Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, κοιταω το νεο t-cross απο wv. Βλεπω οτι η εκδοση με 115 αλογα εχει 6 ταχυτητες ενω η 95 αλογα εχει 5. Το ερωτημα μου ειναι αν τα 115 αλογα ειναι μονο για την 6τη ταχυτητα. Εγω θελω το αμαξι για μεσα στην πολη και δε θα βαλω ποτε 6τη ταχυτητα. Να παω για τα 95? ή τα 115 εχουν και αλλη οδικη συμπεριφορα περα της 6της? 

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες θα έλεγα 115. Κάποια στιγμή θα τα χρειαστείς και αυτά και την 6η, δεν μπορεί να μη βγεις ποτέ εκτός πόλης!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Και τα 115 επειδή το έχω οδηγήσει αρκετά αυτό το μοτέρ λίγα είναι...όποτε για κανένα λόγο 95...

πιο μοτερ λες;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sezebo είπε

κατσε ρε φιλε τοσο φλομπα τα 95?

Σκέψου ότι και τα 115 δεν πήγαιναν για τόσο μεγάλο σκαφος (όπως πχ του arona)

Δημοσ.

Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις με το αμάξι.

Έχω καμιά βδομάδα με το Polo (115 άλογα).Έχει τύχει να βάλω και 6ή εντός Αθηνών,άλλα οκ,δέν είναι κάτι που δέν θα μπορούσα να κάνω με το 95άρι πιέζοντάς το λίγο παραπάνω.Στην ΕΟ όμως την θέλεις την 6η.Ειδικά στον συγκεκριμένο τρικύλινδρο, που λόγω φύσης ακούγεται κατιτίς παραπάνω όταν πιέζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμμμμ... τι σχέση έχουν τα άλογα με τον αριθμό των ταχυτήτων; :blink:

Ένα μοτέρ με παραπάνω άλογα, είναι πιο ισχυρό σε όλες τις ταχύτητες.  Αν χρειαστείς μια δυνατή επιτάχυνση ακόμα και με 2α, τα 115 σίγουρα θα βοηθήσουν παραπάνω.

Επιπλέον, ακόμα και ίδια άλογα να ήταν τα δυο αυτοκίνητα, και μόνο που έχει μια ταχύτητα παραπάνω (6η), σημαίνει πιο πυκνή κλιμάκωση κιβωτίου, άρα καλύτερες επιταχύνσεις.

Συνεπώς, το 115άρι/6ταχυτο θα είναι αρκετά πιο σβέλτο απο αυτό με τα 95άρι/5ταχυτο

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σκέψου ότι και τα 115 δεν πήγαιναν για τόσο μεγάλο σκαφος (όπως πχ του arona)

Εξαρτάται με τι συγκρίνεις (δηλαδή τι έχεις συνηθίσει να οδηγείς). Εγώ που προέρχομαι από 1.4 ατμοσφαιρικό το T-Roc 1.0 μου φαίνεται πύραυλος.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Haldol είπε

Εξαρτάται με τι συγκρίνεις (δηλαδή τι έχεις συνηθίσει να οδηγείς). Εγώ που προέρχομαι από 1.4 ατμοσφαιρικό το T-Roc 1.0 μου φαίνεται πύραυλος.

Το t-roc σου ποσα αλογα ειναι το 1000ρι?

Δημοσ.

Και εγώ για τα 115 θα σου έλεγα μην ξεχνάς το βάρος παίζει μεγάλο ρόλο. Επίσης δες και κανα review αρκετοί αναφέρουν τα φτηνά πλαστικά που έχει το συγκεκριμένο και πιθανούς τριγμούς

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sezebo είπε

Το t-roc σου ποσα αλογα ειναι το 1000ρι?

Κι αυτό 115 είναι. Νομίζω δε πρέπει να υπάρχει άλλο 1.0 μοτέρ στο VAG.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και εγώ για τα 115 θα σου έλεγα μην ξεχνάς το βάρος παίζει μεγάλο ρόλο. Επίσης δες και κανα review αρκετοί αναφέρουν τα φτηνά πλαστικά που έχει το συγκεκριμένο και πιθανούς τριγμούς

Στην κατηγορία του δεν βρήκα καλύτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...