stevengreeceGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Καλησπέρα! Επειδή έβγαλα χρεωστική κάρτα και θέλω να βάλω κάποια χρήματα μέσα, ισχύει αυτό που μου λένε ότι από κάποιο ποσό και μετά, θα τα δει η εφορία και θα τα φορολογήσει? Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσό που μπορώ να βάζω για να μη φορολογηθώ? Ευχαριστώ!
giwrgos555 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Καλησπέρα! Επειδή έβγαλα χρεωστική κάρτα και θέλω να βάλω κάποια χρήματα μέσα, ισχύει αυτό που μου λένε ότι από κάποιο ποσό και μετά, θα τα δει η εφορία και θα τα φορολογήσει? Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσό που μπορώ να βάζω για να μη φορολογηθώ? Ευχαριστώ! Γιατί αφορολόγητα είναι τα λεφτά και φοβάσαι την εφορία?Αν είναι λεφτά απο μισθοδοσία και έχουν δηλωθεί κανονικά δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.Αν τώρα είναι μηδενική η δήλωση σου και εμφανίσεις λεφτά στην εφορία ναι εκεί είναι ριψοκίνδυνο γιατί σε γενόμενο έλεγχο της Εφορίας θα πρέπει να δηλώσεις που βρήκες τα λεφτά. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από giwrgos555
stevengreeceGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giwrgos555 είπε Γιατί αφορολόγητα είναι τα λεφτά και φοβάσαι την εφορία?Αν είναι λεφτά απο μισθοδοσία και έχουν δηλωθεί κανονικά δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.Αν τώρα είναι μηδενική η δήλωση σου και εμφανίσεις λεφτά στην εφορία ναι εκεί είναι ριψοκίνδυνο γιατί σε γενόμενο έλεγχο της Εφορίας θα πρέπει να δηλώσεις που βρήκες τα λεφτά. Τα χρήματα δεν είναι από δουλειά. Δηλαδή θέλω να τα βάλω κατευθείαν στον λογαριασμό μου. Όπως λες είναι μηδενικη η δήλωση μου Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από stevengreeceGR
Joshua21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Τα χρήματα δεν είναι από δουλειά. Δηλαδή θέλω να τα βάλω κατευθείαν στον λογαριασμό μου. Όπως λες είναι μηδενικη η δήλωση μου Τότε είναι μαύρα, και σε τυχόν έλεγχο όχι μόνο θα πληρώσεις το φόρο που σου αναλογεί αλλά και πρόστιμο.
stevengreeceGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τότε είναι μαύρα, και σε τυχόν έλεγχο όχι μόνο θα πληρώσεις το φόρο που σου αναλογεί αλλά και πρόστιμο. Λογικά όμως θα υπάρχει κάποιο όριο γιατί και ο φίλος μου έβαλε 50€ μαύρα και δεν έγινε και τίποτα. Έχω ακούσει κάτι για 1000€ αλλά τίποτα σε επίσημες πληροφορίες
Joshua21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, stevengreeceGR είπε Λογικά όμως θα υπάρχει κάποιο όριο γιατί και ο φίλος μου έβαλε 50€ μαύρα και δεν έγινε και τίποτα. Έχω ακούσει κάτι για 1000€ αλλά τίποτα σε επίσημες πληροφορίες Σίγουρα υπάρχει κάποιο όριο, αλλά πρώτον το όριο αυτό δεν είναι το ίδιο για όλους μας, και δεύτερον όπως είπες και εσύ δεν ανακοινώνεται. Πάντως σίγουρα για 50€ δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί κανένας, για 1.000€ δεν ξέρω. 1
k_w_t Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Καλησπέρα! Επειδή έβγαλα χρεωστική κάρτα και θέλω να βάλω κάποια χρήματα μέσα, ισχύει αυτό που μου λένε ότι από κάποιο ποσό και μετά, θα τα δει η εφορία και θα τα φορολογήσει? Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσό που μπορώ να βάζω για να μη φορολογηθώ? Ευχαριστώ! Τα προηγουμενα χρόνια εκανες μηδενικες δηλωσεις ? Εαν οχι δεν εχεις προβλημα.. Απλα σε οποιαδηποτε περιπτωση ελεγχου (πραγμα σπανιο) θα πεις οτι τα κραταγες σπιτι αλλα επειδη εχει αυξηθει η εγκληματικοτητα τα πηγες στην τραπεζα. Αυτοι δεν παρακαλε να βγαλουμε τα χρηματα απο τα στρωματα και να τα παμε στις τραπεζες? Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από k_w_t
stevengreeceGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Τα προηγουμενα χρόνια εκανες μηδενικες δηλωσεις ? Εαν οχι δεν εχεις προβλημα.. Απλα σε οποιαδηποτε περιπτωση ελεγχου (πραγμα σπανιο) θα πεις οτι τα κραταγες σπιτι αλλα επειδη εχει αυξηθει η εγκληματικοτητα τα πηγες στην τραπεζα. Αυτοι δεν παρακαλε να βγαλουμε τα χρηματα απο τα στρωματα και να τα παμε στις τραπεζες? 18 είμαι. Δεν έχω δουλέψει ποτέ.
k_w_t Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, stevengreeceGR είπε 18 είμαι. Δεν έχω δουλέψει ποτέ. Εκει θα εχεις θεμα... Γιατι δεν ανοιγεις λογαριασμο κοινο με καποιον απο τους γονεις σου ?
stevengreeceGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εκει θα εχεις θεμα... Γιατι δεν ανοιγεις λογαριασμο κοινο με καποιον απο τους γονεις σου ? Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θα το τσεκαρω με τους γονείς μου αν ειναι
geodrako Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Εγώ από αυτά που ξέρω και χωρίς να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, η εφορία δε κάνει έλεγχο σε λογαριασμούς ιδιωτών παρά μόνο σε επαγγελματικούς. Μου το είχε πει η λογίστριά μου πέρυσι γιατί είχα μηδενική δήλωση και ο πατέρας μου μου είχε κάνει μία κατάθεση 2000 ευρώ και ανησυχούσα να μην έχω το ίδιο πρόβλημα.
Ather Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ούτε με 1000 ούτε με κάτι άλλο. Αν εμφανίσεις 100000 με μηδενική φορολογική μπορεί και να έχεις πρόβλημα.
Joshua21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, geodrako είπε Εγώ από αυτά που ξέρω και χωρίς να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, η εφορία δε κάνει έλεγχο σε λογαριασμούς ιδιωτών παρά μόνο σε επαγγελματικούς. Μου το είχε πει η λογίστριά μου πέρυσι γιατί είχα μηδενική δήλωση και ο πατέρας μου μου είχε κάνει μία κατάθεση 2000 ευρώ και ανησυχούσα να μην έχω το ίδιο πρόβλημα. Δηλαδή αν αύριο μπει 1.000.000€ στον λογαριασμό μου που διατηρώ σαν ιδιώτης, πιστεύεις ότι δεν θα γίνει κανένας έλεγχος?
k_w_t Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, geodrako είπε Εγώ από αυτά που ξέρω και χωρίς να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, η εφορία δε κάνει έλεγχο σε λογαριασμούς ιδιωτών παρά μόνο σε επαγγελματικούς. Μου το είχε πει η λογίστριά μου πέρυσι γιατί είχα μηδενική δήλωση και ο πατέρας μου μου είχε κάνει μία κατάθεση 2000 ευρώ και ανησυχούσα να μην έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν τα ψαχνουν ολα αλλα στην τυχη μεχρι τωρα... Στην περιπτωση σου μπορουσαν να ζητησουν μεχρι και φορο δωρεας.. Η μονη περιπτωση που την γλυτωνεις ειναι εαν εισαι φοιτητης...
stevengreeceGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ρε παιδιά ένας φίλος τώρα μου λέει έχει βάλει χρήματα και δεν του έκαναν τίποτα είναι στην ίδια περίπτωση με μένα και αυτός με τους γονείς του ξέρουν πολύ καλά από λογαριασμους δηλαδή δε μιλάμε για άσχετους. Πάντως ακριβή απάντηση δεν έλαβα μέχρι τώρα. Για αρχή ένα 100αρι θέλω να βάλω δε μιλάω για τρελό ποσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα