Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kourtembeu είπε

Εννοώ πως από την στιγμή που όπως κατάλαβα από το αρχικό ποστ πήγε μέσο του εργοδότη του να ανοίξει λογαριασμό (αρά και με τα σχετικά δικαιολογητικά) ήταν λογικό πως θα του άνοιγαν μισθοδοσίας και όχι κανονικό. 

Πάντως το "Δεν μπορεί να ανοίξεις κανονικό λογαριασμό για μισθοδοσία . Πρέπει να είναι μισθοδοσίας απαραίτητα" που είχες γράψει βγάζει εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που έγραψες τώρα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, logistoulis είπε

τι προτερήματα έχει σε σχέση με ταμιευτήριο; 

14 ώρες πριν, Joshua21 είπε

με τον λογαριασμό "Πειραιώς αποδοχών" πχ μπορείς να έχεις πιστωτική κάρτα με δωρεάν συνδρομή και μειωμένο επιτόκιο

Εκτος του παραπανω εχεις και δικαιωμα υπέρ ανάληψης.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εκτος του παραπανω εχεις και δικαιωμα υπέρ ανάληψης.

Και εκτός των παραπάνω έχεις και δικαίωμα να πληρώνεις λογαριασμούς (ενέργεια, τηλεπικοινωνίες κτλ) χωρίς προμήθεια, δικαίωμα για δάνειο με καλύτερες προϋποθέσεις, και πολλά ακόμα. Για αυτό έγραψα πως όποιος θέλει να δει αναλυτικά όλα τα προτερήματα να δει στα site των τραπεζών.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Πως δεν μπορείς? Αν εγώ έχω ήδη έναν αποταμιευτικό ή ανοίξω έναν νέο αποταμιευτικό και τον δώσω στον εργοδότη μου να μου βάζει εκεί τα λεφτά τι θα γίνει? Δεν θα του επιτρέψει το σύστημα να μου κάνει κατάθεση αν στην περιγραφή συμπεριλαμβάνεται η λέξη "μισθός"? Θα πέσει κάποιο πρόστιμο σε κάποιον? Για κάντο λίγο λιανά...

το βασικό χαρακτηριστικό για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λογαριασμό σαν Μισθοδοσίας, ακόμα κι αν δεν το λέει στον τίτλο του, είναι να είναι ατομικός (να μην υπάρχουν συνδικαιούχοι)

50 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και εκτός των παραπάνω έχεις και δικαίωμα να πληρώνεις λογαριασμούς (ενέργεια, τηλεπικοινωνίες κτλ) χωρίς προμήθεια, δικαίωμα για δάνειο με καλύτερες προϋποθέσεις, και πολλά ακόμα. Για αυτό έγραψα πως όποιος θέλει να δει αναλυτικά όλα τα προτερήματα να δει στα site των τραπεζών.

μιλάς για Πειραιώς συγκεκριμένα; γιατι στην Eurobank, χρεώνει κανονικά προμήθειες στα πάντα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kon1to είπε

το βασικό χαρακτηριστικό για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λογαριασμό σαν Μισθοδοσίας, ακόμα κι αν δεν το λέει στον τίτλο του, είναι να είναι ατομικός (να μην υπάρχουν συνδικαιούχοι)

Εγώ πάλι έχω πολλά πραγματικά παραδείγματα λογαριασμών που έχουν συνδικαιούχους και η μισθοδοσία μπαίνει κανονικά.

4 λεπτά πριν, kon1to είπε

μιλάς για Πειραιώς συγκεκριμένα; γιατι στην Eurobank, χρεώνει κανονικά προμήθειες στα πάντα...

Ναι, το είχα γράψει στο προηγούμενο μήνυμα, "Ένα απλό παράδειγμα, με τον λογαριασμό "Πειραιώς αποδοχών" πχ"

Και ακριβώς επειδή τίποτα δεν είναι στάνταρ, έκανα προτροπή σε κάθε ενδιαφερόμενο να μελετήσει τα χαρακτηριστικά του κάθε τύπου λογαριασμού στα site των τραπεζών.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Και εκτός των παραπάνω έχεις και δικαίωμα να πληρώνεις λογαριασμούς (ενέργεια, τηλεπικοινωνίες κτλ) χωρίς προμήθεια

Αυτό στη Εθνική τουλάχιστον δεν ισχύει, υπάρχουν προμήθειες εδω και κάποια χρόνια

Μερικοί είναι "μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαίνουμε"

:) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...