stefa_1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, Vault13 είπε https://euvexia.com τι τελωνειο υπαρχει σε ηλεκτρονικα καταστηματα Αμερικης; powder ειναι. Οτι ειναι βρωσιμο ή προοριζεται για ανθρωπινη καταναλωση περναει και για εξτρα ελεγχο απο ΕΦΕΤ ?
bill_viper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Στις 31/7/2024 στις 11:59 ΜΜ, gousias είπε Αυτό με Ισπανία δεν προσφέρει το κατάστημα παράδοση σε άλλη χώρα. Είχα κι εγώ το ίδιο θέμα πριν λίγες μέρες. Η πιο συμφέρουσα επιλογή για shop forwarding από Ισπανία είναι το pakedia.com
Witcher1st Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Μπορω να φερω κατι απο Αμερικανικο amazon το οποιο δε μπορει να αγορασθει απο εκει; Υπαρχει το ubuy, αλλα τα μεταφορικα τριπλασιαζουν την αξια του προϊοντος! Δλδ κατι που εχει 30 ευρω, θα σου ερθει στα 100+ και ισως χρειαστει να μπλεξεις και με το τελωνειο. Υπαρχει καποια λυση; Εχω φαει τον κοσμο για τα παρακατω resistance bands, αλλα δε τα βρισκω πουθενα!! https://www.amazon.com/Bodylastics-Pcs-Resistance-Bands-Set/dp/B006NZZH18?ref_=ast_sto_dp&th=1 Και ευρωπη που υπαρχουν σε ενα amazon, παλι εχουν τριπλασια/τετραπλασια τιμη. On 31/07/2024 at 20:45, St4lker said: Καλησπέρα Αγόρασα ενα handheld απο Ιαπωνία στα 165€, και απο το tracking βλέπω οτι μολις τελείωσε τον εκτελονισμό απο Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.). Μιλάμε για μια κουτίτσα στα 600gr με τρόπο αποστολής "AirMail (Small Packet)" απο JP Post. Πόσο να περιμένω να πληρώσω; Πως και δεν το αγορασεις απο τα γνωστα κινεζικα μαγαζια; Ποιο handheld πηρες; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από Witcher1st
St4lker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Πως και δεν το αγορασεις απο τα γνωστα κινεζικα μαγαζια; Ποιο handheld πηρες; Nintendo 3DS. Φάγαμε ταπα όμως απο το τελωνείο γιατι κάτσανε ενα 60ράκι παραπάνω.
Paradiumus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω από Ιαπωνία μέσω eBay και ψάχνω ποια μεταφορική βολεύει καλύτερα για τελωνείο για ποσό 120-140 ευρώ + ΦΠΑ. Ενδεικτικά τι βγάζει στο checkout (Import fees που είχα δει σε άλλο ποστ εδώ δεν έβγαλε, δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι <150 ή αν σηκώνει τα χέρια ψηλά): Οι sellers που βρήκα στέλνουν με Expedited International Shipping με EMS/DHL. ΕΛΤΑ μου επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι +10-15 ευρώ αν σταματήσει για έλεγχο, κομπλέ ως τώρα. Για DHL όμως μια διαβάζω στάνταρ 45, αλλού ότι δεν το περνάνε από τελωνείο αν είναι εντάξει τα στοιχεία, τηλεφωνικά τη μια φορά που δεν έμεινα μισάωρο στην αναμονή είπαν ότι δεν ασχολούνται αυτοί με εκτελωνισμό (που μακάρι να ίσχυε...) Μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να δώσει τα φώτα του τελικά τι παίζει με DHL και γενικά τι να περιμένω από εξτραδάκια; Πρώτη φορά παραγγέλνω εκτός ΕΕ, αλλά απόσο κατάλαβα στο label θα είναι καταχωρημένο το IOSS number του eBay για να μην περάσει (θεωρητικά) τελωνείο σωστά; Άσχετο, το τελικό ποσό που είναι σε USD φαντάζομαι θα γίνει μετατροπή κατά την πληρωμή με κάποια προμήθεια; Ή χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του eBay; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2024 από Paradiumus Δεν εμφανιζόταν σωστά η φωτό
grfurby Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 M αυτην την packeta έχετε καμία εμπειρια? Μου δώσανε tracking απο ACS αλλα δεν εμφανίζεται κατι στο σαιτ. Η ACS λεει οτι δεν το έχει παραλαβει ακομα και ότι είναι στο εξωτερικό. Εχει κολλησει καμία εβδομάδα. Εστειλα μαιλ στην packeta μεσω φορμας αλλα δεν εχουν απαντησει
aces Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 31/8/2024 στις 10:21 ΜΜ, grfurby είπε M αυτην την packeta έχετε καμία εμπειρια? Μου δώσανε tracking απο ACS αλλα δεν εμφανίζεται κατι στο σαιτ. Η ACS λεει οτι δεν το έχει παραλαβει ακομα και ότι είναι στο εξωτερικό. Εχει κολλησει καμία εβδομάδα. Εστειλα μαιλ στην packeta μεσω φορμας αλλα δεν εχουν απαντησει Οταν γινει αφιξη θα γινει νεα ενημερωση λογικα θα εχει φτασει Ελλαδα αυτες τις μερες οποτε να ανανεωνεις το acs tracking συχνα για νεα ενημερωση. Επιπλεον στο https://parcelsapp.com/ θα σου βγαζει νεα ενημερωση οταν γινει scan το δεμα/αφιξη Ελλαδα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από aces 1
GiorgosJ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας. Εάν παραγγείλω αυτό το προϊόν από Κίνα με συνολική αξία ~25 ευρώ και 0 μεταφορικά, τι να περιμένω ότι θα πληρώσω σε τελωνεία κλπ; Αποστολή με SpeedPAK Ecomomy αναφέρει. Ευχαριστώ 👍 https://www.ebay.com/itm/335539557525
aces Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, GiorgosJ είπε Καλησπέρα σας. Εάν παραγγείλω αυτό το προϊόν από Κίνα με συνολική αξία ~25 ευρώ και 0 μεταφορικά, τι να περιμένω ότι θα πληρώσω σε τελωνεία κλπ; Αποστολή με SpeedPAK Ecomomy αναφέρει. Ευχαριστώ 👍 https://www.ebay.com/itm/335539557525 Economy = ΕΛΤΑ άρα θα χρεωθεις με βαση τον τιμοκατάλογο για απλό ταχυδρομείο & vat/ioss https://media.elta.gr/images/0/0/idiwtes/4_idika_teli_ektelonismou_gr_07_2021_2_1_.pdf Δοκίμασε μήπως υπάρχουν στο aliexpress για πιο safe αγορά Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2024 από aces 2
sakisgri Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GiorgosJ είπε Καλησπέρα σας. Εάν παραγγείλω αυτό το προϊόν από Κίνα με συνολική αξία ~25 ευρώ και 0 μεταφορικά, τι να περιμένω ότι θα πληρώσω σε τελωνεία κλπ; Αποστολή με SpeedPAK Ecomomy αναφέρει. Ευχαριστώ 👍 https://www.ebay.com/itm/335539557525 Καλησπέρα, Απ, ότι ξέρω με SpeedPAK το δέμα πάει Γερμανία πρώτα και εκτελωνίζεται εκεί. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δεν θα χρεωθείς κάτι παραπάνω. Edit: Επισης δεν ξέρω αν ειναι Vat Included. Αν ειναι ισχύει αυτό που έγραψα πιο πάνω. Αν δεν ειναι τοτε και Γερμανία να πάει πρώτα πάλι θα περασει στην Ελλαδα τελωνειο για να εισπραχθεί ο Φ.Π.Α και μαζί με αυτό χρεώνεσαι τέλη εκτελωνισμού. Αν ειναι το δεύτερο τοτε ίσως συμφέρει από το Aliexpress όπως έγραψε και φίλος @aces που απ' ότι κοίταξα με μια γρήγορη ματιά βγαίνει κάνα 5€ πιο ακριβό. Edit: @GiorgosJ Βασικά 10€ πιο ακριβό ειναι αλλά αν εχεις 544coins στο page με τα coins κάνεις αναζήτηση στο search bar UNI-T UT89X και θα δεις ένας seller το έχει με 5,39€ έκπτωση και με θήκη, έτσι όπως θα δεις στη φώτο κάτω βγαίνει στα 34,46€. Και ειναι με Aliexpress standard shipping που έρχεται με την ACS σε περίπου 2 βδομάδες. Αλλά για σιγουριά αν θες ρώτα και μια εδώ Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2024 από sakisgri 2
GiorgosJ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν πρέπει να είναι Vat included στο eBay. Θα κοιτάξω προς aliexpress, ευχαριστώ πολύ! 👍😃 2
Eldir13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα... θελω να ρωτήσω κάτι, το οποίο ίσως και να έχει απαντηθεί σε αυτό το νήμα.... Πηρα ενα κινητό αρχές Μαρτίου απο Κίνα, το παρέλαβα από Fedex μου είπε ότι ενδέχεται να έχει τελωνείο αλλά τελικά το ελαβα κανονικά χωρίς τελωνείο.... Και σήμερα 6 μήνες μετά λαμβάνω ραβασάκι ότι χρωστάω 60€ γι αυτό και ότι δήθεν δεν με βρήκαν και ότι θα κινηθούν νομικά κλπ αν δεν πληρώσω.... χωρίς να έχουν πάρει κάν τηλέφωνο, τίποτα... και ερωτώ τους πιο έμπειρους, τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;;;; Εντωμεταξύ τότε μου είπε το Κινεζομαγαζο οτι αν υπάρξει τελωνείο θα το πληρώσουν αυτοί, κάτι που προφανώς δεν ισχύει 6 μήνες μετά.... ευχαριστώ εκ των προτέρων...
grfurby Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 5/9/2024 στις 12:00 ΜΜ, aces είπε Οταν γινει αφιξη θα γινει νεα ενημερωση λογικα θα εχει φτασει Ελλαδα αυτες τις μερες οποτε να ανανεωνεις το acs tracking συχνα για νεα ενημερωση. Επιπλεον στο https://parcelsapp.com/ θα σου βγαζει νεα ενημερωση οταν γινει scan το δεμα/αφιξη Ελλαδα. Σημερα μου έστειλαν μαιλ και μου είπαν οτι το πακέτο χάθηκε και ενημέρωσαν και το μαγαζι 1
aces Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, grfurby είπε Σημερα μου έστειλαν μαιλ και μου είπαν οτι το πακέτο χάθηκε και ενημέρωσαν και το μαγαζι Έπεσες στην περίπτωση το μόνο παρήγορο είναι ότι ενημέρωσαν με εμαιλ για να μην ψάχνεσαι συνεχώς με tracking 2
ppetr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 10/9/2024 στις 6:20 ΜΜ, Eldir13 είπε Πηρα ενα κινητό αρχές Μαρτίου απο Κίνα, το παρέλαβα από Fedex μου είπε ότι ενδέχεται να έχει τελωνείο αλλά τελικά το ελαβα κανονικά χωρίς τελωνείο.... Το χαρτι της παραλαβης, εγραφε ποσο επανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα