Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά! :)

Έχω τη συγκεκριμένη καρέκλα από το Πλαίσιο, εκτός εγγύησης. Την έχω στο μέγιστο ύψος καθώς είμαι ψηλός και δυστυχώς μετά από χρόνια χρήσης, κάθε τόσο χαμηλώνει μόνη της και αναγκάζομαι να την ξανά σηκώνω. Είναι πραγματικά φοβερά ενοχλητικό αυτό.

1. Λογικά το αμορτισέρ της δεν φταίει;

2. Θα ήθελα βοήθεια / οδηγίες για το που να στραφώ για να τη φτιάξω, ποιο το κόστος, τι ανταλλακτικό προτείνετε και από που, αν μπορώ να τη φτιάξω μόνος μου ή να την πάω κάπου κτλ.

Εγώ μένω Περιστέρι αν έχετε να προτείνετε μαγαζιά που επιδιορθώνουν / ή μαγαζιά εντός Αττικής άμα έχετε να προτείνετε συγκεκριμένα ανταλλακτικά από e-shops. Αν αξίζει δηλαδή.

Ξέρω γω ένα budget 40 euro είναι ok;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω θελω να αλλαξω. λιγο που ειδα στο νετ κανα 30άρι κανει αλλα πρεπει να βγαλεις το δικο σου και να πας σε καποιον που πουλαει να βρει ενα ιδιο/να ταιριάζει.

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, philos είπε

Γεια χαρά! :)

Έχω τη συγκεκριμένη καρέκλα από το Πλαίσιο, εκτός εγγύησης. Την έχω στο μέγιστο ύψος καθώς είμαι ψηλός και δυστυχώς μετά από χρόνια χρήσης, κάθε τόσο χαμηλώνει μόνη της και αναγκάζομαι να την ξανά σηκώνω. Είναι πραγματικά φοβερά ενοχλητικό αυτό.

1. Λογικά το αμορτισέρ της δεν φταίει;

2. Θα ήθελα βοήθεια / οδηγίες για το που να στραφώ για να τη φτιάξω, ποιο το κόστος, τι ανταλλακτικό προτείνετε και από που, αν μπορώ να τη φτιάξω μόνος μου ή να την πάω κάπου κτλ.

Εγώ μένω Περιστέρι αν έχετε να προτείνετε μαγαζιά που επιδιορθώνουν / ή μαγαζιά εντός Αττικής άμα έχετε να προτείνετε συγκεκριμένα ανταλλακτικά από e-shops. Αν αξίζει δηλαδή.

Ξέρω γω ένα budget 40 euro είναι ok;

Λογικά το αμορτισέρ της έχει πέσει με τη χρήση και είναι μία φυσιολογική φθορά.

Λίγο πολύ τα ίδια χρησιμοποιούν όλες.Ρώτησε εκεί που την αγόρασες αν έχει ειδάλως πρέπει να ψάξεις.Και τώρα που ρίξατε ιδέα θα το ψάξω και εγώ γιατί και εμένα έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι πόση φασαρία και πως βγαίνει να πάμε να βρούμε κάποιο όμοιο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν καποιος, δεν ανεβοκατεβαζει μια καρεκλα με το μοχλο, κρατα περισσοτερο ο μηχανισμος;

Η 'μπουκαλα' (δεν ξερω αν υπαρχει καποιος ειδικοτερος ορος), ποσο κοστιζει αν την αλλαξει κανείς; 30αρι και βαλε, οπως αναφερθηκα παραπανω; Αν και φανταζομαι οτι για φτηνες καρεκλες ισως να μην αξιζει η αλλαγη και το κοστος αλλα μαλλον αγορα μιας καινουριας...

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mindreader είπε

Αν καποιος, δεν ανεβοκατεβαζει μια καρεκλα με το μοχλο, κρατα περισσοτερο ο μηχανισμος;

Η 'μπουκαλα' (δεν ξερω αν υπαρχει καποιος ειδικοτερος ορος), ποσο κοστιζει αν την αλλαξει κανείς; 30αρι και βαλε, οπως αναφερθηκα παραπανω; Αν και φανταζομαι οτι για φτηνες καρεκλες ισως να μην αξιζει η αλλαγη και το κοστος αλλα μαλλον αγορα μιας καινουριας...

Σαν ανταλλακτικό είναι αρκετά φτηνότερο, τουλάχιστον για τις καρέκλες "του κιλού":

https://www.bestprice.gr/cat/2736/diafora-epiplon-grafeiou.html?q=ανταλλακτικα+αμορτισερ+καρεκλας+γραφειου

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από 6 χρόνια χρήσης άλλαξα μπουκάλα και έβαλα μια Stabilus από γερμανία.
Τιμή 30 ευρώ με εργατικά, χρόνος 30 λεπτά.

Δημοσ.

Εφόσον είσαι περιστέρι υπάρχει ένα μαγαζί που έχει οτι θες για καρέκλες σε καλές τιμές, είχα πάρει έναν μεταλλικό αστερια που ήθελα πριν 7-8 χρόνια σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό 

https://www.karekla.com.gr/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/4/2019 στις 5:48 ΠΜ, papoys1 είπε

Λογικά το αμορτισέρ της έχει πέσει με τη χρήση και είναι μία φυσιολογική φθορά.

Λίγο πολύ τα ίδια χρησιμοποιούν όλες.Ρώτησε εκεί που την αγόρασες αν έχει ειδάλως πρέπει να ψάξεις.Και τώρα που ρίξατε ιδέα θα το ψάξω και εγώ γιατί και εμένα έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι πόση φασαρία και πως βγαίνει να πάμε να βρούμε κάποιο όμοιο.

Λογικά το Πλαισιο είναι υποχρεωμένο ανεξάρτητα έαν είναι εκτός εγγύσης να παρέχει ανταλακτικά για τις καρέκλες που πουλά. Μια καλή περιγραφή με video για τι πώς αλλάζουμε αμορτισερ (ισχύει πάνω κάτω για όλες τις καρέκλες ) θα βρείς στο 

https://ergoaction.gr/category/praktikes-simvoules/

Επεξ/σία από panzaro
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...