DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό τον καιρό τρέχει προωθητική ενέργεια σε προϊόντα Logitech με επιπλέον έκπτωση 20% στις τιμές και έχει ισχύ έως τις 27 Μαρτίου. Η λίστα των προιόντων που συμμετέχουν είναι εδώ. Ενδεικτικά το Logitech G213 κοστίζει 51 ευρώ με μεταφορικά. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα προϊόντα της προσφοράς από ότι είδα. Η τιμονιέρα του τίτλου στα 186,38 ευρώ με μεταφορικά από το amazon.fr. Ο λεβιές στα 37,47 με μεταφορικά. Συνολικό κόστος και για τα δύο στα 218,86 ευρώ με μεταφορικά. Συμβατή με PC, PS4 & PS3. Ελλάδα από 230 ευρώ η τιμονιέρα και από 42 ευρώ ο λεβιές (συν μεταφορικά, αντικαταβολές κτλ). Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από DsLmAnIaC 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 κοίτα ρε γμτ δεν έχω λεφτά τώρα και την θέλω σαν τρελός την συγκεκριμένη, πάλι ατυχία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtasos80 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Εμένα μου βγάζει 39,54 μεταφορικά και για τα δύο (τιμονιέρα και λεβιέ) κάτι που δενν το κάνει ιδιαίτερα συμφέρον σε σύγκριση με τιμές Ελλάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpatz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακυρο.... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Mpatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, dtasos80 είπε Εμένα μου βγάζει 39,54 μεταφορικά και για τα δύο (τιμονιέρα και λεβιέ) κάτι που δενν το κάνει ιδιαίτερα συμφέρον σε σύγκριση με τιμές Ελλάδας. Το κουπόνι το έβαλες ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dtasos80 είπε Εμένα μου βγάζει 39,54 μεταφορικά και για τα δύο (τιμονιέρα και λεβιέ) κάτι που δενν το κάνει ιδιαίτερα συμφέρον σε σύγκριση με τιμές Ελλάδας. Δοκιμασε χωριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dtasos80 είπε Εμένα μου βγάζει 39,54 μεταφορικά και για τα δύο (τιμονιέρα και λεβιέ) κάτι που δενν το κάνει ιδιαίτερα συμφέρον σε σύγκριση με τιμές Ελλάδας. Επιλεγεις χωριστά την τιμονιερα και χωριστά το λεβιέ από τα links που έχω στην ανάρτηση και σιγουρευεις ότι έχει επιλεγεί το κουπόνι και στις δύο. Αν το κάνεις από κινητό, πρέπει να ενεργοποιησεις το κουπόνι εσύ, αν το κάνεις από υπολογιστή νομίζω ότι ενεργοποιείται αυτόματα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από DsLmAnIaC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ο λεβιές στα 43 ευρώ με μεταφορικά πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Η προσφορά έληξε από ότι φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Βλέπω να υπάρχει και στο amazon.de στα 195€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα