xKoctakizGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Έχω στην κατοχή μου ένα πληκτρολόγιο της corsair k70 rgb το οποίο όπως αποδείχθηκε είναι ελαττωματικό. Το αγόρασα το καλοκαίρι που πέρασε οπότε με καλύπτει η εγγύηση. Μίλησα με το support και μου έδωσαν έγκριση στο να το επιστρέψω σε αυτούς και να μου στείλουν καινούριο. Έχω τη διεύθυνση αποστολής η οποία είναι στην Ολλανδία. Από 'τι κατάλαβα το κόστος αποστολής πρέπει να το χρεωθώ εγώ. Κάνοντας μια μικρή προσπάθεια (να το στείλω με ups) μου βγάζει γύρω στα 50-70 ευρώ να το στείλω. Γνωρίζει κάποιος κάτι ή έχει ασχοληθεί με αυτούς ώστε να ξέρει να με βιηθήσει; Ευχαριστώ!
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μόνο με ελτά(το ποιό χαμηλό κόστος για τέτοια αποστολή)
xKoctakizGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 50 λεπτά πριν, coolerman είπε Μόνο με ελτά(το ποιό χαμηλό κόστος για τέτοια αποστολή) 40 λεπτά πριν, mkp είπε με ελτά είναι το φτηνότερο Επειδή είμαι τελείως άσχετος έριξα μια ματιά στο site και λέει για Α' ή Β' προτεραιότητα. Τι θα προτιμούσατε σε αυτή την περίπτωση;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, xKoctakizGR είπε Επειδή είμαι τελείως άσχετος έριξα μια ματιά στο site και λέει για Α' ή Β' προτεραιότητα. Τι θα προτιμούσατε σε αυτή την περίπτωση; Κλαψου λίγο ότι έχεις ζόρια, έδωσες τόσα λεφτά για να πάρεις ένα top πληκτρολόγιο και κατά 99%θα σου δώσουν να εκτύπωσης shipping label θα πάρεις τηλέφωνο dhl και απλά θα έρθουν να παραλάβουν χωρίς να δώσεις κάτι έξτρα αλλιώς όπως είπαν παραπάνω συστημένο ελτα Άλλη λύση είναι advanced rma (δεν ξέρω αν το υποστηρίζουν ακόμα) όπου δίνεις μια κάρτα κάνουν δέσμευση ένα ποσό (κοντά στην αξία του αντικειμένου) σου στέλνουν νέο πληκτρολόγιο και μόλις παραλάβεις δίνεις το παλιό-προβληματικό στο courier Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Inuyasha
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εγω δεν καταλαβα γιατι να το στειλεις εσυ στην Corsair το πληκτρολογιο? Απο την ιδια την Corsair το αγορασες ή απο καποιο καταστημα/πωλητη? Αν το αγορασες απο την ιδια την Corsair οκ να μπεις στην πανω διαδικασια. Αν οχι ομως,για ποιο λογο? 1
xKoctakizGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω δεν καταλαβα γιατι να το στειλεις εσυ στην Corsair το πληκτρολογιο? Απο την ιδια την Corsair το αγορασες ή απο καποιο καταστημα/πωλητη? Αν το αγορασες απο την ιδια την Corsair οκ να μπεις στην πανω διαδικασια. Αν οχι ομως,για ποιο λογο? msystems. λες να μιλήσω με το μαγαζί;
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, xKoctakizGR είπε msystems. λες να μιλήσω με το μαγαζί; Η σωστη διαδικασια αυτη ειναι.Το επιστρεφεις πισω στον πωλητη που εγινε η αγορα και αυτος ασχολειται με το rma. 1
xKoctakizGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Η σωστη διαδικασια αυτη ειναι.Το επιστρεφεις πισω στον πωλητη που εγινε η αγορα και αυτος ασχολειται με το rma. οκ θα παρω τηλ αυριο να δω. ευχαριστω ολους για την βοηθεια!
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, xKoctakizGR είπε οκ θα παρω τηλ αυριο να δω. ευχαριστω ολους για την βοηθεια! Δεν χρειαζεται να παρεις καποιο τηλεφωνο.Παιρνεις το keyboard σου μαζι με την αποδειξη αγορας και πας και τα αφηνεις οπως ειναι στο τμημα του service. Αν κουβαλας μαζι σου και smartphone μπορεις να τους δειξεις και το email της επικοινωνιας σου με την εταιρεια. Γενικα μην το φοβασαι με Corsair δεν θα εχεις τρεχαματα ειναι πολυ καλη στο support. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Fulgore 1
Silverage Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Fulgore είπε Εγω δεν καταλαβα γιατι να το στειλεις εσυ στην Corsair το πληκτρολογιο? Απο την ιδια την Corsair το αγορασες ή απο καποιο καταστημα/πωλητη? Αν το αγορασες απο την ιδια την Corsair οκ να μπεις στην πανω διαδικασια. Αν οχι ομως,για ποιο λογο? Πολλά που έχω αγοράσει έχουν μέσα σημείωμα που λέει να επικοινωνήσεις κατευθείαν με corsair αν προκύψει πρόβλημα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Silverage
7nisiotis Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Ισχύει αυτό όντως. Το θυμάμαι από εποχές Corsair H100 / Corsair 650D / Corsair M60 που είχα.
xKoctakizGR Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Η αλήθεια είναι ότι το θυμήθηκα λίγο αργά να το γράψω αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Για να κλείσει αυτό το θέμα λοιπόν, έστειλα το πληκτρολόγιο με ΕΛΤΑ με 16 ευρώ (με ανίχνευση αποστολής-tracking). Το έλαβαν μετά από 2-3 μέρες, έκαναν 1-2 μέρες να το τσεκάρουν κλπ και μου έστειλαν με DHL ολοκαίνουριο και μάλιστα πιο καινούρια έκδοση από αυτή που είχα (k70 rgb mk2). Η όλη διαδικασία από τη στιγμή που το έστειλα πήρε γύρω στις 10 μέρες. Αρκετά ικανοποιημένος με την corsair πολλοί σωστοί με συνεχή ενημέρωση στο site τους για το τι συμβαίνει. Με το κατάστημα που το αγόρασα στην Ελλάδα δεν μπήκα στον κόπο να μιλήσω καν. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα