Προς το περιεχόμενο

Προστατευτικη ζελατινα για ipad 9,7” 2018


delta6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στο γκρουπ. Πηρα προσφατα ενα ipad 9,7 (2018) και ψαχνω για προστατευτικη ζελατινα για την οθονη. Αγορασα μια απο αμαζον (μενω γερμανια) αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος. Υπαρχει καποια μαρκα που να ξερει κανεις και να ναι εγγυηση; Ψαχνω πιο πολυ για απλη ζεατινα και οχι τζαμακι αλλα αν πιστευετε οτι αξιζει να δωσω και κτι παραπανω για τζαμακι θα χαρω να ακουσω την αποψη σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μένα πάρε ένα smart cover, μην χαλάσεις την αίσθηση της οθόνης στο ipad.

Εγώ τουλάχιστον το δικό μου έτσι το είχα. Αλλά η χρήση του ήταν κυρίως στο σπίτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το iPad mini αλλά επειδή το χρησιμοποιώ ορισμένες φορές και εκτός σπιτιού του έχω βάλει τζαμάκι της spigen (βγάζει και για ipad) σε συνδυασμό και ίδιας μάρκας θήκη. Έχει άριστη εφαρμογή και μέχρι στιγμής μετά από 2 μήνες περίπου χρήση είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, εύκολο στην τοποθέτηση, ακρίβεια στις εγκοπές, καθόλου φουσκάλες, απροβλημάτιστο touch, κ.λπ. Τα χρώματα φαίνονται σούπερ - σα να μην έχει τζαμάκι, προσωπικά η χρήση του είναι προτίστως για ταινίες και για διάβασμα βιβλία και internet browsing. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο.

Επεξ/σία από MotorBreath
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχω το ίδιο Pad 9.7 του 2018 και του έχω βάλει Spigen, στα 20 ευρώ βγαίνει, και συμφωνώ με τον προλαλήσαντα MotorBreath για την ποιότητα, θήκη έβαλα την UAG Plasma στα 39 ευρώ και τώρα είναι έτοιμο και για frisbie στην παραλία :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...