Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λιγες ημερες ειχε προβλημα ενα πλυντηριο/στεγνωτηριο morris και καλεσα την παραπανω υπηρεσια για service

https://serviceonline.gr/i-etairia-astra-service/ 

Για κοστος μου ειπαν 29 ευρω με ΦΠΑ η επισκεψη του τεχνικου και επιπλεον οτι ανταλλακτικο χρειαστει αν χρειαστει

Πραγματι ηρθε ο τεχνικος τους και σε 10 λεπτα ειχε ξαβουλωσει ενα σωληνα και ηταν μια χαρα το πλυντήριο .

Κοστος ...49 ευρω !!!

Τα 29 απο οτι μου ειπε και φυσικα δεν ηταν δικη του ευθυνη ηταν ...για την καλημερα που ανταλλαξαμε.

Η επισκεψη των 29 ευρω μονο αυτο περιελαμβανε ? Παρα πολυ ακριβη ..Να την κανουμε...επαγγελμα ?

Δεν χρειστηκε κανεν ανταλλακτικο .

Τα στοιχεία μου πάντα στη διάθεσή οποίου τα ζητήσει από τον διαχειριστή του forum και έχει ενομο συμφέρον. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού πλήρωσες υποθέτω οτι ήταν εκτός εγγύησης.

Σε αυτή τη περίπτωση καλό θα ήταν να είχες κάνει μια έρευνα αγοράς. Δεν ήταν απαραίτητο να το πας σε εξουσιοδοτημένο.

Πολύ πιθανό να έβρισκες κάποιο επισκευαστή που δε χρεώνει επισκέψεις.

Επίσης αν κατάλαβα καλά στο είπαν από πριν οτι χρεώνεται η επίσκεψη αλλά χρέωσαν και την "εργασία" 20€.

Ελεύθερη αγορά είναι, ο καθένας ότι θέλει ζητάει...

Επεξ/σία από aifar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν εκτός εγγύησης και η Astra service δεν είναι εξουσιοδοτημενο. 

Ναι αυτά μου είχαν πει τηλεφωνικά. 

4 λεπτά πριν, sezebo είπε

Όλοι οι τεχνικοί είναι αλήτες , δουλεύουν μαύρα και σε πιάνουν στην ανάγκη.

Κανονικά κόπηκε απόδειξη. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Πριν λιγες ημερες ειχε προβλημα ενα πλυντηριο/στεγνωτηριο morris και καλεσα την παραπανω υπηρεσια για service

https://serviceonline.gr/i-etairia-astra-service/ 

Για κοστος μου ειπαν 29 ευρω με ΦΠΑ η επισκεψη του τεχνικου και επιπλεον οτι ανταλλακτικο χρειαστει αν χρειαστει

Πραγματι ηρθε ο τεχνικος τους και σε 10 λεπτα ειχε ξαβουλωσει ενα σωληνα και ηταν μια χαρα το πλυντήριο .

Κοστος ...49 ευρω !!!

Τα 29 απο οτι μου ειπε και φυσικα δεν ηταν δικη του ευθυνη ηταν ...για την καλημερα που ανταλλαξαμε.

Η επισκεψη των 29 ευρω μονο αυτο περιελαμβανε ? Παρα πολυ ακριβη ..Να την κανουμε...επαγγελμα ?

Δεν χρειστηκε κανεν ανταλλακτικο .

Τα στοιχεία μου πάντα στη διάθεσή οποίου τα ζητήσει από τον διαχειριστή του forum και έχει ενομο συμφέρον. 

Κακος επρεπε να του δωσεις τα 29ευρω και να του ελεγες ειμαι παρανομος καλεσε την αστυνομια..! Ετσι απλα θα γλυτωνες το 20αρικο!!! Δεν θα κατσουν καν ν ασχοληθουν γιατι ξερουν οτι με τα 29ε ειναι (υπερ)καλυμμενοι!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

Κακος επρεπε να του δωσεις τα 29ευρω και να του ελεγες ειμαι παρανομος καλεσε την αστυνομια..! Ετσι απλα θα γλυτωνες το 20αρικο!!! Δεν θα κατσουν καν ν ασχοληθουν γιατι ξερουν οτι με τα 29ε ειναι (υπερ)καλυμμενοι!

Αντε να αποδειξω τι μου ειχαν πει τηλεφωνικα ομως...Ο τεχνιτης υπαλληλος τους ηταν ή συνεργαζομενος με αυτους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αντε να αποδειξω τι μου ειχαν πει τηλεφωνικα ομως...Ο τεχνιτης υπαλληλος τους ηταν ή συνεργαζομενος με αυτους 

Πρέπει να είχε βουλώσει από γλίτσα απορρυπαντικού η σωλήνα που βγάζει έξω τα νερά.Το είχα πάθει και εγώ,το έβγαλα έξω στη βεράντα και τυχαία βρήκα το πρόβλημα.Την ξεβούλωσα με μία ατσαλίνα και γλύτωσα το μάστορα.50 ευρώ για ένα απλό ξεβούλωμα σωλήνας πολύ καλό μεροκάματο.Για καθάρισμα- απόφραξη όλης της αποχέτευσης αν βουλώσει πληρώνω 30 με 40 ευρώ.:P

Μακριά ρε Γιάννη από τέτοιες εταιρείες.Μόνο σε περίπτωση ζωής ή θανάτου.

Πήγαινε σε 1-2 μαγαζιά με υδραυλικά αυτοί κρατάνε κάρτες από τέτοιους μαστόρους.Παίρνεις τηλέφωνο μιλάς μαζί του και ξέρεις τι θα πληρώσεις.Αυτές οι εταιρείες χρεώνουν το τριαντάρι του οποίου το μεγαλύτερο ποσοστό κρατάνε αυτές και έτσι ο μάστορας που θα έρθει πρέπει να βγάλει και αυτός μεροκάματο.Έτσι πληρώνεις στην ουσία δύο και όχι έναν.Αυτοί οι μαστόροι συνεργαζόμενοι είναι με αυτές τις εταιρείες οι οποίες απλά κάνουν το μεσάζοντα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Πρέπει να είχε βουλώσει από γλίτσα απορρυπαντικού η σωλήνα που βγάζει έξω τα νερά.Το είχα πάθει και εγώ,το έβγαλα έξω στη βεράντα και τυχαία βρήκα το πρόβλημα.Την ξεβούλωσα με μία ατσαλίνα και γλύτωσα το μάστορα.50 ευρώ για ένα απλό ξεβούλωμα σωλήνας πολύ καλό μεροκάματο.Για καθάρισμα- απόφραξη όλης της αποχέτευσης αν βουλώσει πληρώνω 30 με 40 ευρώ.:P

Μακριά ρε Γιάννη από τέτοιες εταιρείες.Μόνο σε περίπτωση ζωής ή θανάτου.

Πήγαινε σε 1-2 μαγαζιά με υδραυλικά αυτοί κρατάνε κάρτες από τέτοιους μαστόρους.Παίρνεις τηλέφωνο μιλάς μαζί του και ξέρεις τι θα πληρώσεις.Αυτές οι εταιρείες χρεώνουν το τριαντάρι του οποίου το μεγαλύτερο ποσοστό κρατάνε αυτές και έτσι ο μάστορας που θα έρθει πρέπει να βγάλει και αυτός μεροκάματο.Έτσι πληρώνεις στην ουσία δύο και όχι έναν.Αυτοί οι μαστόροι συνεργαζόμενοι είναι με αυτές τις εταιρείες οι οποίες απλά κάνουν το μεσάζοντα.

Ειχα κανει βλακεια η γυναικα μου και εβαλε ενα πατακι με ρελια και αυτα καπου μπουκωσαν.

Εχω κρατησει το κινητο του μαστορα που ηρθε...Αχρειαστος να ειναι .

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειχα κανει βλακεια η γυναικα μου και εβαλε ενα πατακι με ρελια και αυτα καπου μπουκωσαν.

Εχω κρατησει το κινητο του μαστορα που ηρθε...Αχρειαστος να ειναι .

Εγώ τα απλά τα κάνω μόνος.Έχει ανεβασμένα πολύ καλά βιντεάκια για πλυντήριο στο youtube ο τύπος

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί αυτή η εταιρεία να συνεργάζεται με τεχνικους χωρίς να δουλεύουν εκεί με μισθό.Μαλλον κρατάει η εταιρεία τα 29 ευρώ και ο τεχνικός που έρχεται τα υπόλοιπα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...