Προς το περιεχόμενο

Logitech After Sale Service

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επηδεί  εδώ μέσα χρήστες έχουν πολλάκις εκθειάσει την εξυπηρέτηση της εταιρείας θα ήθελα να παραθέσω μια κάπως διαφορετική εμπειρία που με εξέπληξε δυσάρεστα. Έχω στη κατοχή μου τα ασύρματα ακουστικά G930 για περίπου λίγο ποιο πάνω από 3 χρόνια. Στα 2,5 περίπου χρόνια μου παρουσίασαν ένα πρόβλημα στη βάση φόρτισης και είναι αλήθεια πως η εταιρεία τότε ανταποκρίθηκε και μου έστειλε νέα βάση.Ωστόσο πριν 3 ημέρες σταμάτησαν να φορτίζουν. Δουλευουν κανονικά πλην όμως η micro usb υποδοχή παρουσίασε πρόβλημα που με μια αναζήτηση, διαπιστώθηκε πως είναι συνηθισμένο τους προβλημα.    Αφελώς απευθύνθηκα στην υποστήριξη πελατών αναζητώντας το  service προϊόντων της. Εκεί λοιπόν με πληροφόρησαν πως λυπούνται μεν , πλην όμως δεν υπάρχει sertvice ούτε εδώ ούτε και πουθενά αλλού στο κόσμο.Ούτε καν κάποιος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος  Αν θέλω να τα επισκευάσω να απευθυνθώ σε κάποιο από τα μεγάλα πολυκαταστήματα που διαθέτουν τμήματα service. Λοιπόν δε ξέρω αν αυτό συνηθίζεται σε αυτό το χώρο , αλλά προσωπικά με δυσαρέστησε , πάρα πολύ. Κατά καιρούς έχουμε κράξει εταιρείες για τη κακή ή αργή λειτουργία του τμήματος service αλλά εδώ πρόκειται για μια υποτίθεται από τις μεγαλύτερες στο χώρο των περιφερειακών και μετά το πέρας της εγγύησης δεν υπάρχει υποστήριξη των προϊόντων της.   Κρίμα και νομίζω οι χρήστες θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό με ότι συνεπάγεται κατά την επιλογή ενός προϊόντος όχι μόνο  για την εν λόγω εταιρεία αλλά γενικότερα

Επεξ/σία από charlymp
Δημοσ.

άλλο το after sales , άλλο το service. 

Όλοι εδώ έχουμε μιλησει για τις διαδικασίες rma. 

Το service της Logitech , δεν υπάρχει. γιατί πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει η επισκευή μικροηλεκτρονικων . Αλλά μόνο η υποστήριξη σε ελλατωματικες συσκευές.

Δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν δεν δεχόντουσαν να μου επισκευάσουν το omron στο κλικ του ποντικιού για παράδειγμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα υπαρχουν τοσες πολλες επιλογες για διαφορες επισκευες

που δεν υπαρχει λογος να χρυσοπληρωνεις επισημα η εξουσιοδοτημενα...

Εχει γυρω απο την Ομονοια κατι "γατονια" Πακιστανικα μαγαζακια

που με 10-15 ευρω επισκευαζουν οτι θελεις (ειδικα κινητα) σε χρονο dt....

Επεξ/σία από proview
Δημοσ.
1 ώρα πριν, proview είπε

Σημερα υπαρχουν τοσες πολλες επιλογες για διαφορες επισκευες

που δεν υπαρχει λογος να χρυσοπληρωνεις επισημα η εξουσιοδοτημενα...

Εχει γυρω απο την Ομονοια κατι "γατονια" Πακιστανικα μαγαζακια

που με 10-15 ευρω επισκευαζουν οτι θελεις (ειδικα κινητα) σε χρονο dt....

Μένω στην επαρχία (Σύρο). Αφού υπάρχουν τόσες επιλογές μπορείς να μου προτείνεις μία , χωρίς ίχνος ειρωνείας για να μου επισκευάσουν τα ακουστικά;

Δημοσ.

Ειρωνεία για ποιον λόγο;

Οπως μπορεί να βοηθήσει ο καθένας...Στην Συρο δεν ξερω αλλα 

εδω Αθηνα υπάρχουν αρκετα....

Αν εχεις καποιον δικο σου εδω, στειλτα και θα βοηθησω να βρεθει ακρη.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, proview είπε

Ειρωνεία για ποιον λόγο;

Έχω όταν τα στείλω θα πω να έρθει σε επαφή μαζί σου

Δημοσ.
Στις 12/4/2019 στις 4:40 ΠΜ, proview είπε

Ειρωνεία για ποιον λόγο;

Μπράβο ρε παλικαρε. 

Όντως πολύ πιο εύκολα να σου δώσει η Logitech καινούργια συσκευή για μια μικροβλαβη παρά να σου φτιάξει το προϊόν. Φυσικά εντός εγγύησης ή λίγο εκτός.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Μπράβο ρε παλικαρε. 

Όντως πολύ πιο εύκολα να σου δώσει η Logitech καινούργια συσκευή για μια μικροβλαβη παρά να σου φτιάξει το προϊόν. Φυσικά εντός εγγύησης ή λίγο εκτός.

🤣🤣🤣Μπα σε καλο σου.......Γελασα....

Παλικαρακι ετων 60....

Τωρα που θα βγαλω και φρονιμιτες λεω να μπω και στην εφηβια....

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Μπράβο ρε παλικαρε. 

Εμένα η Razer τα ακουστικά όλα τα έκοβαν πιστωτικό (Public) ε το ποντικι το επισκεύασαν 😭😂

Δημοσ.
Στις 11/4/2019 στις 7:59 ΠΜ, charlymp είπε

διαφορετική εμπειρία που με εξέπληξε δυσάρεστα.

Σε ολόκληρη τη Σύρο δεν υπάρχει κάποιος να σου κολλήσει τη micro usb που φορτίζουν τα ακουστικά?

Μπας και δεν έψαξες καθόλου?

Σε κάθε περίπτωση, μόνο οι εταιρίες κινητών τηλεφώνων κι αυτές με εξωφρενικές χρεώσεις (για εξουσιοδοτημένο service)

παρέχουν υποστήριξη μετά το πέρας της εγγύησης.

Το aftersales της logitech συγκαταλέγεται στα κορυφαία, άλλωστε το διαπίστωσες και μόνος σου όσο ήσουν εντός εγγύησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...