Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Saggitaro είπε

Το πρόβλημα ξεκινάει στο ότι εσύ δεν έχεις δεχθεί τον εαυτό σου και εμμέσως ζητάς την αποδοχή των άλλων για να νιώθεις καλά κάνοντας θλιμμένο και εσένα και τον σύντροφό σου ταυτόχρονα.

δεν παριστάνω τον θλιμμένο ούτε είμαι θλιμμένος. Οριοσμένες φορές απλά αγανακτώ. Και έχω δει πως αντιδρούν πολλοί γύρω μου στο άκουσμα ότι κάποιος είναι γκει. Εγώ μια χαρά το έχω αποδεκτεί, οι άλλοι έχουν θέμα με αυτό.

5 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Συγνώμη είσαι Gay και δεν το ξέρει η οικογένεια σου;Νομίζω φίλε χρειάζεσαι ειδικό πάνω σε αυτό το θέμα.

Δεν έχω και στατιστικά, αλλά από αυτούς που ξέρω κανένας δεν βρήκε το θάρρος να το πει και ένας που το είπε μου είπε το μετάνοιωσε.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kαι γιατί πρέπει να το ξέρουμε δηλαδή;
Και γιατί πρέπει να το ξέρει ο οποιοσδήποτε;
Σ' αυτόν τον πλανήτη υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει το σεξ μόνο με το χέρι, μόνο με λαχανικά, στο vice είχε μια τύπισσα που έκανε σεξ με το τείχος του Βερολίνου, ένας άλλος μόνο με το αυτοκίνητο του (μη με ρωτάς πως, φαντάζομαι από την εξάτμιση) σε άλλον αρέσουν μόνο οι ξανθιές, σε άλλον μόνο οι κοντές, σε άλλον μόνο οι χοντρές, κάτι άλλοι πιο ανώμαλοι κυνηγάνε τις κατσίκες τους σκύλους και τα αλόγατα αλλά γενικά δεν πρόκειται να πάρεις παράσημο ανδρείας, βραβείο Νόμπελ ή κάτι τέτοιο, ούτε για να ντρέπεσαι είναι, ούτε για να νιώθεις περήφανος, ούτε για να το ανακοινώνεις σε δελτίο τύπου. 
Τώρα αν οι συγγενείς σου σε πιέζουν με το θέμα του ότι δεν έχεις γυναίκα αυτό σε τίποτε δεν διαφέρει από κάποιον στρέιτ που δεν έχει γυναίκα. Θέλω να πω στ' @@ σου  για το τι πιστεύουν και τι όχι. Δεν είσαι καμιά ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου. Αυτό θα είχε κάποια σημασία για την οικογένειά σου μόνο αν ήσουν παντρεμένος με παιδιά. Τότε ναι, θα ήσουν κατακριτέος επειδή θα δούλευες την κοινωνία (και την γυναίκα σου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kloktornet είπε

δεν παριστάνω τον θλιμμένο ούτε είμαι θλιμμένος. Οριοσμένες φορές απλά αγανακτώ. Και έχω δει πως αντιδρούν πολλοί γύρω μου στο άκουσμα ότι κάποιος είναι γκει. Εγώ μια χαρά το έχω αποδεκτεί, οι άλλοι έχουν θέμα με αυτό.

Δεν έχω και στατιστικά, αλλά από αυτούς που ξέρω κανένας δεν βρήκε το θάρρος να το πει και ένας που το είπε μου είπε το μετάνοιωσε.

Φίλε η οικογένεια σου θα σε στηρίξει.Πολυ μεγάλη βλακεία που δεν το λες.Επισης όπως λέει και ο φίλος από πάνω ανθρωπος είσαι δεν είσαι κάποια ξεχωριστή περίπτωση.

Επεξ/σία από Fotis Deutschland
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως πρώτα θα έπρεπε να ανοιχτείς στην οικογένεια σου περί αυτού ώστε να σε αποδεχτουν και ότι δεν θα δουν κοπέλα να πηγαίνεις και μετα να ζήτησης την αποδοχή από φίλους και κλπ και εννοείται ότι και στις οικογένειές υπάρχει κάποια θειτσα η δεν ξέρω τι που απλά θα σταματήσει και την καλημέρα αλλά σε όλα τα άτομα που δεν αποδέχονται ένα δικό τους άτομο για αυτό που είναι το λιντλ έχει σε προσφορά το ξυδακι

Επεξ/σία από soteras
  • Like 1
Δημοσ.

Το παιδί προφανώς μπορεί να μιλήσει και να ανοίξει τη σκέψη του εδώ λόγω ανωνυμίας. Δεν τον ξέρουμε, δεν μας ξέρει, πολύ πιο εύκολα μπορεί να μιλήσει. Δεν θα έπρεπε καν στο 2019 να καθόμαστε να συζητάμε για κάτι τόσο απλό, αλλά Ελλάδα έχουμε χριστιανοταλιμπάν με το κιλό, και ειδικά επαρχία έχεις φάει στιγματισμό μόλις μαθευτεί.

Γνωρίζω γκέι παιδί που ο πατέρας του ας πούμε δεν το πήρε τόσο καλά. Αυτό είναι όντως δύσκολο. Αλλά να μην σε κάνει παρέα ένα δήθεν φίλος, ε κλάιν, δεν τρέχει μία.

• Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kloktornet είπε

Προτιμας να ζεις με τον φοβο μην το μαθουν ή επιτελους να το βγαλεις απο μεσα σου; καποια πραγματα ειναι δυσκολο να τα συζητησουμε  αλλα καποιες συζητησεις, οσο δυσκολες και αν ειναι, πρεπει να γινονται. Αυτο ισχυει για καθε ζητημα. Για μενα θα επρεπε πρωτιστως να αναρωτηθεις ΠΟΤΕ θα κανεις την κινηση να το πεις στην οικογενεια σου και οχι οι φιλοι. Αν κανεις αυτο το πρωτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βημα, ολα τα αλλα θα ειναι παιχνιδακι μετα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Το παιδί προφανώς μπορεί να μιλήσει και να ανοίξει τη σκέψη του εδώ λόγω ανωνυμίας. Δεν τον ξέρουμε, δεν μας ξέρει, πολύ πιο εύκολα μπορεί να μιλήσει. Δεν θα έπρεπε καν στο 2019 να καθόμαστε να συζητάμε για κάτι τόσο απλό, αλλά Ελλάδα έχουμε χριστιανοταλιμπάν με το κιλό, και ειδικά επαρχία έχεις φάει στιγματισμό μόλις μαθευτεί.

Γνωρίζω γκέι παιδί που ο πατέρας του ας πούμε δεν το πήρε τόσο καλά. Αυτό είναι όντως δύσκολο. Αλλά να μην σε κάνει παρέα ένα δήθεν φίλος, ε κλάιν, δεν τρέχει μία.

Ενταξει, δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα για να το αποδεχτεις σαν πατέρας. Ωστοσο, ειναι προφανες πως μολις ξεπερασεις τα ερωτηματα που υποθετω πως ταλανιζουν (μηπως αμφιταλαντευεται? Τι εκανα λαθος σαν πατερας? Κτλ), αποδεχεσαι το γεγονος, ξερεις πως αγαπας τον γιο σου και αρχιζεις να τον στηρίζεις.

Επεξ/σία από xgol
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει το θάρρος να το πει, γιατί φοβάται την απόρριψη και γενικά ότι θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Έχει λόγους να φοβάται. Το να το παλεύει τόσα χρόνια μόνος ήταν η χειρότερη επιλογή. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι το "μυστικό" του τον καταστρέφει περισσότερο από την "ομολογία" του. Περίπτωση σοβαρή, και υποχρεωτικά θα πρέπει να συμβουλευθεί έναν ειδικό από την στιγμή που δεν μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν από την οικογένειά του. Εάν φοβάται και τον ειδικό, όταν θα σκάσει η ωρολογιακή βόμβα πως θα μπορέσει να το διαχειριστεί;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ίσως δεν το χω εξηγήσει καλα, οι γονείς μου δεν δέχονται τους γκει, την ομοφυλοφιλία. Ναι έχω και εγώ ακουστά για happy endings που το παιδί το είπε στους γονείς αυτοί τον κατάλαβαν και ζούσαν όλοι μαζί ευτυχισμένοι + το boyfriend. Σε εμάς δε θα ναι έτσι, απλά θα με διώξουν από το σπίτι (έχετε δει singles 1o κύκλο;). Η θα γίνει κάτι χειρότερο. Κάτι καλό δε θα γίνει, επιτρέψτε με να ξέρω τους γονείς μου. Θα το έλεγαν αν έμενα μόνος μου. Όχι τώρα που μένω με τους δικούς μου. Ο ειδικός τι να μου πει; Να γίνω γκαρσόνι και να μένω μαζί με άλλους 5 σε μια γκαρσονιέρα για να μπορέσω να βγάλω από τη σχολή; Η αν γίνει κάτι άλλο να μου μάθει πολεμικές τέχνες (βλέπε jlo στο αρκετά); Για τους γονείς δεν έχω αμφιβολία, θα το πάρουν στραβά, θεόστραβα.

Μια φίλη μου πριν χρόνια (ακόμα είναι φίλη μου) είχε πει αχ πως θα θελα να χα εναν γκει φίλο να πάμε μαζί για ψώνια, να λέμε για αγόρια και λέω οκ δε θέλω να με θεωρούν καρικατούρα άντρα. Αυτό μου δημιούργησε μια "φοβία" ότι αν το πω σε κάποιον θα με θεωρήσει ότι είμαι κάπως έτσι. Και ο πιο φίλος μου από τη σχολή από κουβέντες που έχω ακούσει  θεωρεί ότι οι γκει είμαστε κάτι σαν μια ΜΚΟ που επικοινωνούμε και αλληλοστηριζόμαστε.Οπότε μια ανασφάλεια την έχω.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kloktornet είπε

Ίσως δεν το χω εξηγήσει καλα, οι γονείς μου δεν δέχονται τους γκει, την ομοφυλοφιλία. Ναι έχω και εγώ ακουστά για happy endings που το παιδί το είπε στους γονείς αυτοί τον κατάλαβαν και ζούσαν όλοι μαζί ευτυχισμένοι + το boyfriend. Σε εμάς δε θα ναι έτσι, απλά θα με διώξουν από το σπίτι (έχετε δει singles 1o κύκλο;). Η θα γίνει κάτι χειρότερο. Κάτι καλό δε θα γίνει, επιτρέψτε με να ξέρω τους γονείς μου. Θα το έλεγαν αν έμενα μόνος μου. Όχι τώρα που μένω με τους δικούς μου. Ο ειδικός τι να μου πει; Να γίνω γκαρσόνι και να μένω μαζί με άλλους 5 σε μια γκαρσονιέρα για να μπορέσω να βγάλω από τη σχολή; Η αν γίνει κάτι άλλο να μου μάθει πολεμικές τέχνες (βλέπε jlo στο αρκετά); Για τους γονείς δεν έχω αμφιβολία, θα το πάρουν στραβά, θεόστραβα.

Μια φίλη μου πριν χρόνια (ακόμα είναι φίλη μου) είχε πει αχ πως θα θελα να χα εναν γκει φίλο να πάμε μαζί για ψώνια, να λέμε για αγόρια και λέω οκ δε θέλω να με θεωρούν καρικατούρα άντρα. Αυτό μου δημιούργησε μια "φοβία" ότι αν το πω σε κάποιον θα με θεωρήσει ότι είμαι κάπως έτσι. Και ο πιο φίλος μου από τη σχολή από κουβέντες που έχω ακούσει  θεωρεί ότι οι γκει είμαστε κάτι σαν μια ΜΚΟ που επικοινωνούμε και αλληλοστηριζόμαστε.Οπότε μια ανασφάλεια την έχω.

Συγνώμη ποσό χρόνων είσαι;

Αρα δεν θα το πεις στους γονείς σου και θα είσαι δυστυχισμένος αυτό μας λες;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kloktornet είπε

Με το ιδιο σκεπτικο, αφου "φοβασαι" να το πεις και στους φιλους σου για να μην γινει βούκινο στην σχολη και τρως δουλεμα/μπουλινγκ, μην το πεις καθολου, περιμενε να τελειωσει η σχολη και οταν με το καλο τελειωσει, το λες σε οσους φιλους κανεις ακομα παρεα κ τελειωσε το εργο. οσοι θελουν, θα συνεχισουν να κανετε παρεα κ οι υπολοιποι στην ευχη της παναγιας.

Απο την στιγμη που δεν νιωθεις ετοιμος να στηριξεις τις επιλογες σου, συνεχισε να τις κρύβεις μεχρι οταν μπορεις να το κανεις(να μην φοβασαι να αποκαλυψεις τις προτιμησεις σου) κ οταν δεν θα φοβασαι πλεον τι θα πουν για σενα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Αρα δεν θα το πεις στους γονείς σου και θα είσαι δυστυχισμένος αυτό μας λες;

Δε θα το πω μέχρι να μείνω μόνος μου που σκοπεύω να κάνω με το που τελειώσω τη σχολή. Δεν λέω ότι είμαι δυστυχισμένος τώρα απλά κα΄ποιες φορές είναι δύσκολα. Επίσης δυστυχισμένος ενδεχομένως να είμαι αν τους το πω και γίνουν αυτά που θεωρώ εξαιρετικά πιθανά να γίνουν

4 λεπτά πριν, kallair είπε

Με το ιδιο σκεπτικο, αφου "φοβασαι" να το πεις και στους φιλους σου για να μην γινει βούκινο στην σχολη και τρως δουλεμα/μπουλινγκ, μην το πεις καθολου, περιμενε να τελειωσει η σχολη και οταν με το καλο τελειωσει, το λες σε οσους φιλους κανεις ακομα παρεα κ τελειωσε το εργο. οσοι θελουν, θα συνεχισουν να κανετε παρεα κ οι υπολοιποι στην ευχη της παναγιας.

ίσως αυτό να πρέπει να γίνει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kloktornet είπε

Δε θα το πω μέχρι να μείνω μόνος μου που σκοπεύω να κάνω με το που τελειώσω τη σχολή. Δεν λέω ότι είμαι δυστυχισμένος τώρα απλά κα΄ποιες φορές είναι δύσκολα. Επίσης δυστυχισμένος ενδεχομένως να είμαι αν τους το πω και γίνουν αυτά που θεωρώ εξαιρετικά πιθανά να γίνουν

ίσως αυτό να πρέπει να γίνει

Εγώ ξαναλέω ότι αν αγαπούσες όντως αυτό που είσαι δεν θα φοβόσουν.Επισης οι γονείς σου αν σε αγαπούν πραγματικά δεν θα σου πουν τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kloktornet είπε

γνωμη μου επειδι το γκει λικη στιν ελλαδα δεν παει καλα.

βρες γκομενα- πεστης το - φερνε την παρεα και σπιτι- της αλλες ωρες κανε οτι 8ες 

• Confused 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kloktornet είπε

Φίλε, επειδή κανείς δεν το ανέφερε μέχρι στιγμής, οι "φίλοι" σου είναι για τα μπάζα και έχουν μείνει με το μυαλό που είχαν στο γυμνάσιο.

Σκάσε με το γκομενάκι, ρίξτε μερικά γλωσόφιλα και άντε γεια. Έλα που θα σκάσεις για τους καμμένους που διαβάζουν Μακελειό στο καμπινέ.. 

Οκ είναι η πρώτη σου παρέα μετά το σχολείο, who cares, θα γνωρίσεις άλλους. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά αλλά αφού έχεις σύντροφο τι σε νοιάζει, προχώρα.

Από την άλλη στα λέω από τον καναπέ μου, οπότε ζύγισε τα και προχώρα. 

Με τους γονείς είναι το πρόβλημα, από γνωστό που μίλησε πρώτα στη μάνα του δεν πήγε πολύ καλά αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνεις, ίσως όταν είσαι οικονομικά ανεξάρτητος.

Από την άλλη πιθανόν να τον έχουν καταλάβει και κάνουν την παλαβή μπας "και σε σώσουν" από την αμαρτία.

Καλή τύχη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...