Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα άνοιξα ένα λογαριασμό τόνισα στον υπάλληλο πως θέλω να είναι απλώς και όχι μισθοδοσίας εν τέλει μου έβγαλε μισθοδοσίας ο εργοδότης εδώ μου είπε ότι ενδέχεται να μου γίνεται μια παρακράτηση 5-10 ευρώ κάθε φορά ισχύει; Δεν θέλω να τους αφήνω χωρίς λόγο χρήματα κάθε μήνα ...

Ευχαριστώ

• Confused 1
Δημοσ.

Αν το στείλει σαν εμβασμα απο αλλη τράπεζα και οχι σαν μισθοδοσία θα εχεις παρακράτηση 3-4 ευρω ανάλογα με το τιμολόγιο της Τράπεζας σου

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν το στείλει σαν εμβασμα απο αλλη τράπεζα και οχι σαν μισθοδοσία θα εχεις παρακράτηση 3-4 ευρω ανάλογα με το τιμολόγιο της Τράπεζας σου

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι ακριβώς να ζητήσω από τον εργοδότη μου να κάνει; Να μου τα στείλει ως τι; Και οι δύο στην ίδια τράπεζα είμαστε πελάτες.

10 λεπτά πριν, tz3s είπε

Νομιζω δεν μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο απλο σε τραπεζα... 

Πλέον μπορείς μου είπαν.

Επεξ/σία από Kenny McCormick
προσθήκη απάντησης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι ακριβώς να ζητήσω από τον εργοδότη μου να κάνει; Να μου τα στείλει ως τι; Και οι δύο στην ίδια τράπεζα είμαστε πελάτες.

Αν κάνει απλή μεταφορά χρημάτων (από λογαριασμό της Εθνικής σε λογαριασμό της Εθνικής πχ), τότε δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα.

Αν κάνει έμβασμα (από Πειραιώς σε Εθνική πχ), τότε πρέπει να πληρώσει ΟΛΑ τα έξοδα αυτός, δλδ και τη χρέωση εξερχόμενου εμβάσματος της μίας τράπεζας και τη χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος της άλλης.

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε

Πλέον μπορείς μου είπαν.

Αν είστε στην ίδια τράπεζα και εσύ και η εταιρεία σου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αυτά που σου λέει είναι παραμύθια

Κακώς βέβαια ζητάς κανονικό λογαριασμό και όχι μισθοδοσίας, ο μισθοδοσίας έχει πολλά προτερήματα έναντι των υπολοίπων, έτσι κι αλλιώς όμως δεν υπάρχει θέμα γιατί από ότι διάβασα μισθοδοσίας είναι ο λογαριασμός σου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... ενημερώσου για την προμήθεια εισερχ. εμβ. απο την τράπεζα σου (στην περίπτωση που η μεταφορά γίνεται από άλλη τράπεζα-αν κ αναφέρεις ότι θα γίνεται στην ίδια τράπεζα). Για ποιόν λόγο δεν ήθελε Λογαριασμό Αποδοχών??? H πληρωμή θα γίνεται μέσω payroll system ή κατά το δοκούν?? Μήπως παίζει κάποιο αγορασμένο πακέτο για φθηνότερα εμβάσματα-εξοδα που υπάρχουν για επιχ/τίες (εμπορικοί/όψεως λογ/σμοί) το οποίο δεν περιλαμβάνει payroll?

Μήπως υπάρχει θέμα με την εφορία (πχ κατασχετήριο-payroll μέσω bypass id πελάτη) ειδικες συνθήκες εργασίας/ειδικά μισθολόγια, η άλλοι φοροτεχνικοί λόγοι κλπ???

Συμβουλεύτηκες τον λογιστή σου??

Λογαριασμοί, σε επικαιροποιημένους πελάτες, ανοίγουν/κλείνουν κανονικά πλέον.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, kourtembeu είπε

πως ανοιξε λογαριασμο μισθοδοσιας χωρις επιστολη απο την εργασια σου για αυτο το λογο;

Απαντήθηκε ήδη αυτό, πλέον δεν χρειάζεσαι λόγο/προϋποθέσεις για να ανοίξεις λογαριασμό, εδώ και ένα χρόνο ισχύει αυτό.

Αίρονται οι περιορισμοί στο άνοιγμα νέων λογαριασμών. Συγκεκριμένα  επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμού από φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα καθώς και η προσθήκη συνδικαιούχου σε υφιστάμενο λογαριασμό σε πιστωτικό ίδρυμα, ανεξαρτήτως της δημιουργίας νέου κωδικού πελάτη (Customer ID).

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1325145/nea-xalarosi-ton-capital-controls

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό αφορά τα capitals εγώ δεν αναφέρθηκα εκεί αλλά τώρα διάβασα καλύτερα τπ αρχικό ποστ. Δεν μπορεί να ανοίξεις κανονικό λογαριασμό για μισθοδοσία . Πρέπει να είναι μισθοδοσίας απαραίτητα 

Επεξ/σία από kourtembeu
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αν είστε στην ίδια τράπεζα και εσύ και η εταιρεία σου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αυτά που σου λέει είναι παραμύθια

Κακώς βέβαια ζητάς κανονικό λογαριασμό και όχι μισθοδοσίας, ο μισθοδοσίας έχει πολλά προτερήματα έναντι των υπολοίπων, έτσι κι αλλιώς όμως δεν υπάρχει θέμα γιατί από ότι διάβασα μισθοδοσίας είναι ο λογαριασμός σου.

τι προτερήματα έχει σε σχέση με ταμιευτήριο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kourtembeu είπε

Αυτό αφορά τα capitals εγώ δεν αναφέρθηκα εκεί αλλά τώρα διάβασα καλύτερα τπ αρχικό ποστ. Δεν μπορεί να ανοίξεις κανονικό λογαριασμό για μισθοδοσία . Πρέπει να είναι μισθοδοσίας απαραίτητα 

Πως δεν μπορείς? Αν εγώ έχω ήδη έναν αποταμιευτικό ή ανοίξω έναν νέο αποταμιευτικό και τον δώσω στον εργοδότη μου να μου βάζει εκεί τα λεφτά τι θα γίνει? Δεν θα του επιτρέψει το σύστημα να μου κάνει κατάθεση αν στην περιγραφή συμπεριλαμβάνεται η λέξη "μισθός"? Θα πέσει κάποιο πρόστιμο σε κάποιον? Για κάντο λίγο λιανά...

1 ώρα πριν, logistoulis είπε

τι προτερήματα έχει σε σχέση με ταμιευτήριο; 

Ένα απλό παράδειγμα, με τον λογαριασμό "Πειραιώς αποδοχών" πχ μπορείς να έχεις πιστωτική κάρτα με δωρεάν συνδρομή και μειωμένο επιτόκιο.

Αν τα θες αναλυτικά, όλες οι τράπεζες έχουν λίστα με τα προτερήματα των λογαριασμών που διαθέτουν στα site τους, μπορείς να τα δεις εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

Εννοώ πως από την στιγμή που όπως κατάλαβα από το αρχικό ποστ πήγε μέσο του εργοδότη του να ανοίξει λογαριασμό (αρά και με τα σχετικά δικαιολογητικά) ήταν λογικό πως θα του άνοιγαν μισθοδοσίας και όχι κανονικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...