Joshua21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Επειδή είναι πρώτο σε πωλησεις ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,αρα είναι το καλυτερο🙌.Οκ. Μην μπερδεύεσαι, το συμπέρασμα που βγαίνει από το ότι είναι πρώτο σε πωλήσεις δεν είναι ότι είναι το καλύτερο, είναι ότι οι Έλληνες το θεωρούν καλύτερο. 1
panagiotis54 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 βλεπω πως υπαρχει ενα μινι μισος προς το αμαξι? οκ δεν ειναι το καλυτερο granted αλλα πρεπει να ειναι στα καλα της κατηγοριας του υποθετω
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντάξει χαλάρωσε,σιγά μην κατσουμε να μαλωσουμε για αμάξια τώρα.Αλλη όρεξη δεν ειχαμε. Μια χαρά αμαξάκι είναι το Yaris,για την κατηγορία του,αλλά φυσικά υπαρχουν και άλλα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από jmmys
Joshua21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, jmmys είπε Εντάξει χαλάρωσε,σιγά μην κατσουμε να μαλωσουμε για αμάξια τώρα.Αλλη όρεξη δεν ειχαμε. Μια χαρά αμαξάκι είναι το Yaris,για την κατηγορία του,αλλά φυσικά υπαρχουν και άλλα. Εσύ να χαλαρώσεις, εσύ είσαι αυτός που βγάζει σπυράκια όταν ακούει κάποιον να προτείνει yaris, εσύ είσαι αυτός που τα ισοπεδώνει όλα λέγοντας πως πάνω κάτω όλα ίδια είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολλά νεύρα έχεις,να το κοιταξεις. Και διάβαζε τι γράφει ο άλλος και το ύφος του😀.Φιλικα.Όχι δεν έβγαλα σπυρακια,ευτυχώς. 2 ώρες πριν, jmmys είπε Μια χαρά αμαξάκι είναι το Yaris Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από jmmys
Haldol Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Στις 24/4/2019 στις 1:36 ΜΜ, rafail1994 είπε Τεράστια προσοχή με τα yaris, ειδικά τα δεύτερης γενιάς (2008-2012) οι κινητήρες 1NR-FE βγήκαν τρομερά προβληματικοί. Μετά απο κάποια χιλιόμετρα (μ.ο 40.000χλμ) η κατανάλωση λαδιού είναι τεράστια όπως και η απώλεια δύναμης. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και στους 1.0 αλλά και τους d4d, ωστόσο είναι λίγο Τζόκερ. Σσστ, θα πέσουν να μας φάνε! Είπαμε, μόνο τα VAG καίνε λάδι, ποτέ ο Ιάπωνας. 2
gia_nnis Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, jmmys είπε Αυτό φυσικά είναι προσωπική σου άποψη,και φυσικά δεν σημαίνει οτι το αμάξι είναι το καλυτερο και δεύτερον εμείς οι Ελληνες δεν φημιζομαστε και ιδιαίτερα για τη κρίση μας😀. Και εξάλλου αφού μιλάτε για κουβαδακια,όλα πανω κάτω ίδια είναι.Η συντήρηση και η χρήση που έκαναν οι προκατοχοι ή ο προκάτοχος παιζουν ρολο και όχι τι μάρκα είναι. Αν μιλησουμε για τα τωρινα μοντελα μπορει να ειναι και καπως ετσι.. Αλλα για μεταχειρισμενο 7+ χρονια δεν μπορουμε να συγκρινουμε το yaris με το polo.. Σιγουρα με το polo θα φυγουν περισσοτερα χρηματα για την συντηρηση του..!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εσύ απορω που υμνεις συνεχεια τόσο πολύ τα ιαπωνικά,και κραζεις συνέχεια, σχεδόν σε κάθε σου post τα VW,γιατί πήρες VW😀Οσο για το ποιο θα κοστίσει παραπανω στη συντήρηση, δεν μπορείς να το ξέρεις,ανάλογα τη κατασταση του αμαξιού. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από jmmys
gia_nnis Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Haldol είπε Σσστ, θα πέσουν να μας φάνε! Είπαμε, μόνο τα VAG καίνε λάδι, ποτέ ο Ιάπωνας. Ναι πραγματικα η toyota ξεκινησε με τον πρωτο λαδιαρικο κινητηρα 1.4 vvti της corolla του 2001!
tsofras Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Στις 24/4/2019 στις 10:30 ΜΜ, Lezantas26 είπε ε λογικο, ποιες ειναι οι πιθανοτητες καποιος να χει αμαξι στη πενα και να το πουλησει σε μαντρα? ιδιωτες κοιτα και αμα στο ενδιαμεσο σου χουν τελειωσει οι επιλογες (αμφιβαλω) κοιτα για μαντρα Θα σου πώ εγώ γιατί να το πουλήσεις σε μάντρα : Πούλησα την τελευταία 10ετία , 3 αυτοκίνητα που ήταν σαν καινούργια , με λίγα χλμ. σερβις κτλ επειδή είμαι και ψείρας. Στο πρώτο που πήγα να πουλήσω σε ιδιώτες , ερχόταν ο κάθε πικραμένος , μου ζάλιζαν τα @@ για οτιδήποτε , έτρεχα σε συνεργεία να το ελέγξουν και δεν ξαναέπαιρναν τηλέφωνο , και το θεϊκό , το πήγα σε έναν που είχε δικό του μάστορα και προφανώς τα είχαν μιλήσει με τον αγοραστή και μου έβγαλαν το αυτοκίνητο σάπιο και ότι είχα γυρίσει τα χλμ. Πάραυτα ήθελε να το αγοράσει αν του το έριχνα 2.000ε κάτω. Λοιπόν ανάλογα πώς κοστολογεί ο καθένας την ψυχική του υγεία , εγώ τα υπόλοιπα μόνο σε μαντρά και ας χάνω 1000 - 1500ε απο το να με ζαλίζει ο κάθε πικραμένος. Για τον TS τώρα , επειδή το μεταχειρισμένο είναι lotto θέλει πολύ καλό ψάξιμο , σε φίλο του εγγυήθηκαν τα χιλιόμετρα και τα πάντα απο VW και τελικά μετά απο 6 μήνες βρήκαν ότι ήταν κλεμμένο με χτυπημένο αριθμό πλαισίου και το το έκανε κατάσχεση η αστυνομία. Άλλοι φίλοι / γνωστοί έχουν πάρει και βγήκε κομπλέ , σε άλλους το έχουν πληρώσει διπλάσιο ( όπως και εγώ πήρα πριν 3 χρόνια για πρώτη φορά και έχω πληρώσει 3.000ε σε ζημιές). Αφού θέλεις μικρό , αν και είναι εκτός budget εγώ θα σου έλεγα για i10 καινούριο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Τώρα αν είναι για μεταχειρισμένο εγώ θα πρότεινα μόνο ιάπωνα - κορεάτη 1
gia_nnis Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Εσύ απορω που υμνεις συνεχεια τόσο πολύ τα ιαπωνικά,και κραζεις συνέχεια, σχεδόν σε κάθε σου post τα VW,γιατί πήρες VW😀Οσο για το ποιο θα κοστίσει παραπανω στη συντήρηση, δεν μπορείς να το ξέρεις,ανάλογα τη κατασταση του αμαξιού. Γιατι εχω συνολικη εμπειρια.. Επειδη ολα τα αυτοκινητα κανουν την ιδια δουλεια απο το α σημειο στο β γιατι να μην κανεις την δουλεια σου πιο οικονομικα..! Επισης παιζει ρολο και που το πας για service.. Εγω υποστηριζω το προιον που υποστηριζει την τσεπη.. Αλλος βαζει στη μεση την εμφανιση.. και σε αυτο το κομματι η vw ειναι μπροστα.. αλλα και τα εσοδα πρεπει να ακολουθουν! 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα σου πώ εγώ γιατί να το πουλήσεις σε μάντρα : Πούλησα την τελευταία 10ετία , 3 αυτοκίνητα που ήταν σαν καινούργια , με λίγα χλμ. σερβις κτλ επειδή είμαι και ψείρας. Στο πρώτο που πήγα να πουλήσω σε ιδιώτες , ερχόταν ο κάθε πικραμένος , μου ζάλιζαν τα @@ για οτιδήποτε , έτρεχα σε συνεργεία να το ελέγξουν και δεν ξαναέπαιρναν τηλέφωνο , και το θεϊκό , το πήγα σε έναν που είχε δικό του μάστορα και προφανώς τα είχαν μιλήσει με τον αγοραστή και μου έβγαλαν το αυτοκίνητο σάπιο και ότι είχα γυρίσει τα χλμ. Πάραυτα ήθελε να το αγοράσει αν του το έριχνα 2.000ε κάτω. Λοιπόν ανάλογα πώς κοστολογεί ο καθένας την ψυχική του υγεία , εγώ τα υπόλοιπα μόνο σε μαντρά και ας χάνω 1000 - 1500ε απο το να με ζαλίζει ο κάθε πικραμένος. Για τον TS τώρα , επειδή το μεταχειρισμένο είναι lotto θέλει πολύ καλό ψάξιμο , σε φίλο του εγγυήθηκαν τα χιλιόμετρα και τα πάντα απο VW και τελικά μετά απο 6 μήνες βρήκαν ότι ήταν κλεμμένο με χτυπημένο αριθμό πλαισίου και το το έκανε κατάσχεση η αστυνομία. Άλλοι φίλοι / γνωστοί έχουν πάρει και βγήκε κομπλέ , σε άλλους το έχουν πληρώσει διπλάσιο ( όπως και εγώ πήρα πριν 3 χρόνια για πρώτη φορά και έχω πληρώσει 3.000ε σε ζημιές). Αφού θέλεις μικρό , αν και είναι εκτός budget εγώ θα σου έλεγα για i10 καινούριο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Τώρα αν είναι για μεταχειρισμένο εγώ θα πρότεινα μόνο ιάπωνα - κορεάτη Ναι αλλα δινει μεχρι 7000ε! Και για καινουργιο μικρο i10-picanto Θα του βγει πανω απο 10000ευρω! Εγω παλι ειμαι της αλλης αποψης.. Επειδη τα αυτοκινητα εγιναν πιο αναλωσιμα.. αξιζει να περιμενεις ψαχνοντας.. προκειμενου να το βρεις ετσι οπως το θελεις...
tsofras Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Γιατι εχω συνολικη εμπειρια.. Επειδη ολα τα αυτοκινητα κανουν την ιδια δουλεια απο το α σημειο στο β γιατι να μην κανεις την δουλεια σου πιο οικονομικα..! Επισης παιζει ρολο και που το πας για service.. Εγω υποστηριζω το προιον που υποστηριζει την τσεπη.. Αλλος βαζει στη μεση την εμφανιση.. και σε αυτο το κομματι η vw ειναι μπροστα.. αλλα και τα εσοδα πρεπει να ακολουθουν! Ναι αλλα δινει μεχρι 7000ε! Και για καινουργιο μικρο i10-picanto Θα του βγει πανω απο 10000ευρω! Εγω παλι ειμαι της αλλης αποψης.. Επειδη τα αυτοκινητα εγιναν πιο αναλωσιμα.. αξιζει να περιμενεις ψαχνοντας.. προκειμενου να το βρεις ετσι οπως το θελεις... Το ξέρω ότι δίνει 7000ε και ότι τα λεφτά δεν είναι μαρούλια. Αν έλεγε για 4.000 δεν θα του έλεγα για καινούριο , αλλά στις 7.000ε είσαι αρκετά κοντά για καινούριο και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Γιατί απο τις 7.000ε με 2 ή 3 καλές βλάβες μπορεί να πλησιάσεις τις 10.000ε , και αν το υπολογίσεις σε βάθος 5ετίας ( που έχεις 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απο hyundai ) μπορεί να τις ξεπεράσεις κιόλας. Το i10 έχει 800e έκπτωση οπότε πάει στα 10,190 € Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από tsofras
gia_nnis Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Το ξέρω ότι δίνει 7000ε και ότι τα λεφτά δεν είναι μαρούλια. Αν έλεγε για 4.000 δεν θα του έλεγα για καινούριο , αλλά στις 7.000ε είσαι αρκετά κοντά για καινούριο και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Γιατί απο τις 7.000ε με 2 ή 3 καλές βλάβες μπορεί να πλησιάσεις τις 10.000ε , και αν το υπολογίσεις σε βάθος 5ετίας ( που έχεις 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απο hyundai ) μπορεί να τις ξεπεράσεις κιόλας. Το i10 έχει 800e έκπτωση οπότε πάει στα 10,190 € Για την κατηγορια αυτη στα 7000ε που δινει μια χαρα αυτοκινητο μπορει να βρει..! Η διαφορα θα ειναι περιπου στα 3500ε και σε μικροτερη κατηγορια με τον χιλιαρη! Αν η διαφορα ηταν 1000-1500ε τοτε και γω μαζι σου!!! 1
tsofras Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, gia_nnis είπε Για την κατηγορια αυτη στα 7000ε που δινει μια χαρα αυτοκινητο μπορει να βρει..! Η διαφορα θα ειναι περιπου στα 3500ε και σε μικροτερη κατηγορια με τον χιλιαρη! Αν η διαφορα ηταν 1000-1500ε τοτε και γω μαζι σου!!! Προφανώς και μπορεί να βρεί , απλά είναι τζόγος το τι θα του κάτσει. Καλό είναι να τα λέμε όλα ώστε να έχει σφαιρική άποψη όποιος ρωτάει κάτι , ειδικά για το αυτοκίνητο
panagiotis54 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν νομιζω να παω σε καινουργιο..προτιμω να παρω ενα καλοσυντηρημενο μτχ που θα το σπασω στους δρομους απο εδω και εκει και που πιστευω πως τα 7Κ ειναι αρκετα για κατι τετοιο νταξει μπορω να παω και σε 8Κ πχ αν ειναι κατι καλο...αλλα θεωρω πως σιγουρα μπορει να βρεθει κατι decent στα 7Κ επισης δεν με πειραζει ιδιατερα η αναμονη εξακολουθω να μην το εχω τεραστια αναγκη ολες μου οι υποχρεωσεις ευτυχως ειναι κοντα στο σπιτι μου... και το επομενο αμαξι να ειναι ενα νεο καλο που δεν θα παω απλα για 10κ αλλα για 14 κ 15 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από panagiotis54 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα