Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πουλήσω ένα κινητό. Ο ενδιαφερόμενος επικοινώνησε μαζί μου μέσω σχετικής αγγελίας που είχα βάλει. Αντί για PayPal προτίμησε να μου κάνει κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μου. Έδωσα τα στοιχεία μου και έλαβα ένα email στο οποίο λέει ότι έχουν κατατεθεί τα χρήματα όμως θα εμφανιστούν στον λογαριασμό μου μόλις στείλω κάποιο αποδεικτικό στοιχείο( ότι όντως δηλαδή έστειλα δέμα) Έχει κάποιος από εσας κάνει παρόμοια συναλλαγή? Μήπως είναι απάτη, στείλω δηλαδή την συσκευή και τα χρήματα δεν μπουν ποτέ? 

Παραθέτω από κάτω το σχετικό email που έλαβα 

20190402_124602.jpg.03ee5e34d166d5326ce79a018b1ddd5c.jpgScreenshot_20190402-124521_Gmail.jpg.50ae79430b876d25c3562e2c10deddcd.jpg

4 λεπτά πριν, Genki είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πουλήσω ένα κινητό. Ο ενδιαφερόμενος επικοινώνησε μαζί μου μέσω σχετικής αγγελίας που είχα βάλει. Αντί για PayPal προτίμησε να μου κάνει κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μου. Έδωσα τα στοιχεία μου και έλαβα ένα email στο οποίο λέει ότι έχουν κατατεθεί τα χρήματα όμως θα εμφανιστούν στον λογαριασμό μου μόλις στείλω κάποιο αποδεικτικό στοιχείο( ότι όντως δηλαδή έστειλα δέμα) Έχει κάποιος από εσας κάνει παρόμοια συναλλαγή? Μήπως είναι απάτη, στείλω δηλαδή την συσκευή και τα χρήματα δεν μπουν ποτέ? 

Παραθέτω από κάτω το σχετικό email που έλαβα 

20190402_124602.jpg.03ee5e34d166d5326ce79a018b1ddd5c.jpgScreenshot_20190402-124521_Gmail.jpg.50ae79430b876d25c3562e2c10deddcd.jpg

Screenshot_20190402-124528_Gmail.jpg

Δημοσ.

Η Scotiabank δεν είναι αγγλική. Μετά η γραμματοσειρά και το welcome στην αρχή παραπέμπουν σε απάτη της δεκαετίας του 90'

Όταν καταθέτεις χρήματα, ή τα καταθέτεις ή όχι, δεν τα κρατάς σε αναμονή και τα εμφανίζεις στον άλλον όποτε θες. Απάτη φίλε μου!

• Thanks 1
Δημοσ.

Πες του ότι το επειδή το ταχυδρομείο ζητάει εγγύηση 50 ευρώ μετρητά για να στείλεις το δέμα, να σου τα στείλει αυτός με western union και ότι μόλις φτάσει το δέμα και τα πάρεις πίσω θα του τα στείλεις.

Αν έπεσες σε πολύ βλάκα μπορεί και να βγάλεις ένα 50ρικό.

Ή απλά μην ασχολείσαι άλλο, είναι πολύ κλασικό scam - λεφτά και κατάθεση δεν υπάρχουν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καμία τράπεζα δεν κάθετε να κάνει τον μεσάζοντα και να ζητάει απόδειξη αποστολής. Καραμπινάτο scam. Και τα αγγλικά έχουν λάθη. 

Να μαντέψω, ζει στην Αγγλία αλλά θέλει να στείλει το κινητό στον ανιψιό του στην Νιγηρία.

Δημοσ.

Μόνο να γελάσω μπορώ με ολα αυτα

Δηλαδή υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αγοράσει ένας Άγγλος ένα μεταχειρισμένο κινητό από την Ελλάδα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό;

.

Είναι σαν να λέμε ότι θέλει να τα φτιάξει μαζί σου η Scarlett Johansson

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...