therock Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μολις την πηρα καινουρια απο καταστημα. Γκαζι και συμπλεκτης πανε μεχρι τερμα μεσα ενω φρενο φαινεται να εχει μεγαλη αντισταση και να εχει μικρη διαδρομη μεχρι τερμα. Ειναι φυσιολογικο αυτο η ειναι καποιο προβλημα ενω μολις την αγορασα και την ανοιξα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 7.000 posts και το search ακόμα να το ανακαλύψεις?! Ξέρω δεν είναι τέλειο but still...με γεια btw και ναι είναι φυσιολογικό από την στιγμή που λειτουργούν, τουλάχιστον in my experience.
therock Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Βλεπω βιντεο απο το πρωι που το εξηγουν. Η logitech εχει βαλει ενα λαστιχακι για να εξομοιωσει το αγωνισικο φρενο αλλα δε φανταζεσαι ποσο σκληρο ειναι. Τεσπα κριμα δεν ειμαι καν σιμ τυπος πιο πολυ για arcade το πηρα με το σκεπτικο οτι θα μπορουσα αν και οποτε να παιξω κανα σιμ καποια στιγμη ελπιζω να το συνηθως στη πορεια 1
nzeppos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατ' αρχάς καλορίζικη η G29! Είναι φυσιολογικό και γίνεται για το λόγο που ανέφερες. Στις φθηνότερες πεταλιέρες (τα σετ τιμονιέρας του 50άρικου δηλαδή) δεν υπάρχει αυτή η συμπεριφορά καθώς το πετάλι είναι ένα απλό πλαστικό με εύκαμπτο σύρμα. Στη G29, τα T3PA Pro ή άλλα ακριβότερα πετάλια, το φρένο είναι πάντα πολύ πιο σκληρό. Γιατί όλα αυτά κατά βάση δεν απευθύνονται σε arcade fans, οπότε μπορεί να είναι πρόβλημα στην περίπτωση που πχ. θέλει να παίξει ένα μικρό παιδάκι ή τελοσπάντων κάποιος που δεν έχει συνηθίσει έτσι. Από την άλλη για arcade καταστάσεις φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεσαι το συμπλέκτη, άρα ίσως να μπορεί να ρυθμίσεις τα controls του παιχνιδιού να χρησιμοποιούν το πετάλι του συμπλέκτη ως φρένο (και αντίστοιχα αυτό του φρένου να μην κάνει τίποτα). Απλώς θα χρειάζεται να οδηγείς και με τα δύο πόδια, όπως πχ. κάνουν οι οδηγοί της F1. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από nzeppos 2
jerry banana Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, therock είπε Μολις την πηρα καινουρια απο καταστημα. Γκαζι και συμπλεκτης πανε μεχρι τερμα μεσα ενω φρενο φαινεται να εχει μεγαλη αντισταση και να εχει μικρη διαδρομη μεχρι τερμα. Ειναι φυσιολογικο αυτο η ειναι καποιο προβλημα ενω μολις την αγορασα και την ανοιξα Φυσιολογικότατο εμένα έτσι ήταν στην αρχή, με τη χρήση <<μαλακωνει>>. Όπως άλλωστε και στα πραγματικά αυτοκίνητα. 1
therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Wheelstand Pro η καποιο καθισμα αξιζει συνδυαστικα για να μπορεσω να την κουμπωω να μη τα χω ολα μες τη μεση? Εχετε κατι να προτεινεται να μη ξεφευγει σε τιμη
nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν έχεις ήδη κάθισμα/καρέκλα ή κάτι αντίστοιχο (ή θέλεις να το αγοράσεις ξεχωριστά), τότε το Wheelstand νομίζω είναι τίμια επιλογή. Διαφορετικά μπορείς να κοιτάξεις και περιπτώσεις σαν της Playseat, μόνο που η μοναδική σε "λογικό" κόστος είναι τούτη εδώ. Οι υπόλοιπες της σειράς ξεφεύγουν σε σχέση με αυτό που προσφέρουν (συχνά λόγω licensing γνωστών brands) και γενικά είναι τσιμπημένες οι τιμές τους. Επειδή το έψαχνα κι εγώ πριν κάποια χρόνια όταν πήρα επιτέλους απόφαση να στήσω σωστό set και να σταματήσω να βιδώνω/ξεβιδώνω συνέχεια τιμονιέρες και πεταλιέρες (λεπτομέρειες στην υπογραφή μου), με κάλυψε η GT Omega που τη θεωρώ πολύ καλό value for money. Για παράδειγμα μπορείς να τσεκάρεις αυτό εδώ το stand που θεωρώ ότι είναι σίγουρα πιο βολικό και σταθερό από το Wheelstand σε αντίστοιχα λεφτά. Δεν φαίνεται να είναι τόσο εύκολο σε μεταφορά ή αποθήκευση όμως, οπότε πρέπει να αποφασίσεις αν θα το έχεις διαρκώς εγκατεστημένο σε μια γωνία του δωματίου ή θα θέλεις να το βάζεις στην ντουλάπα/αποθήκη κλπ. edit: τελικά από το link του Amazon φαίνεται πως μαζεύεται κάπως έτσι. Στα συν των GT Omega πως τα σετ τους είναι αρκετά modular και μπορείς πχ να αγοράσεις κάτι σαν αυτό και να βάλεις την καρέκλα ξεχωριστά. Επίσης έχουν υποδοχές για ταχύτητες, ροδάκια (τεράστια ευκολία), οθόνη ή οθόνες κλπ αν και αυτά τα εξαρτήματα προφανώς έχουν έξτρα κόστος και δεν νομίζω ότι αξίζουν σαν επένδυση όταν λες ότι την G29 την πήρες κυρίως για arcade καταστάσεις. Δεν έχω κάτι άλλο υπ' όψιν μου αυτή τη στιγμή, αλλά έχω και καιρό να ψάξω. Άλλες λύσεις όπως της Rseat είναι αρκετά πιο ακριβές. Για τη δουλειά που θέλεις να κάνεις, θα πρότεινα την Wheelstand. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από nzeppos
spyros007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.thelab.gr/forums/topic/143719-pvc-cockpit-for-simracing/ απο διπλανο φορουμ οπου ο φίλτατος Αρης διαπρεπει https://sites.google.com/site/pvccockpitsimracing/home Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από spyros007
panos0100 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μην λέτε τέτοια τώρα για φρένα και θέλω να πάρω μια τιμονιερα αυτή την φορά μόνο της logitech το θέμα είναι ποια την g29 ή την g920 όποια είναι ποιο φτηνή το θέμα είναι να είναι αξιόπιστη, φαντάζομαι όσοι την έχετε πρέπει να σας έχει βγει καλή και να την έχετε χρόνια είμαι παιδί που τα προσέχει τα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα