anivas11 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Πρέπει η NOVA να έχει πρόβλημα με το VDSL. Μάλλον o OTE δεν της δίνει γραμμές λόγω χρεών. Έχω κάνει αίτηση φορητότητας VDSL σε κατάστημα NOVA πριν ένα μήνα και ακόμη περιμένω. Μάλλον όταν ολοκληρωθεί η πώλησή τους θα με θυμηθούν...
gouminho27 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Αιγάλεω 30 μέτρα από καμπίνα του ΟΤΕ αίτηση για fiber 50 και περιμένω 1.5 Μήνα... Τραγωδία!!! Δεν μηοως φταίει το ότι ειναι οπτική Ίνα; στην αρχή έλεγαν ότι είναι κομπλέ ξαφνικά περιμένουμε τον. Εργολάβο κ τώρα δεν έχουμε γραμμή χώρο στο καφαο
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Παιδιά μην περιμένετε άδικα, δεν πρόκειται να πάρετε.
anivas11 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Σήμερα μου ήρθε μήνυμα, μετά από 40 μέρες που έκανα την αίτηση, ότι η ημερομηνία ενεργοποίησης είναι για μεθαύριο.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Σε γνωστό μου έγινε τηλεφώνημα από κάποιο τηλεφωνικό κέντρο της nova για αναβάθμιση σε vdsl, από την μέρα που έγινε το τηλεφώνημα μέχρι την ενεργοποίηση πέρασαν 10 μέρες.
alexander098 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πηγα στις 10 μαρτιου στην σαπιονοβα να ζητησω να καταργηθει η γραμμη μου.Στις 19 λαμβανω sms οτι η τροποποιηση που ζητησα ολοκληρωθηκε.Συνεχιζουν να με χρεωνουν ομως.Καλω στο 13831 και μου λενε οτι θα πληρωσω μεχρι τις 19 μαρτιου που ελαβα το sms.Μετα απο λιγες μερες με παιρνει εισπρακτικη(για το υπερογκο ποσο των 41.80€).Ξαναπαιρνω και με λενε οτι επρεπε να με παρουν τηλεφωνο για να επιβεβαιωσουν την καταργηση(η αιτηση εγινε γραπτα με την φυσικη μου παρουσια στο καταστημα).Πηραν μια δυο φορες σε πολυ ακαταλληλες ωρες.Ακομη και σημερα δεν εχουν ολοκληρωσει την καταργηση και συνεχιζω να χρεωνομαι.Τι να τους κανω τους κεραταδες; Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από alexander098
tempo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Στις 20/3/2019 στις 8:02 ΜΜ, skiabox είπε Για το vdsl, για να μην έχουμε γκρίνιες, πρώτα ελέγχουμε αν το καφάο που ανήκουμε είναι νέου τύπου, και λειτουργεί κανονικά δηλαδή ακούγονται τα ανεμιστήρια. αυτό πως μπορούμε να το διαπιστώσουμε; πως μπορούμε να ελέγξουμε ποιό είναι το καφάο που ανήκουμε;
skiabox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, tempo είπε αυτό πως μπορούμε να το διαπιστώσουμε; πως μπορούμε να ελέγξουμε ποιό είναι το καφάο που ανήκουμε; Γράφει το νούμερο ο κατανεμητής και επίσης είναι πιο κοντά.
tempo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, skiabox είπε Γράφει το νούμερο ο κατανεμητής και επίσης είναι πιο κοντά. το πιο κοντά είναι σχετικό, σε εμένα για παράδειγμα είναι 2 κουτιά σε σχεδόν ίση απόσταση..... το νούμερο το γράφει πάνω στο κουτί; αν το δω πως μπορώ να βρω αν αυτό είναι το νούμερο του καφαο που ανήκω; μπορεί να βοηθήσει ένα έντυπο λογαριασμού;
skiabox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, tempo είπε το πιο κοντά είναι σχετικό, σε εμένα για παράδειγμα είναι 2 κουτιά σε σχεδόν ίση απόσταση..... το νούμερο το γράφει πάνω στο κουτί; αν το δω πως μπορώ να βρω αν αυτό είναι το νούμερο του καφαο που ανήκω; μπορεί να βοηθήσει ένα έντυπο λογαριασμού; Καλύτερα χρησιμοποίησε τον wizard των εταιριών τότε.
tempo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, skiabox είπε Καλύτερα χρησιμοποίησε τον wizard των εταιριών τότε. υπάρχει κάποιο link;
Fonda Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν θέματα σύνδεσης Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από Fonda
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα