Διονυσης Γ. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα θέμα είχα παραγγείλει κάτι παππουτσια από ένα site στο φβ και ήταν με αντικαταβολή,επειδή είδα όμως πολύ αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο site και επειδή το μόνο κινητό που είχε η σελίδα δεν απαντούσε ποτέ αποφάσισα να μη τα δεχτώ και έκανα άρνηση παραλαβής,οι τύποι τρελάθηκαν και ενώ τους είπα ότι θα τους πληρώσω τα μεταφορικά αν είναι αυτό το θέμα με απείλησαν με μήνυση αν δε τα δεχτώ,τελικά δέχτηκαν να πληρώσω τα μεταφορικά αλλά από τη courier μου είπανε ότι δε μπορω να τα πληρώσω γιατί δεν έχω καμία υποχρέωση αφού δε τα παρέλαβα,πιστεύεται πρέπει να ανησυχώ;να σημειωθεί ότι τα παππουτσια είχαν μόλις 40 ευρώ με μεταφορικά και ότι από το site που υπάρχει μόνο στο φβ και δεν έχει δικιά σου σελίδα με έπαιρναν τηλέφωνο μόνο με απόκρυψη Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Διονυσης Γ.
Salvation81 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μαιμουδες πουλανε μην αγχωνεσαι, δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα (ουτως η αλλιως δεν μπορουν, αν δεν παραλαβεις δεν υποχρεωνεσαι να πληρωσεις τπτ).
Διονυσης Γ. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 κατααλαβα,το ίδιο μου είπανε και από το courier απλά με τρόμαξαν οι τύποι γιατί δε μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και δεν ήξερα πως να αντιδράσω,ευχαριστώ για την ενημέρωση!
moutsa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Τέτοια αντιμετώπιση χρειάζονται αυτοί που πουλάνε μέσω facebook και εξαπάτησε τον κόσμο. Στην θέση σου θα έκανα καμία δεκαριά παραγγελίες ακόμα με ψεύτικα προφίλ.
Διονυσης Γ. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Χαχαχαχα μετά δε την γλιτώνω τη μήνυση 😂😂
cons1985 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μην αγχώνεσαι τζάμπα μαγκιές σου πουλάνε.... 1
vagstef Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Διονυσης Γ. είπε Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα θέμα είχα παραγγείλει κάτι παππουτσια από ένα site στο φβ και ήταν με αντικαταβολή,επειδή είδα όμως πολύ αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο site και επειδή το μόνο κινητό που είχε η σελίδα δεν απαντούσε ποτέ αποφάσισα να μη τα δεχτώ και έκανα άρνηση παραλαβής,οι τύποι τρελάθηκαν και ενώ τους είπα ότι θα τους πληρώσω τα μεταφορικά αν είναι αυτό το θέμα με απείλησαν με μήνυση αν δε τα δεχτώ,τελικά δέχτηκαν να πληρώσω τα μεταφορικά αλλά από τη courier μου είπανε ότι δε μπορω να τα πληρώσω γιατί δεν έχω καμία υποχρέωση αφού δε τα παρέλαβα,πιστεύεται πρέπει να ανησυχώ;να σημειωθεί ότι τα παππουτσια είχαν μόλις 40 ευρώ με μεταφορικά και ότι από το site που υπάρχει μόνο στο φβ και δεν έχει δικιά σου σελίδα με έπαιρναν τηλέφωνο μόνο με απόκρυψη ξεφτίλισέ τους στα social αφού απειλούν με μηνύσεις ειδικά αν είναι Ελλάδα Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από vagstef 1
Διονυσης Γ. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Ναι Ελλάδα είναι,δεν το είχα σκεφτεί αυτό 😂🤔
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Για ξεφτίλισμα είναι οι τύποι..Μαιμούδες πουλάνε και γενικώς είναι σε όλα παράνομοι...Γι αυτό και πουλάνε το εμπόρευμα τους μέσω fb..Ούτε site,ούτε τίποτα επίσημο.Δεν έχεις να φοβηθέις εννοείται τίποτα...Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα