costasfox3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο pc (μητρική,τροφοδoτικό,ram και επεξεργαστή).Η κατάσταση εχει ως εξής δεν υπάρχει χώρος για λάθοι γιατί το οικονομικό κομμάτι είναι περιοσμένο (300€). Χρήση υπολογιστή : Light Gaming Δουλειά Προγράμματα που θα χρησιμοιποιήσω: Photoshop Blender AI illustrator Sony Vegas Pro Unity Οθόνη (υπάρχει): Samsung C24F390FHU --------------------------------------------------------------------------------- -Ποντίκη και Πληκτρολόγιο (υπάρχει) -Μένω Θεσσαλονίκη -Δεν τα έχω θέμα από πιο κατάστημα θα είναι (όχι μεταχειρισμένα) -Λειτουργικό Σύστημα(υπάρχει) -Μπορώ να το συναρμολογήσω --------------------------------------------------------------------------------- Επιθυμώ να κανεί την δουλειά όχι άριστα αλλά με αξιοπρέπια. --------------------------------------------------------------------------------- Τι σκέφτομαι και ποια η γνώμης σας: Build 1: CPU: AMD Ryzen 5 2400G Motherboard: Chipset B450 RAM 8Gb PSU 650W Build 2: CPU: AMD Ryzen 5 2600 Motherboard: Chipset B450 RAM 8Gb PSU 650W ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δεν έχω κάρτα γραφικών και λόγο οικονομικών σκοπεύω να πάρω μετά το καλοκαίρι. Εαν έχτε να μου προτείνεται κάτι καλήτερο δεχτεί κάθε γνώμη. ΥΓ*(Όλα τα άλλα υπάρχουν) Ευχαριστώ! 1
farasi Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Build 1: γιατι το build 2 θελει καρτα γραφικων ο 2600 δεν εχει
costasfox3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, farasi είπε Build 1: γιατι το build 2 θελει καρτα γραφικων ο 2600 δεν εχει Ευχαριστώ!αξίζει να κανώ ας πουμε το Build2 και να παρω μια καρτα γραφικών γυρω στα 40 με 50 € λίγο πιο μετά να την αναβαμθίσω;
FcBarca Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, costasfox3 είπε Ευχαριστώ!αξίζει να κανώ ας πουμε το Build2 και να παρω μια καρτα γραφικών γυρω στα 40 με 50 € λίγο πιο μετά να την αναβαμθίσω; απο αυτα τα δυο οτι καλυτερο εχεις να κανεις ,για να εχεις κε παραπανο πυρινες για Βlender ke lipa 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα