Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Προφανώς και μπορεί να βρεί , απλά είναι τζόγος το τι θα του κάτσει. Καλό είναι να τα λέμε όλα ώστε να έχει σφαιρική άποψη όποιος ρωτάει κάτι , ειδικά για το αυτοκίνητο :D

Καθολου τζογο.. Αν ξερεις απο μηχανικα ή εχεις γνωστο μηχανικο και το αυτοκινητο ακολουθει πληρη ιστορικο 90% ξερεις τι παιρνεις..!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gia_nnis είπε

Καθολου τζογο.. Αν ξερεις απο μηχανικα ή εχεις γνωστο μηχανικο και το αυτοκινητο ακολουθει πληρη ιστορικο 90% ξερεις τι παιρνεις..!

Εγώ έπεσα στο 10% τότε και το πληρώνω :D

Μόλις τώρα, panagiotis54 είπε

πως μπορω να βαλω confused και laugh emoticon ταυτοχρονα?! :P

Για πλάκα τα έβαλα , πάντως το fiat panda που το είδα τώρα στην αναζήτηση είναι τίμιο αυτοκινητάκι

Δημοσ.

Εγώ έπεσα στο 10% τότε και το πληρώνω :D

Τι σου εβγαλε που δεν επρεπε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gia_nnis είπε

Τι σου εβγαλε που δεν επρεπε?

2ο φορές mechatronic στο dsg , αντλία ψυγείου , πρόβλημα στα παράθυρα και στο ηχοσύστημα. Μέσα σε 3 χρόνια ενώ του έχω κάνει 15.000 χλμ

.Υ.Γ. Ναι ξέρω έχει ιστορικό  το dsg , υποτίθεται είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα κτλ κτλ , ε είπα σε εμένα θα βγάλει ... και έβγαλε 2 φορές. Πλέον φοβάμαι να το πάρω για να πάω διακοπές 

Δημοσ.

2ο φορές mechatronic στο dsg , αντλία ψυγείου , πρόβλημα στα παράθυρα και στο ηχοσύστημα. Μέσα σε 3 χρόνια ενώ του έχω κάνει 15.000 χλμ

.Υ.Γ. Ναι ξέρω έχει ιστορικό  το dsg , υποτίθεται είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα κτλ κτλ , ε είπα σε εμένα θα βγάλει ... και έβγαλε 2 φορές. Πλέον φοβάμαι να το πάρω για να πάω διακοπές 

Ειδες το λες και μονος σου..!!! Δεν φταιει ο προηγουμενος κατοχος..! Επιλογη σου να παρεις τετοιο αυτοκινητο..

Το κακο σε αυτα τα αυτοκινητα εχουν ταυτοχρονα και ακριβο κοστος επισκευης..!!!

Και τα ιαπωνικα καπου τα εχουν φτιαξει να πονανε.. αλλα η συνολικη δαπανη σου βγαινει φθηνοτερη..!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε

Ειδες το λες και μονος σου..!!! Δεν φταιει ο προηγουμενος κατοχος..! Επιλογη σου να παρεις τετοιο αυτοκινητο..

Το κακο σε αυτα τα αυτοκινητα εχουν ταυτοχρονα και ακριβο κοστος επισκευης..!!!

Και τα ιαπωνικα καπου τα εχουν φτιαξει να πονανε.. αλλα η συνολικη δαπανη σου βγαινει φθηνοτερη..!

Καλά αν εξαιρέσεις το DSG τα υπόλοιπα δεν τα περίμενα .... Τεσπα μην γεμίζουμε με off topic το θέμα , εγώ απλά είπα ιάπωνα-κορέα λόγω προσωπικής εμπειρίας

Δημοσ.

Με 8.000 ευρώ υπάρχουν πολλά BMW, Mercedes,Audi και VW Golf,μοντέλα 2010 και μετα,και αγοραζεις αυτοκίνητο,όχι φτερό στον άνεμο.

Εχεις όμως πιο πολλά έξοδα σε συντηρηση,καταναλωση και σε τέλη κυκλοφορίας,αλλά εντάξει ότι πληρωνεις παίρνεις.

Δημοσ.

Οσο   λιγοτερα  χλμ   τοσο   καλυτερα....

https://www.car.gr/14741569-peugeot-207-automato-f1-full-extra

Το   συγκεκριμενο   ειναι   ανετο, ευρυχωρο, σχετικα   οικονομικο, τρομερα   ευκολο  στην  οδηγηση   με  καλες   επιδοσεις   κρατημα   και   φρενα.

Δημοσ.

Παιδιά μετά το γιαρις το χάος και αν πάρεις γιαρις  ιαπωνιας ας είναι παλιό ξεχνάς την συντήρηση

υγ σε όσους μιλάνε για τα γιαρις ότι βγάζουν προβληματα να πάνε να το δουν σε κάνα γιατρό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...