petros37 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Εγω πηρα Yaris του 2013 απο μεταχειρισμενα leasing Avis . Η εμπειρια μου μετα απο 7000 χλμ που το εχω ειναι αριστη .Το αμαξι ηθελε μονο συμπλεκτη το οποιο το ηξερα πριν το αγορασω . Οταν πηγα να το δω με αφησαν να κανω test drive οση ωρα ηθελα και οχι το γυρο του τετραγωνου . Τα service απο οτι ειδα τα κανουν στα δικα τους συνεργεια οποτε βιβλιο δεν υπαρχει . Τα χιλιομετρα τα γραφουν στο τιμολογιο πωλησης πραγμα που εξασφαλιζει τον αγοραστη συμφωνα με την δικηγορο μου γιατι εφοσον το αυτοκινητο τους ανηκε απο καινουριο δεν μπορουν να ισχυριστουν οτι και αυτοι το πηραν με κατεβασμενα χιλιομετρα . Παντως η γνωμη μου ειναι για ελληνικο αυτοκινητο και οχι εισαγωγης . Αυτα και ελπιζω να βοηθησα καπως .
gia_nnis Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, panagiotis54 είπε μου το ειχαν προτεινει αλλα απο καθαρα θεμα γουστου δεν το προτιμω Πηγαινε να κανεις μια βολτα μια corolla 1.6 του 2005. Αρπαγμα απο την αρχη του γκαζιου.. ρεπριζ.. μηδεν προβληματα.. καταναλωση λιγο πιο κατω απο τα 9λ εντος! Θα εχεις ενα καλο μετρο συγκρισης στο γκαζι! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα