Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ !!!!!!!!!!!

9 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε

Αδερφέ απλά πες το, μη σε φοβίζει κάτι 

Απλά να ξέρεις ότι στα επίπεδα παρέας θα φας ίσως λιγάκι "δουλεμα", όταν μετά από λίγο καιρό οι φίλοι σου το συνηθίσουν. Δουλεμα εννοώντας αυτό που γινεται κ τώρα στην παρεα σου του στυλ "πως βγηκες ετσι ρε κλαρινογαμπρε", "παλι με χοντρό γκόμενά πηγες" κ.τ.λ. Είναι στη φύση μας σαν άντρες να πειραζομαστε μεταξύ μας, μην το παρεξηγήσεις. Αν θες γλύψιμο κ τέτοια Κάνε παρέα με κοπέλες 😋😋

Αυτό. Συνήθως κάνουν παρέα με γυναίκες...

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πού ΄σαι παλίκαρε, αν δεν τρολάρεις, να πας σε ψυχολογο. Έχουν σχετικές υπηρεσίες τα δημόσια νοσοκομεία ή τα κέντρα ψυχικής υγείας ανά περιοχή. Να πας και να μιλήσεις, μόνο καλό θα σου κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για τους γονείς μου δε θα το πω, δεν ρώτησα ποτέ αυτό. Θα το πάρουν στραβά δεν χρειάζομαι κανέναν ψυχολόγο να μου το πει αυτό το ξέρω. Θα τους το πω όταν θα μένω μόνος μου.

Για τους φίλους ρωτάω και απλά μερικές απόψεις θα ήθελα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ξερει κανεις το μεριδιο γκευ vs straight? 

και εαν αυτοι που δηλωνουν straight τελικα απλα κανουν διπλη ζωη, η απλα δεν ξερουν ακομα?

τελικα τι ειναι αρρωστια? ξερει κανεις?

για το μερίδιο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβια, απ'ότι έχω διαβάσει πάνω κάτω είναι ένα 10%. Αλλά δεν μπορεί κάποιος να είναι απόλυτα σίγουρος για τον αριθμό.

Κι όμως, υπάρχουν πολλοί στρέιτ άντρες που έχουν προφίλ σε apps για gay dating.

Δεν είναι αρρώστια, προς θεού...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Social Nick είπε

για το μερίδιο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβια, απ'ότι έχω διαβάσει πάνω κάτω είναι ένα 10%. Αλλά δεν μπορεί κάποιος να είναι απόλυτα σίγουρος για τον αριθμό.

Κι όμως, υπάρχουν πολλοί στρέιτ άντρες που έχουν προφίλ σε apps για gay dating.

Δεν είναι αρρώστια, προς θεού...

Ευχαριστώ.. εγώ νόμιζα ότι ήταν άρρωστια...αλλά μάλλον όχι εάν το σκεφτείς λογικά.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kloktornet είπε

Παιδιά για τους γονείς μου δε θα το πω, δεν ρώτησα ποτέ αυτό. Θα το πάρουν στραβά δεν χρειάζομαι κανέναν ψυχολόγο να μου το πει αυτό το ξέρω. Θα τους το πω όταν θα μένω μόνος μου.

Για τους φίλους ρωτάω και απλά μερικές απόψεις θα ήθελα.

Ναι θα το πεις στους φίλους σου και οι γονείς σου δεν θα το μάθουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου αν δεν το αποδεχτείς και δεν νιώσεις περήφανος για αυτό που είσαι... είτε το πεις σε όλους, είτε δεν το πεις σε κανέναν, πάντα θα τυρρανάς τον εαυτό σου...

και μια συμβουλή, από κάποια στιγμή και μετά θα πρέπει να βάζεις πρώτα το καλό του εαυτού σου και μετά των άλλων... το να περιορίζεσαι και να αυτολογοκρίνεσαι, κάνεις κακο μόνο σε σένα και σε κανέναν άλλο, ούτε στους γονείς σου ούτε στους φίλους σου...

Στο λέω ως άνθρωπος που έκανε το commig out πριν κάτι δεκαετίες και πολύ μικρότερος...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ δεν θα το έλεγα. Γιατί η Ελλάδα είναι μια υπερσυντηρητική χώρα που κατοικείται από καθυστερημένους κάφρους. Θεωρώ δεδομένο ότι θα χάσεις φίλους αν το πεις και το κυριότερο θα το πουν στους πάντες. Άστους να το συμπεράνουν μόνοι τους και πες τους το μόνο αφού το έχεις πει πρώτα στους δικούς σου.

2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

τελικα τι ειναι αρρωστια? ξερει κανεις?

Από ποια σπηλιά ξεφύτρωσες εσύ λεβέντη μου; Είναι δυνατόν εν έτη 2019 να είσαι τόσο άσχετος;

Τι αρρώστια ρε καημένε, λες και είναι συνάχι. Έτσι γεννιούνται οι άνθρωποι. Ούτε επιλογή τους είναι, ούτε κανά περίεργο βίτσιο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kloktornet είπε

Ίσως δεν το χω εξηγήσει καλα, οι γονείς μου δεν δέχονται τους γκει, την ομοφυλοφιλία. Ναι έχω και εγώ ακουστά για happy endings που το παιδί το είπε στους γονείς αυτοί τον κατάλαβαν και ζούσαν όλοι μαζί ευτυχισμένοι + το boyfriend. Σε εμάς δε θα ναι έτσι, απλά θα με διώξουν από το σπίτι (έχετε δει singles 1o κύκλο;). Η θα γίνει κάτι χειρότερο. Κάτι καλό δε θα γίνει, επιτρέψτε με να ξέρω τους γονείς μου. Θα το έλεγαν αν έμενα μόνος μου. Όχι τώρα που μένω με τους δικούς μου. Ο ειδικός τι να μου πει; Να γίνω γκαρσόνι και να μένω μαζί με άλλους 5 σε μια γκαρσονιέρα για να μπορέσω να βγάλω από τη σχολή; Η αν γίνει κάτι άλλο να μου μάθει πολεμικές τέχνες (βλέπε jlo στο αρκετά); Για τους γονείς δεν έχω αμφιβολία, θα το πάρουν στραβά, θεόστραβα.

Μια φίλη μου πριν χρόνια (ακόμα είναι φίλη μου) είχε πει αχ πως θα θελα να χα εναν γκει φίλο να πάμε μαζί για ψώνια, να λέμε για αγόρια και λέω οκ δε θέλω να με θεωρούν καρικατούρα άντρα. Αυτό μου δημιούργησε μια "φοβία" ότι αν το πω σε κάποιον θα με θεωρήσει ότι είμαι κάπως έτσι. Και ο πιο φίλος μου από τη σχολή από κουβέντες που έχω ακούσει  θεωρεί ότι οι γκει είμαστε κάτι σαν μια ΜΚΟ που επικοινωνούμε και αλληλοστηριζόμαστε.Οπότε μια ανασφάλεια την έχω.

Φίλε δίνεις πολύ σημασία στους φίλους Σου τι θα πούνε τι θα κάνουν. Εάν πατούσες στα πόδια σου και είχες την θέληση να μείνεις μόνος σου ΝΑΙ θα γίνοσουν γκαρσονι θα έβγαζες και τα τιπς σου θα ζούσες μόνος αξιοπρεπής χωρίς  εξάρτηση από τούς γονείς σού ούτε θα σε απασχολούσε να το παίζεις"φυσιολογικός'' αλλά εσύ είσαι βολεμενος και όπως είπε ενα άλλο παιδί θες το σκύλο χορτάτο και την Πίττα ολόκληρη.  Επιλογή σου είναι . Αλλά μην ζητάς βοήθεια γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν θες βοήθεια άμα ήθελες θα έχεις ήδη Μπέι σε διαδικασία να αλλάξεις την ζωή σου . Αλλά εσύ θες να είσαι με τους "φίλους" που φοβάσαι να πεις ποιός είσαι προσποιησει κάτι άλλο απλά για να έχεις "φίλους"  υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω πού δεν θα φοβοσουν να πεις ότι είσαι γκέι θα σε αποδέχονται γι'αυτό που είσαι . Αλλά εσύ επιλέγεις να είσαι βολεμενος μένοντας με τούς γονείς που να πας τώρα γκαρσονι.... Που να κάνεις νέους φίλους.... Όλα δύσκολα.... Να ξέρεις ότι είναι επιλογή σου καθαρά.να ζεις στο "πρόβλημα" και δεν νομίζω να έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου άμα είχες αποδεχτεί αυτό πού είσαι δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση τώρα. Όταν μεγαλώσεις ίσως καταλάβεις αυτά που γράφω . Καλή συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Φίλε δίνεις πολύ σημασία στους φίλους Σου τι θα πούνε τι θα κάνουν. Εάν πατούσες στα πόδια σου και είχες την θέληση να μείνεις μόνος σου ΝΑΙ θα γίνοσουν γκαρσονι θα έβγαζες και τα τιπς σου θα ζούσες μόνος αξιοπρεπής χωρίς  εξάρτηση από τούς γονείς σού ούτε θα σε απασχολούσε να το παίζεις"φυσιολογικός'' αλλά εσύ είσαι βολεμενος και όπως είπε ενα άλλο παιδί θες το σκύλο χορτάτο και την Πίττα ολόκληρη.  Επιλογή σου είναι . Αλλά μην ζητάς βοήθεια γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν θες βοήθεια άμα ήθελες θα έχεις ήδη Μπέι σε διαδικασία να αλλάξεις την ζωή σου . Αλλά εσύ θες να είσαι με τους "φίλους" που φοβάσαι να πεις ποιός είσαι προσποιησει κάτι άλλο απλά για να έχεις "φίλους"  υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω πού δεν θα φοβοσουν να πεις ότι είσαι γκέι θα σε αποδέχονται γι'αυτό που είσαι . Αλλά εσύ επιλέγεις να είσαι βολεμενος μένοντας με τούς γονείς που να πας τώρα γκαρσονι.... Που να κάνεις νέους φίλους.... Όλα δύσκολα.... Να ξέρεις ότι είναι επιλογή σου καθαρά.να ζεις στο "πρόβλημα" και δεν νομίζω να έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου άμα είχες αποδεχτεί αυτό πού είσαι δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση τώρα. Όταν μεγαλώσεις ίσως καταλάβεις αυτά που γράφω . Καλή συνέχεια.

είμαι σε μια σχολή όπου κάθε μέρα πρέπει να είμαι 9-5 και έχουν υποχρεωτικές παρουσίες τα πάντα και κλινικές και το απόγευμα πρέπει να διαβάσω. Δεν είμαι σε σχολή τύπου κοινωνιολογίας που αν θέλω το ξίνω όλο το χρόνο. Είμαι σε μια σχολή που κάθε 3 και λίγο πρέπει να αγοράσεις κάποιο αναλώσιμο γιατί απλά δεν στο παρέχουν. Και απλά δεν γίνεται να έχεις δουλειά full time από την οποία να μένεις μόνος σου γιατί το 24ωρο δεν μένει. Και ναι με απασχολεί η γνώμη των φίλων μου. Δεν είμαι καθόλου βολεμένος, παλεύω όπως και όλοι οι συμφοιτητές μου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σχολής.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kloktornet είπε

είμαι σε μια σχολή όπου κάθε μέρα πρέπει να είμαι 9-5 και έχουν υποχρεωτικές παρουσίες τα πάντα και κλινικές και το απόγευμα πρέπει να διαβάσω. Δεν είμαι σε σχολή τύπου κοινωνιολογίας που αν θέλω το ξίνω όλο το χρόνο. Είμαι σε μια σχολή που κάθε 3 και λίγο πρέπει να αγοράσεις κάποιο αναλώσιμο γιατί απλά δεν στο παρέχουν. Και απλά δεν γίνεται να έχεις δουλειά full time από την οποία να μένεις μόνος σου γιατί το 24ωρο δεν μένει. Και ναι με απασχολεί η γνώμη των φίλων μου. Δεν είμαι καθόλου βολεμένος, παλεύω όπως και όλοι οι συμφοιτητές μου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σχολής.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρέπει να μιλήσεις στους γονείς σου.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kloktornet είπε

ΦΙλε δινεις υερβολικα πολυ σημασια στο τι θα πουν οι φιλοι σου για τις προτιμισεις σου και οχι τι θες εσυ δεν ξερω πως ακριβως το λενε αυτο τωρα αλλα αυτο θα οδηγησει μαλλον στην καταστροφη την δικια σου και προς την σχεση σου αλλα και προς την ψυχολογια σου ολη δεν λεω καλη οι γνωμοι που εχουν τα φιλαρακια μας σε πολλα θεματα αλλα τι γινετε με αυτοπ ου θες εσυ

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kloktornet είπε

Ακόμα ένας λόγος να του πεις.Εισαι ένα άτομο που έχεις εργαστεί σκληρά και προσπαθείς για το καλύτερο.Δεν είσαι Gay τύπου Gay pride που βγαίνουν γυμνοί στον δρόμο (αυτό δεν είναι Gay είναι ρεζιλίκι).Αρα δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι.Εχε πίστη στον εαυτό σου και όλα καλά θα πάνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@kloktornet

Φίλε μου μια μικρή παρατήρηση μόνο... το να αναβάλεις για μετά κάτι που θα μπορούσες να έχεις κάνει νωρίτερα, ανεξαρτήτου λόγου σοβαρού ή μη, στην καλύτερη περίπτωση να συνειδητοποιήσεις το χάσιμο πολύτιμου χρόνου, χρόνου που περνάει γρήγορα και επιστροφή δεν έχει...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis Deutschland είπε

Ακόμα ένας λόγος να του πεις.Εισαι ένα άτομο που έχεις εργαστεί σκληρά και προσπαθείς για το καλύτερο.Δεν είσαι Gay τύπου Gay pride που βγαίνουν γυμνοί στον δρόμο (αυτό δεν είναι Gay είναι ρεζιλίκι).Αρα δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι.Εχε πίστη στον εαυτό σου και όλα καλά θα πάνε.

ούτε γυμνός κατ'οίκον δεν προλαβαίνω να είμαι χαχα

είχα σκεφτεί να βγούμε για φαγητό οι 3 μας και να το πω αλλά μετά λέω μπορεί να του ρθει απότομο του άλλου. Θυμάμαι και μια φορά που έτυχε να μου στέλνει στο messenger ένας φίλος μου και εγώ να γράφω κάτι μεγάλα μηνύματα και να κοιτάει ο κολλητός μου και να μου λέει λέω και εγώ θα γράφεις σε κανά γκομενάκι και όλο με κάτι άκυρους μιλάς. Και αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι 1) με έχει για str8 και 2) ίσως να χει την εικόνα των γκει σαν κάτι άτομα με ένα πολύ στερεοτυπικό στυλ οπότε αυτομάτως να λέει αα αυτός δεν είναι έτσι άρα είναι str8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...