JohnAthanas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 εχω συνδεδεμενο λογαριασμο gmail σε λαπτοπ γινεται να κλειδωσω το λαπτοπ μεσω του email ? ξερω οτι γινεται στο κινητο αλλα για το λαπτοπ δεν μ δινει τετοια επιλογη μπορω ? οχι αποσυνδεση μην μπερδευεστε μπλοκαρισμα συσκευης!
kormos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, JohnAthanas είπε εχω συνδεδεμενο λογαριασμο gmail σε λαπτοπ γινεται να κλειδωσω το λαπτοπ μεσω του email ? ξερω οτι γινεται στο κινητο αλλα για το λαπτοπ δεν μ δινει τετοια επιλογη μπορω ? οχι αποσυνδεση μην μπερδευεστε μπλοκαρισμα συσκευης! Έχεις καταλάβει τι λες;;
l337 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, JohnAthanas είπε εχω συνδεδεμενο λογαριασμο gmail σε λαπτοπ γινεται να κλειδωσω το λαπτοπ μεσω του email ? ξερω οτι γινεται στο κινητο αλλα για το λαπτοπ δεν μ δινει τετοια επιλογη μπορω ? οχι αποσυνδεση μην μπερδευεστε μπλοκαρισμα συσκευης! Όχι
zx1234r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δεν γίνεται αλλά αν έχεις τα windows ενεργοποιημένα και συνδεδεμένα με Microsoft account γίνεται. Μόνο στα 10 βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα