nightwalker1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Οι φίλοι είναι φίλοι και στα καλά και στα άσχημα και στα εύκολα και στα δύσκολα, αν σε βάλουν να διαλέξεις (άλλη μαλακία κι αυτή) να βρείς καινούργια παρέα, θεωρείς δεν υπάρχουν άτομα έξω που δεν θα σε κάνουν παρέα? Μην φοβάσαι, Σαν παράδειγμα να τους πεις, έχω μια φίλη λεσβία και θέλει να σας γνωρίσει με ποιους μιλάω κλπ ποια η άποψή σας?? Αμέσως θα σου πουν φέρτην, πες τους μετά, το έφερα ώς παράδειγμα θα'θελα να γνωρίσετε την σχέση μου η όπως θες εσύ πάρτο, απο κει θα φανεί το αν θα μείνουν η όχι, Κι εμείς είχαμε στην παρέα άτομο που ήταν gay αλλα το δεχτήκαμε και συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα επειδή δεν μας ενδιαφέρει ο καθένας τι και πως το κάνει αλλά πως συμπεριφέρεται όταν είναι μονάδα η ομάδα μ'εμάς. Ααα και κάτι άλλο... οι γονέις πρέπει να το μαθαίνουν πρώτοι πάντα και οφείλουν να σέβονται τις επιλογές σου.
Fotis Deutschland Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, kloktornet είπε ούτε γυμνός κατ'οίκον δεν προλαβαίνω να είμαι χαχα είχα σκεφτεί να βγούμε για φαγητό οι 3 μας και να το πω αλλά μετά λέω μπορεί να του ρθει απότομο του άλλου. Θυμάμαι και μια φορά που έτυχε να μου στέλνει στο messenger ένας φίλος μου και εγώ να γράφω κάτι μεγάλα μηνύματα και να κοιτάει ο κολλητός μου και να μου λέει λέω και εγώ θα γράφεις σε κανά γκομενάκι και όλο με κάτι άκυρους μιλάς. Και αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι 1) με έχει για str8 και 2) ίσως να χει την εικόνα των γκει σαν κάτι άτομα με ένα πολύ στερεοτυπικό στυλ οπότε αυτομάτως να λέει αα αυτός δεν είναι έτσι άρα είναι str8 Όλα καλά θα πάνε.
christopher0016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, kloktornet είπε είμαι σε μια σχολή όπου κάθε μέρα πρέπει να είμαι 9-5 και έχουν υποχρεωτικές παρουσίες τα πάντα και κλινικές και το απόγευμα πρέπει να διαβάσω. Δεν είμαι σε σχολή τύπου κοινωνιολογίας που αν θέλω το ξίνω όλο το χρόνο. Είμαι σε μια σχολή που κάθε 3 και λίγο πρέπει να αγοράσεις κάποιο αναλώσιμο γιατί απλά δεν στο παρέχουν. Και απλά δεν γίνεται να έχεις δουλειά full time από την οποία να μένεις μόνος σου γιατί το 24ωρο δεν μένει. Και ναι με απασχολεί η γνώμη των φίλων μου. Δεν είμαι καθόλου βολεμένος, παλεύω όπως και όλοι οι συμφοιτητές μου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σχολής. Έχω φίλο που σπούδαζε έχει δύσκολα ωράρια σαν τα δικά σου το απόγευμα δούλευε έφυγε από το πατρικό του γιατί είχε προβλήματα και ζούσε με την κοπέλα του μια χαρά. Επίσης ξέρω ανθρώπους με υποχρεώσεις πολλές που δουλεύουν 14 15 ώρες καθημερινά για να τα βγάζουν πέρα. Είναι θέμα επιλογών θες να είσαι ανεξάρτητος έχει κάποια ζόρια.. θες να είσαι καταπιεσμένος έχει αλλά ψυχολογικά ζόρια.. 1
corsair04 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) δειξε στους φίλου σου ότι έχεις καλλιτεχνική φλέβα (χορο,τραγούδι,θέατρο) και πες ότι είπε και ο Μανός Χατζηδάκης «Για μας τους καλλιτέχνες, λένε ότι είμαστε ή αριστεροί ή ομοφυλόφιλοι. Πάντως εγώ αριστερός δεν είμαι!». Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από corsair04 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις