Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα! θα ήθελα την βοήθεια σας σε κατι. Ψαχνω για ενα Iphone xs max και μου εβγαλε στην χρυση ευκαιρια μια αγγελια και εστειλα email για να δω τι γινεται το email ηταν αυτο ([email protected]) το εγραψα μηπως γνωριζει κανενασ κατι και μου ειπαν οτι το στελνουν απο αμερική, ειναι ξεκλειδωτο και το δινουν στα 500ευρω και οτι εχει εναν χρονο εγγυηση απο την apple. Θα ήθελα αν γνωρίζει κανενας περι του θέματος να μου πει και να με ενημερώσει. 

Επεξ/σία από Stellagk
Δημοσ.

Άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού σου και πέτα 500€ στον δρόμο, μπορεί να τα βρει κάποιος που τα έχει ανάγκη , καλύτερα από το να πάνε χαμένα.

Καλά ακόμα μυαλό ο κόσμος δεν έχει βάλει.

Δημοσ.

καλησπέρα . από χρυσή ευκαιρία γενικα δεν θα εμπιστευόμουνα είχα αγωρασει πιο παλιά κάτι beats solo ακούστηκα και όταν ήρθαν είχαν ένα θέμα και ο άλλος εξαφανίστηκε. Επίσης το email και τα 500€ είναι λίγο ύποπτα. Γνώμη μου μην κοιτάς καν χρυσή ευκαιρία 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, chios είπε

Άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού σου και πέτα 500€ στον δρόμο, μπορεί να τα βρει κάποιος που τα έχει ανάγκη , καλύτερα από το να πάνε χαμένα.

Για αυτον τον λογο ρωτησα! δεν ειχα σκοπο να τα "πεταξω" ετσι χωρις να ειμαι σιγουρη για κατι!

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, chios είπε

Ακριβώς όμως!!!!

Δημοσ.

Επειδή και εγώ είδα αυτήν την αγγελία, πιστεύω πως είναι μούφα. Θα στα φάνε τα λεφτά. 500€ το XS Max. Από που το προμηθεύονται? Κανένα κέρδος. Σκέτη κοροϊδία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...