Προς το περιεχόμενο

Videoclub

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, πλέων έχουν μείνει ελάχιστα σε όλη την χώρα οπότε έχει μειωθεί αισθητικά ο ανταγωνισμός που είχαν (αν υπήρχε) μεταξύ τους. 

Έχω τις εξής ερωτήσεις, τα επισκέπτεστε καθόλου για να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάτι; Τι είναι; Ταινία; Σειρά; Παιχνίδι; Κονσόλα; Ποιες είναι ή ήταν οι τιμές τους τους; 

Εμένα στη γειτονιά μου είχα ένα για 20 χρόνια ίσως και παραπάνω το οποίο είχε 2 ευρώ τις καινούργιες ταινίες και την νοίκιαζες για μια μέρα, εκείνες που κυκλοφόρησαν ελάχιστα πιο πριν κόστιζαν 1,5€ για 3 ημέρες και εκείνες για 7 ημέρες ήταν από 1€, 1,5€ και 2€ ανάλογα πότε νοικιάστηκε τελευταία φορά.

Αν καθυστερούσες προσέθεταν την τιμή που τη νοίκιασες για κάθε μια μέρα παραπάνω που την κρατούσες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοειται οτι τα επισκεπτομαστε με παθος .Για τα πολλα και καλα εργα που εξακολουθουν , δυστυχως , να βγαινουν μονο σε dvd και για τα blu ray :D

Οι τιμες ειναι  καλες  , ιδιως αν εισαι σε ''προγραμμα''

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Εννοειται οτι τα επισκεπτομαστε με παθος .Για τα πολλα και καλα εργα που εξακολουθουν , δυστυχως , να βγαινουν μονο σε dvd και για τα blu ray :D

Οι τιμες ειναι  καλες  , ιδιως αν εισαι σε ''προγραμμα''

Νοικιάζουν και bluray πλέον; Τα seven spot θυμάμαι, ήταν το τελευταίο video club που μπήκα και έχουν περάσει αρκετά χρόνια. 

Τι εννοείς σε πρόγραμμα; 

Δημοσ.

Εχω να επισκεφτώ πανω απο 7 χρονια με εξαιρεση μια φορα που εψαχνα κενα cd/DVD και μου ειπαν να ρωτησω εκει. 

Νομιζω οτι αν ηθελα κατι αμεσα σε καλη ποιοτητα (ταινια) να πηγαινα να νοικιαζα αρκει να ηταν ανοικτο την ωρα που θα το χρειαζόμουν.

Δημοσ.

Είμαι μόλις 23 αλλά ακόμα κι εγώ αναπολώ τις "μακρινές" εποχές που με πήγαινε η γιαγιάκα στο βιντεοκλαμπ να νοικιάσω 3-4 παιχνίδια για το ps2  να χω να παίζω το σκ που με κρατούσε. 

Ωραίες εποχές.

Πλέον πληρώνω εγώ για τα παιχνίδια μου... :(

Δημοσ.

το μονο που με ενοχλει ειναι οτι καποιοι μη τους αποκαλεσω,κακομεταχειριζονται τα δισκακια μπλου ρει κυριως,με αποτελεσμα οταν το νοικιασω να μη παιζει η να σταματα να παιζει στη μεση,εστω και αν το καθαρισω.το  LA LA LAND ας πουμε το νοικιασα με ολο χαρα να το δω,και προς το τελος δεν επαιζε με τιποτα,που το δα απο  online stream..
μου τυχε και αλλεσ  φορες,και το καλο ειναι οτι οταν τους το λες στο βιντεοκλαμπ δεν πλειρωνεις.Αλλα το θεωρω απαραδεχτο να συμβαινει κατι τετιο.Αν συνεβαινε κατι παρομοιο στο νετφλιξ ας πουμε θα πεφτε γερο κραξιμο.
κανονικα θα πρεπε να ελεγχεται η κατασταση των ντι βι ντι και οχι μπαινουν στο ραφι παλι απευθειας.και μετα αναρωτιεσται γιατι εχουν πεσει τα σεβεν

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Τελευταία φορά ήταν το 2003-2004.
Ποτέ ξανά, ούτε απ' έξω..

Γιατί καλέ; Τι έπαθες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Mingas είπε

Γιατί καλέ; Τι έπαθες;

Άθλιες τακτικές των βιντεοκλαμπατζίδων.. "σπετζοποίηση" των έργων.. αντιγραφές -στο δισκάκι- της κακιάς ώρας.. προσωπικά τους είπα "άντε γεια" και δεν μου έλειψαν καθόλου. Ορισμένες ταινίες προτιμούσα να τις αγοράζω από το εξωτερικό, σε συσκευασία και "πακέτο" που σεβόταν τον καταναλωτή. Μετά βοήθησε και η έλευση του adsl το '02 και '03 και τους έστειλα οριστικά στον αγύριστο.
Να μου έλεγες για την φάση των βιντεοκλάμπ στα μέσα της δεκαετίας του '80, οκ είχε τη φάση του τότε. Μέτα χάσανε την μπάλα από την απληστία τους.

Επεξ/σία από l337
  • Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mingas είπε

Χαίρετε, πλέων έχουν μείνει ελάχιστα σε όλη την χώρα οπότε έχει μειωθεί αισθητικά ο ανταγωνισμός που είχαν (αν υπήρχε) μεταξύ τους. 

Έχω τις εξής ερωτήσεις, τα επισκέπτεστε καθόλου για να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάτι; Τι είναι; Ταινία; Σειρά; Παιχνίδι; Κονσόλα; Ποιες είναι ή ήταν οι τιμές τους τους; 

Εμένα στη γειτονιά μου είχα ένα για 20 χρόνια ίσως και παραπάνω το οποίο είχε 2 ευρώ τις καινούργιες ταινίες και την νοίκιαζες για μια μέρα, εκείνες που κυκλοφόρησαν ελάχιστα πιο πριν κόστιζαν 1,5€ για 3 ημέρες και εκείνες για 7 ημέρες ήταν από 1€, 1,5€ και 2€ ανάλογα πότε νοικιάστηκε τελευταία φορά.

Αν καθυστερούσες προσέθεταν την τιμή που τη νοίκιασες για κάθε μια μέρα παραπάνω που την κρατούσες.

Τι μου θύμισες τώρα.

Τελευταία επίσκεψη προ αμνημονεύτων ετών στο  βίντεο BLUE στην Αγία Παρασκευή στη Μεσογείων που έκλεισε και εκεί τώρα είναι τα γραφεία του ΟΑΕΔ  .

Μάλιστα μου έμεινε και η κάρτα με απόθεμα 5-10 ευρώ για να έχουμε κάποια προσφορά δε θυμάμαι.Εκείνο που μου έμεινε είναι ότι όταν έβγαινε κάποια καινούργια ταινία σπάνια να βρούμε αντίτυπο και έπρεπε ή να κερνάς τον υπάλληλο ή να μπεις σε λίστα αναμονής να τη βρεις.

Τώρα χωρίς κόπο δυστυχώς ή ευτυχώς  με ένα κλικ την έχεις στην οθόνη σου.☺️

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mingas είπε

οπότε έχει μειωθεί αισθητικά ο ανταγωνισμός που είχαν (αν υπήρχε) μεταξύ τους. 

μοιάζει λίγο αστείο έτσι όπως το 'γραψες αλλά μάλλον επειδή είσαι νεαρός. Ήταν από τα πιο ανταγωνιστικά επαγγέλματα με τεράστια ανθοφορία. 
Στη δεύτερη θέση ήταν τα δισκάδικα και οι πειρατές της γειτονιάς (με μια παρουσία νόμιμη-ημιπαράνομη-παράνομη) 

Δημοσ.

εγω πολυ χαρηκα οπως εξελιχθηκε για τα βιντεοκλαμπ το πραγμα γιατι εχωντας μεγαλωσει με βιντεο κλαμπ θυμαμαι εκεινες την ωραιες εποχες που χρεωναν διχως ελεος 2 ευρω την μερα και 1,5 καθε επομενη.Οπως και ενας φιλος μου ειχε ξεχασει μια ταινια και σε καποια φαση απλα τον καλει το βιντεο κλαμπ για να τον ενημερωσει οτι χρωσταει 600 ευρω αλλιως θα παει δικαστικα.

Δικαστικαααα!!!!! ρε φιλε που αν πηγαινε δικαστικα θα επαιρνε ψιχουλα αλλα μικροι εμεις που να ξερουμε να του πουμε πηγαινε στα @@ μας.

Οχι οχι οχι χαιρομαι που τα τοτε loan shark βιντεοκλαμπαδικα βαλανε λουκετο

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisxkar είπε

εγω πολυ χαρηκα οπως εξελιχθηκε για τα βιντεοκλαμπ το πραγμα γιατι εχωντας μεγαλωσει με βιντεο κλαμπ θυμαμαι εκεινες την ωραιες εποχες που χρεωναν διχως ελεος 2 ευρω την μερα και 1,5 καθε επομενη.Οπως και ενας φιλος μου ειχε ξεχασει μια ταινια και σε καποια φαση απλα τον καλει το βιντεο κλαμπ για να τον ενημερωσει οτι χρωσταει 600 ευρω αλλιως θα παει δικαστικα.

Δικαστικαααα!!!!! ρε φιλε που αν πηγαινε δικαστικα θα επαιρνε ψιχουλα αλλα μικροι εμεις που να ξερουμε να του πουμε πηγαινε στα @@ μας.

Οχι οχι οχι χαιρομαι που τα τοτε loan shark βιντεοκλαμπαδικα βαλανε λουκετο

ο πελάτης έχει πάντα δίκιο σωστά;

χρέωναν 2€ χωρίς έλεος λες... δηλαδή πόσο ήθελες να χρεώνουν για να είσαι ευχαριστημένος 50 λεπτά;

Όσο για τον φίλο σου, είχε "ξεχάσει" οτι είχε στην κατοχή του για μερικούς μήνες ένα περιουσιακό στοιχείο μιας εταιρίας, και φυσικά φταίει η εταιρία που ήθελε να βγάλει τα σπασμένα... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...