ZELOMOTH Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Ο 1ος σου amd ; Το ATARI intel είναι? 1
zik1984 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, 3dclub είπε Προφανώς και δεν έχω καμία διάθεση να στην πω απλά ίσως η ένταση "κατανοητή" που έχεις αφού δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου απο το κείμενο μου θύμισε ένα έργο χιλιοπαιγμένο από την ανάποδη, όπως και φυσικά υπάρχουν άπειροι σκιτζήδες αυτοαποκαλούμενοι τεχνικοί πειρατές που φυσικά δεν έχουν καν είτε επάγγελμα είτε φυσική έδρα off topic φυσικά με το θέμα... Ακριβώς αυτό. Αυτήν την στιγμή ο χρόνος που χάνω από την εργασία μου από την ώρα που έχω το πρόβλημα άνετα θα κάλυπτε έναν τεχνικό, τα εξαρτήματα να μην σου πω και καινούργιο build. Και θα το προτιμούσα χίλιες φορές. Από την ώρα που σταματάει το χαζολογημα στο πισι και γίνεται εργαλείο, θες και έναν συνεργάτη να μπορεί να σε καλύψει γτ δεν γίνεται στην δουλειά να αναλώνεται με τέτοια προβλήματα. Δεν υπαρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Παρόλο που στον κλάδο μου έχω βρει αξιόπιστους συνεργάτες που με καλύπτουν στις διάφορες απαιτήσεις μου, στο κομμάτι αυτό δυστυχώς δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη. Και δεν είσαι καθόλου οφτοπικ. Καλό είναι να θίγονται τέτοια θέματα γτ αυτή την στιγμή παρουσιάστηκε ο δικός σου ο προβληματισμός και ταυτόχρονα με ερεθίσες για να σου παρουσιάσω και εγώ τον δικό μου και με κατάλαβες καλύτερα. Εκεί κάπου ανάμεσα να ξέρεις υπάρχει και η λύση η οποία θα ήθελα πάρα πολύ να συζητήσω αλλά εκεί πραγματικά θα βγαίναμε οφτοπικ. Για όλα φταίει η μπανανία που ζούμε και οι ανοχές που υπάρχουν σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Και από τον τρόπο σου τουλάχιστον, πιστεύω ότι προσπαθείς και εσύ όπως και εγώ να βάλεις το λιθαράκι σου για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο. 52 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Ο 1ος σου amd ; Ναι μετά από πολλά χρόνια. Είπα να τον προτιμήσω γτ άκουσα τα καλύτερα με την έλευση των ryzen ειδικά στο κομμάτι της δουλειάς μου. Και δεν το έχω μετανιώσει μπορώ να πω. Τα προβλήματα που έχω κατά καιρούς είναι περισσότερο software θεωρώ με κύριο συντελεστή τα windows 10. Πάλευα μέχρι εσχάτων να παραμείνω στα 7 που όλα δούλευαν επί των πλείστων απροβληματιστα. Στο θέμα μας, Να ποσταρω νέο θέμα στις αναβαθμίσεις για το τροφοδοτικό η μπορεί κάποιος να με βοηθήσει εδώ. Ευχαριστώ. 2
zik1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι, το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε. Τελικά από οτι φαίνεται ήταν το τροφοδοτικό ( φίλε renaxan είχες δίκιο) και διάλεξα την εύκολη και αξιόπιστη λύση να ξαναπάω σε coolermaster v650 γιατί δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο να κοιτάξω αν υπήρχε κατι καλύτερο. Το θέμα είναι οτι τώρα μου δημιουργήθηκαν πιο σοβαρά προβλήματα!!!! Το πρόβλημα είναι οτι οι δυο μου σκληροί ήταν σε software RAID mirror για να μπορώ να έχω backup της δουλειάς. Και τώρα είτε απο το bios reset (που δεν το νομίζω) είτε γτ έβαλα αναποδα την σειρά συνδεσής τους όταν έκανε το πρώτο boot μου τους διαβαζε redundant. Διορθώνω τον ένα και τον άλλον τον κάνω import foreign disk και βρήκα και τον άλλο. Αλλα αυτή την στιγμή βγήκαν απο raid. Με ποιό τρόπο μπορώ να τους ξαναβάλω σε mirror raid χωρίς πιθανότητα να χάσω αρχεία. Ευχαριστώ. 22 λεπτά πριν, zik1984 είπε Καλησπέρα και πάλι, το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε. Τελικά από οτι φαίνεται ήταν το τροφοδοτικό ( φίλε renaxan είχες δίκιο) και διάλεξα την εύκολη και αξιόπιστη λύση να ξαναπάω σε coolermaster v650 γιατί δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο να κοιτάξω αν υπήρχε κατι καλύτερο. Το θέμα είναι οτι τώρα μου δημιουργήθηκαν πιο σοβαρά προβλήματα!!!! Το πρόβλημα είναι οτι οι δυο μου σκληροί ήταν σε software RAID mirror για να μπορώ να έχω backup της δουλειάς. Και τώρα είτε απο το bios reset (που δεν το νομίζω) είτε γτ έβαλα αναποδα την σειρά συνδεσής τους όταν έκανε το πρώτο boot μου τους διαβαζε redundant. Διορθώνω τον ένα και τον άλλον τον κάνω import foreign disk και βρήκα και τον άλλο. Αλλα αυτή την στιγμή βγήκαν απο raid. Με ποιό τρόπο μπορώ να τους ξαναβάλω σε mirror raid χωρίς πιθανότητα να χάσω αρχεία. Ευχαριστώ. Νομίζω βρήκα την λύση αν και τρομακτικό έπρεπε να σβήσω το ένα drive για να μπορέσει να γίνει mirror τώρα γίνεται resynching και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Και για τον φίλο 3dclub να κάνω μια αναφορά του σημερινού ευχάριστου περιστατικού με τον ένα απο τους τεχνικούς (αυτόν που προσπαθούσε να βγάλει την GPU λες και ξερίζωνε αγριόχορτα). Επειδή ο τύπος έχει και την courier της περιοχής ξαναπήγα εκέι σήμερα για να παραλάβω το τροφοδοτικό και με ρώτησε: -Βρήκες τελικά λύση? -Ναι μάλλον είναι τροφοδοτικό, του λέω. Ευτυχώς ο συναδελφός σου είχε ένα ειδικό πολύμετρο για να μετράει τα τροφοδοτικά και του έβγαλε σφάλματα. -Ποιό αυτό το μαραφετάκι με την οθόνη? Αυτό ότι να'ναι βγάζει!!! Εννοείται δεν έδωσα παραπάνω συνέχεια, δεν είμαι και σε ηλικία για διαφωνίες χωρίς νόημα. Αλλά αυτό που ήθελα να καταλήξω ήταν οτι προτίμησε να μειώσει τον συνάδελφο και να δείξει χαζή ανωτερότητα παρά να πάρει την πληροφορία και να μάθει κάτι παραπάνω ή έστω να ψαχτεί στο τι παίζει. Το οποίο μαραφετάκι επειδή ρώτησα τον συγκεκριμένο τεχνικό πόσο κάνει γιατί μου φαινόταν περίεργο που δεν το είχαν οι άλλοι δυο ( θεώρησα λόγω κόστους ) μου είπε: πόσο να κάνει μωρε 20-25€. Έτσι για να ευθυμήσουμε η παρένθεση!!! Σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά, για την πολύτιμη βοήθειά σας!!!! Συνεχίστε έτσι!!! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από zik1984 1
renaxan Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Στο service σου πειραξανε τα καλώδια τον δίσκων?? Είχες κρατήσει κάποια φώτο?? Κανονικά εάν γυρίσουν οι ίδιες ρυθμίσεις στο bios για το raid mirror η speed θα επέτρεπε να δουλεύει. 1
zik1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, renaxan είπε Καλησπέρα. Στο service σου πειραξανε τα καλώδια τον δίσκων?? Είχες κρατήσει κάποια φώτο?? Κανονικά εάν γυρίσουν οι ίδιες ρυθμίσεις στο bios για το raid mirror η speed θα επέτρεπε να δουλεύει. Όχι εγω τα είχα πειράξει γτ το έκανα όλο βίδες για να τσεκάρω συνδέσεις απο τα πήγαινε έλα που τράβηξε το πισι και για να του κάνω και ένα καθάρισμα (που δεν χρειαζόταν ιδιαίτερα) Δεν πίστευα και εγώ οτι είναι απο το reset απλά επειδή είναι software το raid από windows μάλλον ήθελε την ίδια σειρά με αποτέλεσμα αφού τα έβαλα ανάποδα να βγάλει το error. Τώρα ήδη κάνω resynch και ελπίζω να πάνε όλα καλά γτ μιλάμε για δουλειές χρόνων. Ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις αν είναι καλό το software raid η να προτιμήσω κάποια στιγμή να το γυρίσω σε hardware. Έχω και μία τρίτη επιλογή ενός εξωτερικού NAS με mirror σκληρούς και cloud ώστε να έχω πρόσβαση από παντού και με περισσότερους απο ένα υπολογιστές εννοείται. Κάποιες φορές δείχνω την δουλειά σε πελάτη και όταν όλα είναι οκ θα ήθελα να προχωράω σε προώθηση της δουλειάς κατευθείαν σε συνεργάτη χωρίς να χάνω χρόνο με το να γυρίσω στην έδρα που είναι το πισι. Τι λές για αυτό?
renaxan Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πολύ καλύτερα NAS, εξωτερικό και εάν μπορείς με cloud. Σε PC παλιότερα που το είχα, για να είμαι σίγουρη είχα αγοράσει και 2η κάρτα raid, όμοια. Δεν το ήθελα να δουλεύει πάνω στην μητρική. Γιατι εάν γινόταν κάτι, να μπορούσα να το πάω σε άλλο PC. 2
zik1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, renaxan είπε Πολύ καλύτερα NAS, εξωτερικό και εάν μπορείς με cloud. Σε PC παλιότερα που το είχα, για να είμαι σίγουρη είχα αγοράσει και 2η κάρτα raid, όμοια. Δεν το ήθελα να δουλεύει πάνω στην μητρική. Γιατι εάν γινόταν κάτι, να μπορούσα να το πάω σε άλλο PC. Κάπως έτσι το σκεφτόμουν και εγώ. Έτσι δανείζεσαι που λέει ο λόγος ένα πισι η ένα λαπτοπ και συνεχίζεις δουλειά. Μπακαπ στο μπακαπ το τριμπακαπο!!!! χαχαχαχα Έτσι κιόλας δουλεύεις από παντού!!! Μήπως έχεις και καμιά μάρκα αξιόπιστη να προτείνεις ώστε να αρχίζω να προσανατολίζομαι?
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, zik1984 είπε Κάπως έτσι το σκεφτόμουν και εγώ. Έτσι δανείζεσαι που λέει ο λόγος ένα πισι η ένα λαπτοπ και συνεχίζεις δουλειά. Μπακαπ στο μπακαπ το τριμπακαπο!!!! χαχαχαχα Έτσι κιόλας δουλεύεις από παντού!!! Μήπως έχεις και καμιά μάρκα αξιόπιστη να προτείνεις ώστε να αρχίζω να προσανατολίζομαι? Είναι μαγκάκος καλός ο @renaxan, να τον ακούς!👍😜♥️ 2
renaxan Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 6 hours ago, ZELOMOTH said: Είναι μαγκάκος καλός ο @renaxan, να τον ακούς!👍😜♥️ Καλημέρες!! Σε ευχαριστώ!! Με πέρασαν πάλι για αγοράκι. Και εσύ είδες φως στο τούνελ... Και μπήκες.. 😂😂😂😂😂😂 @ZELOMOTH 😘😘😘 1
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, renaxan είπε Καλημέρες!! Σε ευχαριστώ!! Με πέρασαν πάλι για αγοράκι. Και εσύ είδες φως στο τούνελ... Και μπήκες.. 😂😂😂😂😂😂 @ZELOMOTH 😘😘😘 Αφου τα ξέρεις αυτά πως πάνε!🤣♥️😁 1
zik1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Η αλήθεια είναι με την γνώση που μοιράζεις δεν φαινοσουν για αγορι χωρίς να υπονοω κατι εννοείται, αντίθετα μου είναι πολύ ευχάριστο. Μπράβο σου!!!! Μακάρι να δώσεις παράδειγμα και σε άλλες κοπέλες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα