lefstef Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 το καλύτερο είναι να αναφέρει που θα κυμαίνεται η μελλοντική αναβάθμιση για να πάρει κάρτα, σύμφωνα με εκείνο το hardware 2
tsioumpiou Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, Εγώ είμαι με τον FX8350 και την 1070ti Το Setup μου είναι 1070ti Ausus rog Strix 32GB Ram Hyper X Fury 1833 Ο 8350 είναι αρκετός για να κάνω drive triple monitor setup (2 auxiliary monitors 1080p και1 main monitor 34” 21:9 ratio 2560x1080 στα144Ηz) Χωρίς stream και με τα 3 monitor active στις αναλύσεις που σου είπα στο 95% του χρόνου κάνω sustain τα 144Hz. υπάρχουν κάποια drops που είναι αναμενόμενα αλλά max να φτάσεις το 60Hz στα spikes. Τώρα με stream on + όλα τα παρελκόμενα applications που τρέχουν το cpuload και το gpu load πάνε στον θεό. Αλλά ο 8350 σαν γνήσιος σκύλος δεν μασάει. Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να στείλω φάκελο με έξτρα cash στην AMDγιατί ειλικρινά έχει βγάλει τα λεφτά του το CPU. Για τους δύσπιστους κερνάω καφέ και τεστάρουμε ότι gameθέλετε. ΥΓ. Bro πάρε την κάρτα και σε κάποια φάση όταν δεν είσαι πλέον happy με τον επεξεργαστή κάνε την αναβάθμιση που θα σε βολέψει εκείνη την στιγμή. Για την ώρα παίζεις τα παντά με σχεδόν fullγραφικά σε όλα. ΥΓ 2. Δεν έχω κάνει overclock και είμαι με την stock ψήκτρα από όταν ο 8350 βγήκε από το κουτί του. Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, 8350 μέχρι να πεθάνει ο highlander. 3
pirmen56 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Spoiler Οτι θα ακουσω πως ο 8350 ειναι ανεπαρκης σχεδον για τα παντα, δεν το περιμενα... Σε πληροφορω πως εχω φιλο οπου με τον 8350 και μια 1070ti, παιζει και streamaρει apex/pubg κτλ. Mια χαρα θα την παλεψει με την 1660 με το αναμενομενο bottleneck αλλα σε φυσιολογικα επιπεδα. Δεν είναι καλό να παραπληροφορούμε τον κόσμο για να υποστηρίξουμε κακές επιλογές του παρελθόντος. Ο 8350 έχει χειρότερο single thread power από τον i7 920 του 2008 ύστερα από τέρμα oc και στους δύο. Το είδα με τα μάτια μου στο Dying Light, συγκρίνοντας αυτά που έβλεπα στον 920 με όσα ανέβαζαν στο youtube κάτοχοι του 8350. Σήμερα πασχίζει να κρατήσει ακόμα και τα 40 καρέ(σε βαριά games) εξαιτίας του κακού IPC. Ακόμα και σε αυτά που υποστηρίζουν πολλά θρεντ. Ειδικά αν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις(high settings και πάνω). Σε όλες τις μετρήσεις του gamegpu πιάνει σχεδόν πάντα πάτο στις επιδόσεις. Υπάρχουν βίντεο από κατόχους του στο youtube, όπου η εικόνα είναι ακριβώς η ίδια. Σε απαιτητικούς τίτλους που τους σηκώνει άνετα μια 1660(=GTX 1070) όπως τα Assassin's Creed, ρίχνει τεράστια μπουκάλα σε 1080p.
evzonas23 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Αν δεν θέλετε πουθενά μπουκάλι υπάρχει και αυτό 😃 Sorry αλλά εδώ και μια ώρα περίπου που μου το έδειξε ο γιος δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω 😂
David_Marshall Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Προσωπικά ενδιαφέρομαι για 1080 p και δεν παίζω και δεν τρελαίνομαι για ultra σε πολύ βαριά παιχνίδια. Επίσης θέλω την gtx 1660 διότι κάποια στιγμή το σύστημα θα αναβαθμιστεί. Ευχαριστώ
arxwnthstakshs Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 παιδες εχω και εγω ενα συστηματακι λιγο παλιο φχ 8320 8 γκιγκα ραμ 750ti oc 2 giga kai θελω να κανω αναβαθμιση πρωτα σε καρτα γραφικων τι μου προτεινετε?1660?rx50-590?peripoy idio systhma me to paidi einai
Apaleytos80 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/4/2019 στις 8:28 ΜΜ, pirmen56 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οτι θα ακουσω πως ο 8350 ειναι ανεπαρκης σχεδον για τα παντα, δεν το περιμενα... Σε πληροφορω πως εχω φιλο οπου με τον 8350 και μια 1070ti, παιζει και streamaρει apex/pubg κτλ. Mια χαρα θα την παλεψει με την 1660 με το αναμενομενο bottleneck αλλα σε φυσιολογικα επιπεδα. Δεν είναι καλό να παραπληροφορούμε τον κόσμο για να υποστηρίξουμε κακές επιλογές του παρελθόντος. Ο 8350 έχει χειρότερο single thread power από τον i7 920 του 2008 ύστερα από τέρμα oc και στους δύο. Το είδα με τα μάτια μου στο Dying Light, συγκρίνοντας αυτά που έβλεπα στον 920 με όσα ανέβαζαν στο youtube κάτοχοι του 8350. Σήμερα πασχίζει να κρατήσει ακόμα και τα 40 καρέ(σε βαριά games) εξαιτίας του κακού IPC. Ακόμα και σε αυτά που υποστηρίζουν πολλά θρεντ. Ειδικά αν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις(high settings και πάνω). Σε όλες τις μετρήσεις του gamegpu πιάνει σχεδόν πάντα πάτο στις επιδόσεις. Υπάρχουν βίντεο από κατόχους του στο youtube, όπου η εικόνα είναι ακριβώς η ίδια. Σε απαιτητικούς τίτλους που τους σηκώνει άνετα μια 1660(=GTX 1070) όπως τα Assassin's Creed, ρίχνει τεράστια μπουκάλα σε 1080p. Πες τα Χρυσόστομε .... Καλοί οι FX αλλά άμα θέλει καπoιος να παίξει κανα game που ζητάει δυνατό IPC θα τον τρελάνει στα frame drops.Τώρα αν είναι να κάνει αναβάθμιση στο μέλλον και δεν θέλει μια λύση του τύπου μεταχ RX 570 να κανει την δουλεια του,ας παρει την 1660.Σε κάποια games θα τρώει αισθητό bottleneck(χαμηλότερα fps) σε άλλα όχι και τόσο. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από Apaleytos80
Runner25 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 δεν εχω τον επεξεργαστη σου αλλα εχω ερθει σε παρομοια θεση πριν παρω το τωρινο μου συστημα ειχα βαλει την 970 gtx μου σε εναν intel quad q9650 παλιος cpu αλλα με αυτη τη καρτουλα και 4 μονο 4 ΜΟΝΟ ΞΑΝΑΛΕΩ giga ram καταφερα και επαιξα καινουργια παιχνιδακια και σε αναλυση 4κ μη μασας παρε τωρα τη καρτουλα που θελεις και μετα θα σου μεινει οταν κανεις αναβαθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα