Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Γεια σας φιλαράκια μου.θελω την βοήθεια σας ώστε να καταλήξω στην αγορά του επόμενου μου σκούτερ .λοιπον εχω στο μυαλό μου τα εξής 3..sym HD 300–xtown 300 special edition—Beverly 300...μιλαμε για καινουργιο στην κούτα ...τα εχω τσεκάρει και τα εχω δει και τα 3 απλα θα ηθελα την γνώμη σας...
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 εγω απο αυτα τα 3 θα επερνα το xtown 300i 2
VonLoutsos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Sym HD300: Τίμια εταιρεία η SYM και ωραίο το HD αλλά μόλις κυκλοφόρησε(παιδικές ασθένειες) και σε τιμή πολύ κοντά στο Beverly. Xtown 300: Πιο βάρκα σε σχεση με τα άλλα δύο. Αν σε βολέυει καλώς. Κυκλοφορούν αρκετά KYMCO αλλά την θεωρώ λίγο χειρότερη απο SYM. Beverly 300: Όλα τα καλά και κακά του Piaggio group. Συμπέρασμα: Θα πρότεινα SYM, αλλά μην έχοντας κυκλοφορήσει πολύ θα πω με πάρα πολύ βαριά καρδιά Beverly. Να περίμενες να δοκιμαστεί λίγο το SYM και να αγοράσεις αργότερα, ίσως είναι καλή ιδέα. Υ.Γ: Τα είχα γράψει πιο αναλυτικά αλλά σε edit τα έσβησα κατά λάθος. Δες και το GTi 300 Kymco. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από VonLoutsos 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε Sym HD300: Τίμια εταιρεία η SYM και ωραίο το HD αλλά μόλις κυκλοφόρησε(παιδικές ασθένειες) και σε τιμή πολύ κοντά στο Beverly. Xtown 300: Πιο βάρκα σε σχεση με τα άλλα δύο. Αν σε βολέυει καλώς. Κυκλοφορούν αρκετά KYMCO αλλά την θεωρώ λίγο χειρότερη απο SYM. Beverly 300: Όλα τα καλά και κακά του Piaggio group. Συμπέρασμα: Θα πρότεινα SYM, αλλά μην έχοντας κυκλοφορήσει πολύ θα πω με πάρα πολύ βαριά καρδιά Beverly. Να περίμενες να δοκιμαστεί λίγο το SYM και να αγοράσεις αργότερα, ίσως είναι καλή ιδέα. Υ.Γ: Τα είχα γράψει πιο αναλυτικά αλλά σε edit τα έσβησα κατά λάθος. Δες και το GTi 300 Kymco. Πολυ ωραια τα έγραψες ...σε ευχαριστω πολυ...
mp123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε υκλοφορούν αρκετά KYMCO αλλά την θεωρώ λίγο χειρότερη απο SYM. Beverly 300: Όλα τα καλά και κακά του Piaggio group. Συμπέρασμα: Θα πρότεινα SYM, Συγνώμη φίλε αλλά η sym μόνο στην Ελλάδα έχουμε την εντύπωση πως είναι καλύτερη της kymco λόγο της καλής δουλειάς που κάνει ο αντιπρόσωπος.ειμουν Ταϊβάν και σου λέω από τα δέκα σκούτερ το ένα είναι sym. Μηχανακια της Honda έφτιαχνε η kymco..Από θέμα αξιοπιστίας ποιότητας η kymco είναι ανώτερη.( Έχω downtown 350 noodoe 2019 )..για τα piaggio έχεις δίκιο. Προς ts .απο μένα παρε kymco x town 300 special edition . 2
VonLoutsos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 hours ago, mp123 said: Συγνώμη φίλε αλλά η sym μόνο στην Ελλάδα έχουμε την εντύπωση πως είναι καλύτερη της kymco λόγο της καλής δουλειάς που κάνει ο αντιπρόσωπος.ειμουν Ταϊβάν και σου λέω από τα δέκα σκούτερ το ένα είναι sym. Μηχανακια της Honda έφτιαχνε η kymco..Από θέμα αξιοπιστίας ποιότητας η kymco είναι ανώτερη.( Έχω downtown 350 noodoe 2019 )..για τα piaggio έχεις δίκιο. Προς ts .απο μένα παρε kymco x town 300 special edition . Η Kymco είναι γεγονός πως στην αγορά της Taiwan έχει μερίδιο αγοράς στο 33% με την SYM να είναι καλύτερη στις εξαγωγές όμως. Το επιχείρημα οτι έφτιαχνε μηχανάκια της Honda προσωπικά δεν μου λέει τίποτα(όχι γιατί η Kymco έφτιαχνε parts για την Honda, έφτιαχνε κινητήρες για την BMW και η Kawasaki πουλάει ένα scooter της με την επωνυμίας της, η SYM συναρμολογούσε μηχανάκια Honda) γιατί και η Loncin φτιάχνει το νέο 400άρι scooter της BMW αλλά Loncin μηχανάκι δεν θα αγόραζα ούτε θα πρότεινα. Και το γεγονός οτι ο αντιπρόσωπος κάνει καλή δουλειά σε promo και οτιδηποτε σημαίνει οτι τον ενδιαφέρει το εταιρικό του προφίλ και θα προσπαθεί να το κρατήσει σωστό. Και οι δύο εταιρείες είναι αξιόπιστες, για αυτό έχουν μπει και σφήνες στους μεγάλους του κλάδου.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Η Kymco είναι γεγονός πως στην αγορά της Taiwan έχει μερίδιο αγοράς στο 33% με την SYM να είναι καλύτερη στις εξαγωγές όμως. Το επιχείρημα οτι έφτιαχνε μηχανάκια της Honda προσωπικά δεν μου λέει τίποτα(όχι γιατί η Kymco έφτιαχνε parts για την Honda, έφτιαχνε κινητήρες για την BMW και η Kawasaki πουλάει ένα scooter της με την επωνυμίας της, η SYM συναρμολογούσε μηχανάκια Honda) γιατί και η Loncin φτιάχνει το νέο 400άρι scooter της BMW αλλά Loncin μηχανάκι δεν θα αγόραζα ούτε θα πρότεινα. Και το γεγονός οτι ο αντιπρόσωπος κάνει καλή δουλειά σε promo και οτιδηποτε σημαίνει οτι τον ενδιαφέρει το εταιρικό του προφίλ και θα προσπαθεί να το κρατήσει σωστό. Και οι δύο εταιρείες είναι αξιόπιστες, για αυτό έχουν μπει και σφήνες στους μεγάλους του κλάδου. Γεια σου..οποτε να κλίνω προς αυτές της 2 εταιρίες παρά προς την piaggio?
Nickokin Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Yamaha X-Max 300 Με τόσα λεφτά παίρνεις αμάξι.... αλλά δεν παύει να είναι ο ηγέτης στην κατηγορία!!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Nickokin είπε Yamaha X-Max 300 Με τόσα λεφτά παίρνεις αμάξι.... αλλά δεν παύει να είναι ο ηγέτης στην κατηγορία!! Πίστεψε με αυτο ηθελα ...αλλα δν εχω τόσα λεφτα σε μετρητά οποτε με δόσεις απο 6 χιλιάρικα βγενει καπου στα 8 .
arisg90 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Εχω την αισθηση οτι τα kymco ειναι δυνατοτερα απ τα αντιστοιχα Sym στα ιδια κυβικα.Ποιοτικα τα θεωρω εφαμιλλα.Εμφανισιακα μ αρεσει πολυ και το xtown και το hd300.Ειναι δικο σου θεμα ποιο θα σε βολεψει καλυτερα στην καθημερινοτητα σου.
VonLoutsos Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 31 minutes ago, nikk23 said: Γεια σου..οποτε να κλίνω προς αυτές της 2 εταιρίες παρά προς την piaggio? Βασικά κλίνεις προς αυτό που γουστάρεις πιο πολύ, ανεξαρτήτως τι λέω εγώ και ο συμφορουμίτης @mp123 γιατί εσύ θα το οδηγείς και δεν αγοράζουμε κάθε μέρα μηχανάκι, οπότε πρέπει όταν πας να το πάρεις να το γουστάρεις. Γνωρίζεις τα +/- πιο σου αρέσει περισσότερο, πήγαινεις και το τσιμπάς. Υ.Γ: Για το XMAX300 ούτε λόγος, η Yamaha ανέβασε τον αμανέ πιο ψηλά και από την Honda με το πολύ ωραίο κατά τα άλλα SH300i. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, arisg90 είπε Εχω την αισθηση οτι τα kymco ειναι δυνατοτερα απ τα αντιστοιχα Sym στα ιδια κυβικα.Ποιοτικα τα θεωρω εφαμιλλα.Εμφανισιακα μ αρεσει πολυ και το xtown και το hd300.Ειναι δικο σου θεμα ποιο θα σε βολεψει καλυτερα στην καθημερινοτητα σου. Οποτε το Beverly το αποκλείεις εντελώς ; 1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε Βασικά κλίνεις προς αυτό που γουστάρεις πιο πολύ, ανεξαρτήτως τι λέω εγώ και ο συμφορουμίτης @mp123 γιατί εσύ θα το οδηγείς και δεν αγοράζουμε κάθε μέρα μηχανάκι, οπότε πρέπει όταν πας να το πάρεις να το γουστάρεις. Γνωρίζεις τα +/- πιο σου αρέσει περισσότερο, πήγαινεις και το τσιμπάς. Υ.Γ: Για το XMAX300 ούτε λόγος, η Yamaha ανέβασε τον αμανέ πιο ψηλά και από την Honda με το πολύ ωραίο κατά τα άλλα SH300i. Φλασια εχω φάει με το xmax300...απλα η τιμή του ειναι πολυ ψηλά ..μετα ποιο πολυ ειμε ανάμεσα στο x town και το Beverly ...μου αρεση το xtown απλα απο αυτα που εχω ψάξει γενικως δν εχει πολλές πωλήσεις στην Ελλάδα ..απο την αλλη το μπεβερλη ειναι μέσα στην τριάδα στης ποιο πολλές πωλήσεις εδω και χρονια όπως και στης αρχές του 19 αλλα ακούω μονο παράπονα για το μπεβερλη..οποτε εχω μπερδεύτη και δν ξερω ποια επιλογή να κανω..🤯🤯🤯
mp123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, nikk23 είπε Οποτε το Beverly το αποκλείεις εντελώς ; Φλασια εχω φάει με το xmax300...απλα η τιμή του ειναι πολυ ψηλά ..μετα ποιο πολυ ειμε ανάμεσα στο x town και το Beverly ...μου αρεση το xtown απλα απο αυτα που εχω ψάξει γενικως δν εχει πολλές πωλήσεις στην Ελλάδα ..απο την αλλη το μπεβερλη ειναι μέσα στην τριάδα στης ποιο πολλές πωλήσεις εδω και χρονια όπως και στης αρχές του 19 αλλα ακούω μονο παράπονα για το μπεβερλη..οποτε εχω μπερδεύτη και δν ξερω ποια επιλογή να κανω..🤯🤯🤯 Και εγώ τα ίδια έλεγα πριν πάρω το dt 350 έλεγα xmax 300. Όταν πήγα και το είδα σε μπλε το dt 350 ξέχασα το xmax.με την μια το πήρα.
Skylined Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν βολεύει το budget το beverly εκτός από 300 (279) βγαίνει και σε 350 (330) που είναι πιο γρήγορο, ίσως το πιο γρήγορο scooter σε αυτά τα κυβικά, αν θυμάμαι καλά έχει 31 άλογα κάτω από τη σέλα. Επίσης καλά είναι τα Honda Forza 300 και το Honda SH 300 που αναφέρθηκε παραπάνω. Πιο πολύ μου κινεί το ενδιαφέρον το Beverly 350 λόγω ταχύτητας, μαζεμένου μεγέθους και συγχρόνως μεγάλου χώρου κάτω από τη σέλα. Επίσης μην ξεχνάς και τα ελαφρά μεταχειρισμένα, αν βρεις κάτι καλό από αξιόπιστο κατάστημα γιατί όχι; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Skylined
GIANNIS400 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, nikk23 είπε Οποτε το Beverly το αποκλείεις εντελώς ; Φλασια εχω φάει με το xmax300...απλα η τιμή του ειναι πολυ ψηλά ..μετα ποιο πολυ ειμε ανάμεσα στο x town και το Beverly ...μου αρεση το xtown απλα απο αυτα που εχω ψάξει γενικως δν εχει πολλές πωλήσεις στην Ελλάδα ..απο την αλλη το μπεβερλη ειναι μέσα στην τριάδα στης ποιο πολλές πωλήσεις εδω και χρονια όπως και στης αρχές του 19 αλλα ακούω μονο παράπονα για το μπεβερλη..οποτε εχω μπερδεύτη και δν ξερω ποια επιλογή να κανω..🤯🤯🤯 Μπες στο scooterclub http://forum.scooterclubhellas.gr/ να παρεις μια γευση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα