αβολο που το χρησιμοποιησα μια μερα και το βαλα πισω στο κουτι του

- Και δεν μπορουσα ουτε καν να τον χρησιμοποιησω ως external Monitor στο καινουργιο PC μου

Συνηθως δενομαι με τους υπολογιστες μου και τους κραταω μεχρι να λιωσουν Τον iMac τον πουλησα σε refurbisher γιατι ειχα τυψεις να τον πουλησω σε ιδιωτη.

Ανοιγοντας το αρθρο περίμενα να δω γελοία specs, αλλα και παλι δεν ημουν ετοιμος για HDD, δεν εχω λογια..

Το να βαζεις HDD, i3 και 8 GB RAM, σε υπολογιστη χιλιαρικου, το 2019, ειναι Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α

Sub Standard hardware με ομορφο design και μηλαρακι στη πλατη. A, ειχε καλη οθονη και ηχεια. Αυτο ειναι το iMac.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, laradoomed123 είπε

Ναι βρε ξέρω για ποιο λόγο σέρνεται. Η απορία μου είναι ότι συνεχίζει να το κάνει κ στο φετινό.

Για να μη βάλουν SSD και ανέβει το BOM κανένα 20$

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pitimac είπε

Ρε ψυχουλίνια μου  δεν λετε να καταλάβατε κάτι πολύ απλό εδώ και χρόνια.   Και όλο γκρινιάζετε για τα specs ότι είναι πάρα πολύ ακριβά. Κ λίγα κ παλια κλπ. Δεν έχει σχεδον καμία σημασία για το λειτουργικό της Apple η ποσότητα των specs

Δεν θα πω πολλά. Πήρα iMac το 2013 και έχουμε 2019, δεν έχω πειράξει τίποτα και δουλεύει  άψογα ακόμα. 6 χρόνων μηχάνημα σχεδον. Τα προηγούμενα χρόνια ήθελα καθε 2 χρόνια υπολογιστή Windows. Κ ένα σωρό προβλήματα ας στην διάρκεια των δύο χρόνων.

αυτο

Ήταν αντίστοιχης τιμης τα προηγούμενα laptop με το Mac?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, pitimac είπε

αυτο

Ναι ρε το osx κάνει θαύματα δεν χρειάζεται ας πούμε sad. Μια χαρά είναι ο hdd. Άσε μας ρε φίλε οκ έχεις από το  13 Mac. Έχεις κάτσει ποτέ στην ζωή σου σε μηχάνημα με ssd?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια χαρά κάνει ένας μέσος χρήστης τη δουλειά του και με έναν απλό δίσκο. Για πιο απαιτητικές εργασίες μπορείς απλά να το πάρεις με fusion drive με 100$ επιπλέον ή με SSD με +200. Δεν στο δίνει με το ζόρι με ένα μόνο sata drive!

• Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μια χαρά κάνει ένας μέσος χρήστης τη δουλειά του και με έναν απλό δίσκο. Για πιο απαιτητικές εργασίες μπορείς απλά να το πάρεις με fusion drive με 100$ επιπλέον ή με SSD με +200. 

Ένας απλός χρήστης κάνει μια χαρά τη δουλειά του και με έναν Core2Duo του 2010. Προτείνω να βάλει έναν τέτοιο στο entry level του iMac που θα βγει το 2020 στα 1199$.

Ρε παιδιά, δεν γίνεται να υπερασπίζεστε τα πάντα, είπαμε..

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, gnsX said:

Ένας απλός χρήστης κάνει μια χαρά τη δουλειά του και με έναν Core2Duo του 2010. Προτείνω να βάλει έναν τέτοιο στο entry level του iMac που θα βγει το 2020 στα 1199$.

Ρε παιδιά, δεν γίνεται να υπερασπίζεστε τα πάντα, είπαμε..

Δεν είναι υπεράσπιση είναι απλή περιγραφή της κατάστασης: έχεις την επιλογή για να διαλέξεις τη σύνθεση που θέλεις. Αν η τιμή είναι το πρόβλημα, μάλλον ανακαλύπτετε τώρα την Apple για πρώτη φορά! :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Παίδες έλεος με αυτό το πράμα κάθε φορά . Όποτε ανακοινώσει νέο προϊον περιμένετε στην γωνία . 

Και η πλάκα είναι ότι τις περισσότερες φορές ούτε καν έχετε ακουμπήσει την συσκευή που θάβεται . 

Παραδοσιακά τα φθηνά είχαν πάντα κατώτερα specs , δεν το κάνει πρώτη φορά . 

Γράφεται για το ΧR . Όταν το XR θα παίρνει ακομα αναβαθμίσεις και θα δουλευει το ίδιο smooth με τώρα 

h samsung θα έχει παρατήσει το s10 . 

Όσο για την έκδοση imac με τον  i3 που σχολιάζεται μερικοί μπείτε να δείτε συγκριτικά με τον i5 που 

είχε στον ιmac του 2017 . ANABΑΘΜΙΣΗ. 

Eπίσης παραβλέπεται το γεγονος ότι στην τιμή είναι και μια 4Κ οθονη και ένα λογισμικό σίγουρα πιο 

ολοκληρωμένο και smooth από τα windows .

Τα οποία windows εσείς οι ίδιοι τα σιχτιρίρεζεται σε άλλα post . 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν είναι υπεράσπιση είναι απλή περιγραφή της κατάστασης: έχεις την επιλογή για να διαλέξεις τη σύνθεση που θέλεις. Αν η τιμή είναι το πρόβλημα, μάλλον ανακαλύπτετε τώρα την Apple για πρώτη φορά! :)

Όχι κάνεις λάθος, δεν με απασχολεί η τιμή αυτή κάθε αυτή. Προσφέρεις i3 και μηχανικό δίσκο στις 5400 rpm έστω στο entry level μοντέλο ενός προϊόντος που το πλασάρεις ως premium και ως φανταστική εμπειρία χρήσης. 

Άρα το θέμα δεν είναι ότι πουλάει πιο ακριβά (καλά κάνει), πουλάει κάτω του μετρίου hardware σε υψηλές τιμές. Είπε κανείς τίποτα για το καπέλο στο high end μοντέλο; Άλλο αυτό και άλλο να δίνεις το hardware που δίνει. Τεσπά, περί ορέξεως

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...