green gordon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στους δήμους που υπάρχουν ελεύθεροι χώροι πχ μεγάλα πάρκα (πολύ κοντά στα σημεία που ήδη γίνονται) γιατι να εξακολοθουν οι λαϊκές να κλείνουν δρόμους και να δημιουργούν προβλήματα? 3
zx1234r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Θα απαντήσω ως εξής: Αναφορά σε κείμενο Ένας ταγματάρχης αναλαμβάνει διοικητής ενός στρατοπέδου. Ο απερχόμενος διοικητής τον ξεναγεί στο στρατόπεδο. Του δείχνει π.χ το διοικητήριο, τους θαλάμους οπλιτών, τις τουαλέτες, τα λουτρά, τα μαγειρεία, τις αποθήκες οπλισμού, τον όρχο κοκ. Στο τέλος του δείχνει και το σύστημα ασφαλείας. Τη σκοπιά της πύλης, την κρυφή σκοπιά, τη σκοπιά στα πυρομαχικά, τη σκοπιά στον όρχο και στο τέλος τη σκοπιά στο παγκάκι. Νέος διοικητής: σκοπιά στο παγκάκι; Παλαιός διοικητής: ναι σκοπιά στο παγκάκι. Νέος διοικητής: δηλαδή; Τι ακριβώς φυλάει εδώ ο σκοπός. Παλαιός διοικητής: το παγκάκι. Νέος διοικητής: και τι έχει δηλαδή το τόσο πολύτιμο αυτό παγκάκι και χρειάζεται σκοπός για να το φυλάει. Παλαιός διοικητής: δεν έχω την παραμικρή ιδέα αγαπητέ συνάδελφε. Έτσι τα βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή κι έτσι σου τα παραδίδω. Νέος διοικητής: εγώ όμως θέλω να μάθω. Δε μπορεί να έχει τοποθετηθεί μια σκοπιά έτσι γιατί του κάπνισε κάποιου διοικητή. Πού είναι τώρα ο προηγούμενος διοικητής; Παλαιός διοικητής: είναι αντισυνταγματάρχης και βρίσκεται στο λόχο στρατηγείου. Νέος διοικητής: ωραία. Θα τον πάρω αμέσως τηλέφωνο να τον ρωτήσω. Παίρνει τηλέφωνο. Νέος διοικητής: Λόχος στρατηγείου; Καλημέρα σας θα ήθελα να μιλήσω στον Αντισυνταγματάρχη κύριο τάδε. Κεπικάριος: μισό λεπτό παρακαλώ. Αντισυνταγματάρχης: ορίστε. Νέος διοικητής: καλημέρα σας κύριε αντισυνταγματάρχα. Είμαι ο νέος διοικητής του στρατοπέδου τάδε και θέλω μια πληροφορία επειδή έμαθα ότι έχετε διατελέσει κι εσείς διοικητής στο εν λόγω στρατόπεδο. Αντισυνταγματάρχης: παρακαλώ κύριε ταγματάρχα. Νέος διοικητής: ξέρετε, ο απερχόμενος διοικητής: μου έδειξε τα μέτρα ασφαλείας. Θα τα θυμάστε κι εσείς φαντάζομαι. Αντισυνταγματάρχης: βεβαίως Νέος διοικητής: θα θυμάστε ασφαλώς και τη σκοπιά στο παγκάκι. Αντισυνταγματάρχης: βεβαίως. Νέος διοικητής: ήθελα να μάθω σε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η σκοπιά. Αντισυνταγματάρχης: δεν γνωρίζω δυστυχώς. Δεν υπηρέτησα πολύ σε αυτό το στρατόπεδο. Έτσι τα βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή κι έτσι τ άφησα. Νέος διοικητής: μήπως γνωρίζετε ποιος ήταν ο προηγούμενο διοικητής; Αντισυνταγματάρχης: βεβαίως. Είναι βέβαια Συνταγματάρχης τώρα αλλά είναι εξαίρετος άνθρωπος. Είμαι σίγουρος πώς θα γνωρίζει. Μισό λεπτό να βρω το τηλέφωνό του. Παίρνει τον Συνταγματάρχη στο τηλέφωνο Νέος διοικητής: καλημέρα σας κύριε Συνταγματάρχα. Είμαι ο νέος διοικητής του στρατοπέδου τάδε, όπου είχατε υπηρετήσει κι εσείς πριν μερικά χρόνια. Συνταγματάρχης: ναι θυμάμαι. Ωραίοι καιροί τότε. Νέος διοικητής: ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Υποθέτω ότι θα θυμάστε τα μέτρα ασφαλείας και φυσικά τη σκοπιά στο παγκάκι. Συνταγματάρχης: κατάλαβα. Θέλετε να με ρωτήσετε για τη σκοπιά στο παγκάκι. Ξέρετε κι εγώ αναρωτήθηκα αλλά δεν βρήκα εξήγηση. Νέος διοικητής: και γιατί δεν την καταργήσατε; Συνταγματάρχης: ξέρετε τώρα, δεν καταργείται έτσι μια σκοπιά. Για να αλλάξεις τα μέτρα ασφαλείας χρειάζεται να κάνεις αίτηση στη μεραρχία, αυτή να τη μεταβιβάσει στο ΓΕΕΘΑ, αυτό να τη στείλει στο ΓΕΣ, να φτάσει μέχρι το υπουργείο αμύνης, να γίνει μελέτη να την εγκρίνει ο Ταξίαρχος, να τη στείλει στο Στρατηγό, να την εγκρίνει ο Στρατηγός, να έλθει να επιθεωρήσει ο Στρατηγός κι εδώ που τα λέμε έχουμε που έχουμε τουλάχιστον μια στρατηγική το χρόνο, άλλη όρεξη δεν είχαμε να προσθέσουμε μια ακόμα και να τρέχουμε. Νέος διοικητής: μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω τον προηγούμενο διοικητή; Συνταγματάρχης: έχει πεθάνει. Δεν ήξερε όμως. Τον ρώτησα κι εγώ. Όμως ο προπροηγούμενος διοικητής, είναι τώρα απόστρατος βέβαια και θαναι καμιά 90αριά χρονών, ζει. Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του αντιστράτηγου πριν κάμποσα χρόνια και κάθε Κυριακή πηγαίνει στον εθνικό κήπο και κάνει τη βολτίτσα του, συζητάει με άλλους απόστρατους, παίζουν τάβλι, χαρτιά κοκ. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα ξέρει. Και του αρέσει πολύ να μιλάει για τις αναμνήσεις του από το Στρατό. Να μη σας τα πολυλογώ, πάει και βρίσκει τον παππού. Νέος διοικητής: καλημέρα σας Στρατηγέ. Στρατηγός: καλημέρα. Νέος διοικητής: ξέρετε είμαι Ταγματάρχης και ανέλαβα τη διοίκηση του τάδε στρατοπέδου. Στρατηγός: αααα, είχα υπηρετήσει κι εγώ εκεί. Ωραία χρόνια. Καταπληκτικά στελέχη και τέλειοι στρατιώτες. Μας βρήκε άψογους τότε ο Στρατηγός κι έδωσε 10 μέρες τιμητική σε όλους τους φαντάρους και λίγο αργότερο πήρα βαθμό και ανέβηκα στην ιεραρχία. Νέος διοικητής: θα θυμάστε βέβαια ότι στο στρατόπεδο υπάρχει μια σκοπιά δίπλα σ ένα παγκάκι. Μήπως ξέρετε γιατί την έχουν βάλει αυτή τη σκοπιά; Στρατηγός: Τιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! Ακόμη δεν έχει στεγνώσει το παγκάκι;;; 4
sezebo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, green gordon είπε Στους δήμους που υπάρχουν ελεύθεροι χώροι πχ μεγάλα πάρκα (πολύ κοντά στα σημεία που ήδη γίνονται) γιατι να εξακολοθουν οι λαϊκές να κλείνουν δρόμους και να δημιουργούν προβλήματα? καθε ενας που εχει παγκο στη λαικη εχει και τουλαχιστον ενα φορτιγακι με την πραματια του. Οποτε βολευει στο δρομο να εχεις παγκο και να εισαι διπλα στο βανακι. Ειναι και θεμα χρονου, αντε να κουλαβας τα τελαρα φρουτων σε παρκο... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από sezebo 1
G.TH. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Και πως θα πάει να φορτώσει στο πάρκο; Θα βάλει το φορτηγό στα παρτέρια ξέρω γω;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, green gordon είπε Στους δήμους που υπάρχουν ελεύθεροι χώροι πχ μεγάλα πάρκα (πολύ κοντά στα σημεία που ήδη γίνονται) γιατι να εξακολοθουν οι λαϊκές να κλείνουν δρόμους και να δημιουργούν προβλήματα? Οι λαϊκές σε πειραξαν εσένα, Δεν λέω ο καθένας με το πρόβλημά του 1
zx1234r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Εγώ τον καταλαβαίνω. Κάποτε έμενα στο γαλάτσι. Τις τρίτες λοιπόν είχε μία λαϊκή σε κεντρικό δρόμο που έκλεινε επι της ουσίας την κίνηση προς ψυχικό. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος κάποιος να πάει στο ψυχικό, έπρεπε αναγκαστικά να περάσει απο εκείνο το σημείο. Οπότε η κίνηση που μαζευόταν απο τις 7 το πρωί έφτανε μεχρι την πλατεία κυψέλης. Τι κόρνες και βρισίδια, τι ξύλο και αστυνομίες και ασθενοφόρα, τι φωνές απο τους πωλητές της λαϊκής κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Έτσι λοιπόν δεν μπόρεσα ποτέ να διαβάσω για τις εξετάσεις Λυκείου και έμεινα ένα έτος. Και φυσικά μου έμεινε και ένα ψυχολογικό με τις κόρνες. Όποτε ακούω κορνάρισμα τρελαίνομαι. 1 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, zx1234r είπε ψυχικό Μετά σου λέει ο άλλος βόρεια προάστια, Ελάτε στα νότια προάστια να δείτε πως είναι η ζωή δίπλα στη θάλασσα
zx1234r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μετά σου λέει ο άλλος βόρεια προάστια, Ελάτε στα νότια προάστια να δείτε πως είναι η ζωή δίπλα στη θάλασσα Ναι και τώρα που μένω νέα σμύρνη τι κατάλαβα? Κάθε πρωί περνάνε όλοι ανάποδα τον δρόμο κάτω απο το σπίτι μου και τσακώνονται με εκείνους που έρχονται σωστά.
sezebo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, zx1234r είπε Εγώ τον καταλαβαίνω. Κάποτε έμενα στο γαλάτσι. Τις τρίτες λοιπόν είχε μία λαϊκή σε κεντρικό δρόμο που έκλεινε επι της ουσίας την κίνηση προς ψυχικό. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος κάποιος να πάει στο ψυχικό, έπρεπε αναγκαστικά να περάσει απο εκείνο το σημείο. Οπότε η κίνηση που μαζευόταν απο τις 7 το πρωί έφτανε μεχρι την πλατεία κυψέλης. Τι κόρνες και βρισίδια, τι ξύλο και αστυνομίες και ασθενοφόρα, τι φωνές απο τους πωλητές της λαϊκής κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Έτσι λοιπόν δεν μπόρεσα ποτέ να διαβάσω για τις εξετάσεις Λυκείου και έμεινα ένα έτος. Και φυσικά μου έμεινε και ένα ψυχολογικό με τις κόρνες. Όποτε ακούω κορνάρισμα τρελαίνομαι. ναι φταιει ο τσιγκανος που φωναζε κι οχι εσυ που δεν ανοιξες βιβλιο. πρεπει να εισαι πολυ βοδι για να μεινεις στο λυκειο (πρεπει να εχεις κατω απο 9.5 μ.ο.) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από sezebo 1
zx1234r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, sezebo είπε ναι φταιει ο τσιγκανος που φωναζε κι οχι εσυ που δεν ανοιξες βιβλιο. πρεπει να εισαι πολυ βοδι για να μεινεις στο λυκειο (πρεπει να εχει κατω απο 9.5 μ.ο.) Πες μου που μένεις να έρχομαι μία μέρα την εβδομάδα να σου φωνάζω κάτω απο το μπαλκόνι. Να δούμε σε δύο μήνες πως θα είναι τα νεύρα σου.
green gordon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οι λαϊκές σε πειραξαν εσένα, Δεν λέω ο καθένας με το πρόβλημά του Συγνώμη... Άλλη φορά θα σε ρωτάω για να ανοίξω τοπικ. Οπότε είναι λογικό να ψάχνουν 70 πολυκατοικίες να παρκάρουν σε διπλανούς δρόμους μια μέρα πριν. Στη γειτονιά υπάρχει πρώην στρατόπεδο που είναι πλέον ιδιοκτησία του δήμου δέκα στρέμματα με δρόμους μέσα οπότε ούτε παρτέρια θα καβαλάει κανείς ούτε τίποτα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από green gordon 6
Getta Robo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 hour ago, green gordon said: Στους δήμους που υπάρχουν ελεύθεροι χώροι πχ μεγάλα πάρκα (πολύ κοντά στα σημεία που ήδη γίνονται) γιατι να εξακολοθουν οι λαϊκές να κλείνουν δρόμους και να δημιουργούν προβλήματα? Σε πολλες χωρες στην Ευρωπη ετσι γινεται. Μικρα αστικα παρκα, πεζοδρομοι, πλατειες. Εδω κλασικα δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη με τιποτα. 1 hour ago, NikosKallithea said: Οι λαϊκές σε πειραξαν εσένα, Δεν λέω ο καθένας με το πρόβλημά του Στη περιοχη μου στη Καλλιθεα μεχρι και πριν λιγα χρονια που ειχαμε λαικη κατω απο το σπιτι μας. Τα πρωτα φορτηγακια ξεφορτωναν περιπου στις 3.. Η φασαρια ηταν απιστευτη, απο το κοπανημα των τελαρων και το στησιμο των παγκων, μεχρι τα αστειακια μεταξυ των πωλητων. Πηρε ολη η γειτονια ποσες φορες την αστυνομια για διαταραξη κοινης ησυχιας. Δεν αλλαξε πρακτικα κατι. Επειδη δεν χωρανε στην γειτονια φορτηγακια, ποσο μαλλον φορτηγα, ανεβαζαν τα οχηματα πανω στα πεζοδρομια. Ολα ειναι σε κακη κατασταση, μεχρι και που συνθλιψαν καπακια απο ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ και επισης δεν αλλαχτηκαν ουτε επιδιορθωθηκαν ποτε. Φυσικα ουτε η δημοτικη, ουτε η αστυνομια τους εκανε ποτε τιποτα. Και ελαχιστα μετρα πιο κατω, υπαρχει και πεζοδρομος, και πλατειες που θα μπορουσε να πραγματοποιηθει εκει η λαικη. Σε αλλες εκδηλωσεις οπως πχ συναυλιες και εκδηλωσεις εκει πραγματοποιουνται. Η ελληνικη πραγματικοτητα ομως ειναι γνωστη εδω και παρα πολλα χρονια. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οι λαϊκές σε πειραξαν εσένα, Δεν λέω ο καθένας με το πρόβλημά του επειδη οι λαικες δεν δημιουργουν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα... να παθεις κατι πχ και να χρειαστεις να μεταφερθεις στο νοσοκομειο θα ρθει το ελικοπτερο να σε παρει με longline. γιατι ετσι γατακια ευρωπαιοι, στο ελλαδισταν μπορουμε!! 🤣 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
k_w_t Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μιας και ειπαμε για Λαικες αγορες ... Ξερει κανενας ποτε αλλαζουν σε θερινη τοποθεσια ?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, k_w_t είπε Μιας και ειπαμε για Λαικες αγορες ... Ξερει κανενας ποτε αλλαζουν σε θερινη τοποθεσια ? Αυτη την εβδομάδα που μας έρχεται Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από NikosKallithea 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις