Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από την υπογραφή και την σφραγίδα που έχει βάλει έχει πληρωθεί μέσω τραπέζης και υπάρχουν αποδείξεις. Άρα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε. 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να κάνω μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του θέματος που έχω με τον πολιτικό μηχανικό.

Έχω προχωρήσει σε εξώδικο και στη συνέχεια σε  αγωγή προς τον μηχανικό, κατέθεσα την αγωγή στην πολεοδομία της περιοχής μου και αιτήθηκα αυτοψία από ελεγκτή δόμησης μέσο της υπηρεσίας Ε.Υ.Ε.Δ. όπου μετά από κλήρωση ήρθε ελεγκτής για αυτοψία και το πόρισμα ήταν ότι "δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις" 

Μέσο της πολεοδομίας και με βάση το πόρισμα του ελεγκτή σφραγίσαμε την άδεια για προσωρινή ρευματοδότηση για 1 έτος μέχρι να τελεσιδικήσει το δικαστήριο...

Έχουμε συνέχεια... 

• Like 4
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, george_sloth είπε

Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να κάνω μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του θέματος που έχω με τον πολιτικό μηχανικό.

Έχω προχωρήσει σε εξώδικο και στη συνέχεια σε  αγωγή προς τον μηχανικό, κατέθεσα την αγωγή στην πολεοδομία της περιοχής μου και αιτήθηκα αυτοψία από ελεγκτή δόμησης μέσο της υπηρεσίας Ε.Υ.Ε.Δ. όπου μετά από κλήρωση ήρθε ελεγκτής για αυτοψία και το πόρισμα ήταν ότι "δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις" 

Μέσο της πολεοδομίας και με βάση το πόρισμα του ελεγκτή σφραγίσαμε την άδεια για προσωρινή ρευματοδότηση για 1 έτος μέχρι να τελεσιδικήσει το δικαστήριο...

Έχουμε συνέχεια... 

Η πολεοδομία τι σχέση έχει με την αγωγή που κατέθεσες στον μηχανικό; Σου ζητήθηκαν τα έγγραφα της αγωγής από υπάλληλο της πολεοδομίας; 

Δημοσ.

Ναι η πολεοδομία ζήτησε να γίνει πρώτα η αγωγή στον μηχανικό για να προχωρήσω στην αίτηση για αυτοψία του ακινήτου μέσο της υπηρεσίας ελεγκτών δόμησης.. 

Δημοσ.

Θα ματώσεις λίγο αλλά θα την βρείς την άκρη. Αν ο κανονικός μηχανικός συνταξιοδοτήθηκε τότε δεν μπορεί να επέμβει και το ΤΕΕ οπότε μόνο μέσα από τα δικαστήρια θα μπορέσεις να κλείσεις την υπόθεση. Οι αμοιβές επίβλεψης έχουν πληρωθεί τελικά στον μηχανικό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lary7 είπε

Θα ματώσεις λίγο αλλά θα την βρείς την άκρη. Αν ο κανονικός μηχανικός συνταξιοδοτήθηκε τότε δεν μπορεί να επέμβει και το ΤΕΕ οπότε μόνο μέσα από τα δικαστήρια θα μπορέσεις να κλείσεις την υπόθεση. Οι αμοιβές επίβλεψης έχουν πληρωθεί τελικά στον μηχανικό;

οι αμοιβες εχουν κατατεθει στο παρακαταθηκών και δανείων 

Δημοσ.

Άρα θα περιμένεις το δικαστήριο. Λογικά θα αργήσει οπότε μέχρι τότε απόλαυσε το σπίτι σου, δεν πιστεύω να έχεις θέμα με το ρεύμα όσο και να αργήσει το δικαστήριο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lary7 είπε

Άρα θα περιμένεις το δικαστήριο. Λογικά θα αργήσει οπότε μέχρι τότε απόλαυσε το σπίτι σου, δεν πιστεύω να έχεις θέμα με το ρεύμα όσο και να αργήσει το δικαστήριο.

Το ρεύμα θα είναι προσωρινό για ένα χρόνο και μετά το πέρας της προθεσμίας και αν δεν έχει τελεσιδικήσει το δικαστήριο θα πρέπει να κάνω πάλι την διαδικασία με ελεγκτή δόμησης ( αμοιβή 200 ευρώ) και είναι χρονοβόρα διαδικασία διότι προηγείται κλήρωση... οι ελεγκτές δηλώνουν αδυναμία κλπ. κλπ. και ξανά κλήρωση μέχρι να πετύχουμε κάποιον.. και μετά πάλι πολεοδομία για σφραγίδα , ΔΕΗ κλπ. οπότε σίγουρα πάλι θα μεσολαβεί κάποιο χρονικό διάστημα που δεν θα έχω ρεύμα…

Δημοσ.

Σε νησί είσαι και δεν έρχονται οι ελεγκτές; Το να χρειάζεσαι ελεγκτή για κάθε παράταση είναι παράλογο αλλά αν έτσι το ζητάει η πολεοδομία δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απλά φρόντιζε να ξεκινάς την διαδικασία νωρίτερα.

Δημοσ.

Αφού ο μηχανικός έχει συνταξιοδοτηθεί δεν μπορεί να πάρει αμοιβές τα χρήματα γιατί τα κατέθεσες? Ποιος σε συμβούλεψε να κανεις κάτι τέτοιο?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dkstopo είπε

Αφού ο μηχανικός έχει συνταξιοδοτηθεί δεν μπορεί να πάρει αμοιβές τα χρήματα γιατί τα κατέθεσες? Ποιος σε συμβούλεψε να κανεις κάτι τέτοιο?

Η πολεοδομία, και ο δικηγόρος.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, george_sloth είπε

Η πολεοδομία, και ο δικηγόρος.. 

Εφόσον είναι σε σύνταξη δεν έχει υπογραφή, για εσένα είναι σαν να έχει πεθάνει, διαλέγεις έναν της αρεσκείας σου, βάλε τον δικηγόρο να πάρει τα λεφτά πίσω και βρες και ποιος άλλος έχει σειρά να αλλάξει... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dkstopo είπε

Εφόσον είναι σε σύνταξη δεν έχει υπογραφή, για εσένα είναι σαν να έχει πεθάνει, διαλέγεις έναν της αρεσκείας σου, βάλε τον δικηγόρο να πάρει τα λεφτά πίσω και βρες και ποιος άλλος έχει σειρά να αλλάξει... 

Μπορείς σε παρακαλώ  να μου πεις πια διαδικασία μπορώ να ακολουθήσω ώστε να αλλάξω μηχανικό χωρίς ο συνταξιοδοτημένος να υπογράφει τίποτα (πχ παραίτηση από το έργο για να παραλάβει ο επόμενος )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...