BabisTs Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 48 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Θα έρθει σύντομα ο ROG-X με 2080ti sli και θα δείτε εσείς Τσέκαρε ένα μέλος με αγγελία για ASUS ROG NVLINK BRIDGE WITH AURA SYNC RGB 3-slot στις κάρτες γραφικών ... Δες ποιος την κοίταγε στο ιστορικό του.... Μην εκπλαγείς αν τον τον δεις με sli 2080ti..... Spoiler Rog X και πανωλεθρια στο Μιλάνο - Forum αν ισχύσει κάτι τέτοιο ..... 🤣
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Το SLI έχει πεθάνει, το χωνεύεις και πας παρακάτω.
DEADLAZARUS Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το SLI έχει πεθάνει, το χωνεύεις και πας παρακάτω. Κάνεις λάθος. Ο Rog είναι ο Highlander του sli. There can be only one και δεν πεθαίνει ποτέ κιόλας (το sli)...
ROG-X Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Κάνεις λάθος. Ο Rog είναι ο Highlander του sli. There can be only one και δεν πεθαίνει ποτέ κιόλας (το sli)... Η πτωση του SLI ξεκινησε και οταν λεμε πτωση ρε παιδι μου οτι πρεπει να παιζει με custom profiles οταν σταματησαν τα Dual GPU απο την πρασινη. To SLI τελειωσε για μενα για τον απλο λογο οτι τα νεα τρια παιχνιδια (ANTHEM, METRO, DIV 2) που βγηκαν απλα δεν το υποστηριζουν με τιποτα σωστα. Παρκαρισμενα λεφτα σε μια δευτερη gpu χωρις λογο...απλα δεν! Επαιξα 3 games που ηθελα, πηρα και τα λεφτα μου πισω με ενα extraδακι. Εχω μεινει με την EBΓΑ 1080Τι και αναμενω...καλοκαιρι ερχεται....παμε απο Οκτ για κατι νεο... Γενικα ειμαι λιγο τσιγκουνης με τα Pc τα τελευταια χρονια... 😁 Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Είναι πονοκέφαλος για τους devs το mGPU, δεν ασχολούνται. 3080Ti και τα μυαλά στα κάγκελα. Το ανιψάκι δεν το βλέπω, με κουτσά θα τη βγάλει.
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Insomnia VIP Club! Μεγειες σε ολους καλες αγορες αδελφια! Η φτωχεια θελει καλοπεραση! Με συγκινησατε και μου θυμισατε θρυλικες εποχες!
azazil1190 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Insomnia VIP Club! Μεγειες σε ολους καλες αγορες αδελφια! Η φτωχεια θελει καλοπεραση! Με συγκινησατε και μου θυμισατε θρυλικες εποχες! 😂😂😂 πεθαίνω!!!! 1
HALF EVIL Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Εδώ θα δημιουργηθεί η νέα γενιά των "κόκκινων" δανείων. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Έλα και με 13η σύνταξη τώρα(Ο Θεός να την κάνει) θα πάνε τα Ampere γόνα του χρόνου 😂 1 1
BabisTs Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Εδώ θα δημιουργηθεί η νέα γενιά των "κόκκινων" δανείων. και λίγα λές.......🤣
mmar6 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στις 10/4/2019 στις 2:18 ΜΜ, azazil1190 είπε Μιας και εχουμε αρχίσει και μαζευόμαστε αρκετοι κάτοχοι 2080 Ti ,ειπα να φτιαξω το θεμα για να ποσταρουμε τα των καρτών μας.(Απορίες, συμβουλες,απόδοση και μακρυά απο εμας τυχόν προβλήματα) Αν δεν πιάσει το θεμα ....απλα θα παει απατο.😂 Καλη αρχή να χουμε. ***Οσοι πιστοί προσέλθετε.! Το θεμα εννοείται ειναι ανοιχτο για ολους για αυτο οσο μπορούμε να το κρατήσουμε καθαρό. Να κάνουμε εναρξη με καμια φωτο με τις καρτες στα συστήματα μας.Να κάνουνε μόστρα να μαζεψουμε και κανα like😂 "Αλλαξα φωτισμό, εβαλα και μαγνητικα corsair fans με λευκα λεντονια"Επομενο η αλλαγη ΑΙΟ Και μια με φλας.Εχω καθαρο κουτακι😜 ΣΥΓΝΏΜΗ αλλά πολύ κακόγουστο είναι με τα λαμπάκια Πανηγυριωτικο θα το έλεγα ,χαχαχαχαχχα κακάσχημο σαν DATSUN ΜΟΙΑΖΕΙ ...... η κόρνα και ο γλύκας λείπουν ......... Από μηχάνημα όμως πρέπει να Γ...ι
azazil1190 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, mmar6 είπε ΣΥΓΝΏΜΗ αλλά πολύ κακόγουστο είναι με τα λαμπάκια Πανηγυριωτικο θα το έλεγα ,χαχαχαχαχχα κακάσχημο σαν DATSUN ΜΟΙΑΖΕΙ ...... η κόρνα και ο γλύκας λείπουν ......... Από μηχάνημα όμως πρέπει να Γ...ι Ειναι επειδη μου αρεσουν τα πανηγυρια.Για αυτο και το εχω κανει ετσι. Η κορνα και ο γλύκας έφαγαν πόδι τους απέλυσα.Δεν με επιδοτεί πλεον ο τσιπρας για αλλους υπαλλήλους.
gdriver Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στις 10/4/2019 στις 2:18 ΜΜ, azazil1190 είπε Μιας και εχουμε αρχίσει και μαζευόμαστε αρκετοι κάτοχοι 2080 Ti ,ειπα να φτιαξω το θεμα για να ποσταρουμε τα των καρτών μας.(Απορίες, συμβουλες,απόδοση και μακρυά απο εμας τυχόν προβλήματα) Αν δεν πιάσει το θεμα ....απλα θα παει απατο.😂 Καλη αρχή να χουμε. ***Οσοι πιστοί προσέλθετε.! Το θεμα εννοείται ειναι ανοιχτο για ολους για αυτο οσο μπορούμε να το κρατήσουμε καθαρό. Να κάνουμε εναρξη με καμια φωτο με τις καρτες στα συστήματα μας.Να κάνουνε μόστρα να μαζεψουμε και κανα like😂 "Αλλαξα φωτισμό, εβαλα και μαγνητικα corsair fans με λευκα λεντονια"Επομενο η αλλαγη ΑΙΟ Και μια με φλας.Εχω καθαρο κουτακι😜 το τροφοδοτικό που κάθεται; δεν το βλέπω καθόλου
azazil1190 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, gdriver είπε το τροφοδοτικό που κάθεται; δεν το βλέπω καθόλου Εχει πλατη το κουτι που εχει αλλο χώρο για psυ και εξτρα ssd/hdd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα