Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ελλαδα θα φας πολυ κραξιμο , εαν οι γονεις σου ειδικα δεν θελουν την πατησες.

εγω μικρος δεν ειχα γκομενα και με πριζαν , φαντασου να ελεγα ειμαι γκει...

δεν ειμαι ουτε σκεπτηκα ποτε να γινω

δεν ειμαστε ολοι ιδιοι 

πρεπει οι γονεις να το μαθουν- σε μεγαλωσαν θα καταλαβουν.

ηλικιες πες μου πατερα μανα - και που μεγαλωσαν ? χωριο?

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν δεν είναι τρολλοθέμα,  ζητάς συμβουλές σε ακατάλληλο φόρουμ.  Η συμβουλή κάποιου ειδικού θα βοηθήσει πολύ περισσότερο. 

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xgol είπε

Ενταξει, δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα για να το αποδεχτεις σαν πατέρας. Ωστοσο, ειναι προφανες πως μολις ξεπερασεις τα ερωτηματα που υποθετω πως ταλανιζουν (μηπως αμφιταλαντευεται? Τι εκανα λαθος σαν πατερας? Κτλ), αποδεχεσαι το γεγονος, ξερεις πως αγαπας τον γιο σου και αρχιζεις να τον στηρίζεις.

ξερει κανεις το μεριδιο γκευ vs straight? 

και εαν αυτοι που δηλωνουν straight τελικα απλα κανουν διπλη ζωη, η απλα δεν ξερουν ακομα?

τελικα τι ειναι αρρωστια? ξερει κανεις?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Αν δεν είναι τρολλοθέμα,  ζητάς συμβουλές σε ακατάλληλο φόρουμ.  Η συμβουλή κάποιου ειδικού θα βοηθήσει πολύ περισσότερο. 

απλά θέλω να ακούσω κάποιες γνώμες that' all. και δεν νομίζω ότι από τον τρόπο που γράφω φαίνεται να τρολάρω

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, kloktornet είπε

Ίσως δεν το χω εξηγήσει καλα, οι γονείς μου δεν δέχονται τους γκει, την ομοφυλοφιλία. Ναι έχω και εγώ ακουστά για happy endings που το παιδί το είπε στους γονείς αυτοί τον κατάλαβαν και ζούσαν όλοι μαζί ευτυχισμένοι + το boyfriend. Σε εμάς δε θα ναι έτσι, απλά θα με διώξουν από το σπίτι (έχετε δει singles 1o κύκλο;). Η θα γίνει κάτι χειρότερο. Κάτι καλό δε θα γίνει, επιτρέψτε με να ξέρω τους γονείς μου. Θα το έλεγαν αν έμενα μόνος μου. Όχι τώρα που μένω με τους δικούς μου. Ο ειδικός τι να μου πει; Να γίνω γκαρσόνι και να μένω μαζί με άλλους 5 σε μια γκαρσονιέρα για να μπορέσω να βγάλω από τη σχολή; Η αν γίνει κάτι άλλο να μου μάθει πολεμικές τέχνες (βλέπε jlo στο αρκετά); Για τους γονείς δεν έχω αμφιβολία, θα το πάρουν στραβά, θεόστραβα.

Μια φίλη μου πριν χρόνια (ακόμα είναι φίλη μου) είχε πει αχ πως θα θελα να χα εναν γκει φίλο να πάμε μαζί για ψώνια, να λέμε για αγόρια και λέω οκ δε θέλω να με θεωρούν καρικατούρα άντρα. Αυτό μου δημιούργησε μια "φοβία" ότι αν το πω σε κάποιον θα με θεωρήσει ότι είμαι κάπως έτσι. Και ο πιο φίλος μου από τη σχολή από κουβέντες που έχω ακούσει  θεωρεί ότι οι γκει είμαστε κάτι σαν μια ΜΚΟ που επικοινωνούμε και αλληλοστηριζόμαστε.Οπότε μια ανασφάλεια την έχω.

Δεν μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεών σου, αυτό είναι το πρόβλημα. Θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Αν το έλεγες από την πρώτη στιγμή δε θα είχες πρόβλημα τώρα. Και έχεις πέσει στην παγίδα, για μια "ηδονή" να υποκρίνεσαι χρόνια σε οικογένεια και φίλους τον "φυσιολογικό" για να τους εκμεταλλεύεσαι όπως λες (επειδή φοβάσαι την απόρριψη). Τελικά ποιος δεν είναι τίμιος;  Και ενώ 100% την ευθύνη την έχεις εσύ, πάντα με "σενάρια" κατηγορείς όλους τους υπόλοιπους. Στο στρατό τι θα κάνεις;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kloktornet είπε

απλά θέλω να ακούσω κάποιες γνώμες that' all. και δεν νομίζω ότι από τον τρόπο που γράφω φαίνεται να τρολάρω

Οκ, επειδή έχουμε δει πολλά.  Προσωπικά σε τέτοια θέματα δεν θα ζητούσα γνώμες στο Μπλα Μπλα του insomnia.  Αλλά , σεβαστό. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kloktornet είπε

Κοίτα εδώ μέσα θα ακούσεις τα πάντα από γνώμες και δεν ξέρω εγώ τι σημασία έχει εσύ νιώθεις ωραία και γουστάρεις αυτό που κάνεις και είσαι τέρμα αυτό μετράει τι θα πάει ο άλλος στα παπάρια σου τι θα πει η κοινωνία έχει μάθει να σχολιάζει ακόμα και το πώς ανασαίνεις και δεν ξέρω εγώ τι από τι στιγμή που το γουστάρεις τέρμα δεν έχει τι λέω εγώ τι λέει ο άλλος και άμα είσαι και καφρος άμα κάποιος πετάξει σχόλιο του πετάς εκεί μια απόντα έτσι ρε μήπως ζηλεύεις ή δεν ξέρω τι να δεις για πότε θα φαει ένα κοκομπλο και δεν θα ξέρει τι να πει

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kloktornet είπε

Μα σου λέμε να το πεις στους γονείς σου και λες όχι.Αρα δεν δέχεσαι αυτά που σου λέμε.

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Fotis Deutschland said:

Μα σου λέμε να το πεις στους γονείς σου και λες όχι.Αρα δεν δέχεσαι αυτά που σου λέμε.

Hey Ψιτ. Ο άνθρωπος απλά συζητάει, δεν θα του επιβάλουμε και τι πρέπει να κάνει...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Hey Ψιτ. Ο άνθρωπος απλά συζητάει, δεν θα του επιβάλουμε και τι πρέπει να κάνει...

εγω θα ελεγα ισως να παει σε ψυχολογο εαν αντεχει ...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Φυσικά και δεν θα του πούμε.Αλλα θέλει να κάτσει και να βασανίζεται.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

εγω θα ελεγα ισως να παει σε ψυχολογο εαν αντεχει ...

Πάλι πρέπει να το πει στους γονείς του, γιατί έχει 50€ η επίσκεψη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Φυσικά και δεν θα του πούμε.Αλλα θέλει να κάτσει και να βασανίζεται.

αυτο! και ειναι κριμα να μην μπορει να μιλησει ρε φιλε ουτε στην μανα του, πολυ κριμα...

προσεχε φιλε προσεχε....πανε βρες καποιον να τα πειτε. δεν κανεις κατι κακο καταλαβαιτο.

1 λεπτό πριν, Nikosmile είπε

Πάλι πρέπει να το πει στους γονείς του, γιατί έχει 50€ η επίσκεψη.

οκ καλυτερα- θα ανοιχτη λιγο σιγα σιγα...

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ απλά πες το, μη σε φοβίζει κάτι 

Απλά να ξέρεις ότι στα επίπεδα παρέας θα φας ίσως λιγάκι "δουλεμα", όταν μετά από λίγο καιρό οι φίλοι σου το συνηθίσουν. Δουλεμα εννοώντας αυτό που γινεται κ τώρα στην παρεα σου του στυλ "πως βγηκες ετσι ρε κλαρινογαμπρε", "παλι με χοντρό γκόμενά πηγες" κ.τ.λ. Είναι στη φύση μας σαν άντρες να πειραζομαστε μεταξύ μας, μην το παρεξηγήσεις. Αν θες γλύψιμο κ τέτοια Κάνε παρέα με κοπέλες 😋😋

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...