Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι ο ειδικός και κάποια πράγματα βασικά δεν τα γνωρίζω καθόλου.Αν κάνεις online αγορές μέσω χρεωστικής μπορείς να καταλάβεις σου στέλνουν κάποια απόδειξη.Δηλαδη αν κάνω κάποια συναλλαγή ηλεκτρονικα θα με ειδοποιήσουν γι'αυτό πχ αν πάνω τράπεζα θα μου το πουν θα δώσουν κάποια απόδειξη θα στείλουν μνμ κάτι οτιδήποτε?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Brashida είπε

Επειδή δεν είμαι ο ειδικός και κάποια πράγματα βασικά δεν τα γνωρίζω καθόλου.Αν κάνεις online αγορές μέσω χρεωστικής μπορείς να καταλάβεις σου στέλνουν κάποια απόδειξη.Δηλαδη αν κάνω κάποια συναλλαγή ηλεκτρονικα θα με ειδοποιήσουν γι'αυτό πχ αν πάνω τράπεζα θα μου το πουν θα δώσουν κάποια απόδειξη θα στείλουν μνμ κάτι οτιδήποτε?

Κοίτα αν εσύ βγάζεις νόημα με το κείμενο σου, μπράβο σου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Κοίτα αν εσύ βγάζεις νόημα με το κείμενο σου, μπράβο σου.

Είπα ότι ειμαι άσχετος με λίγα λόγια θέλω να μάθω αν κάνω κάποια συναλλαγή θα με ειδοποιήσουν από την τράπεζα μέσω απόδειξης ή οτιδηποτε άλλο τελως πάντων η όχι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Brashida είπε

Είπα ότι ειμαι άσχετος με λίγα λόγια θέλω να μάθω αν κάνω κάποια συναλλαγή θα με ειδοποιήσουν από την τράπεζα μέσω απόδειξης ή οτιδηποτε άλλο τελως πάντων η όχι?

Θέλεις να μάθεις αν λαμβάνεις ειδοποίηση όταν γίνεται κάποια συναλλαγή με την κάρτα σου, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Brashida είπε

αρχικά θα το δεις στην κίνηση του λογαριασμού σου από το ebanking (αν δεν έχεις να αποκτήσεις)

και όσο για το ίδιο το παραστατικό της συναλλαγής είτε θα σου εκδίδεται εκείνη την ώρα από την πλατφόρμα που αγοράζεις ή θα σου έρχεται λίγο μετά την αγορά στο email σου 

ειδοποίηση κατά τη διάρκεια της συναλλαγής (πχ sms στο κινητό) συνήθως θέλει εξτρά χρέωση από την τράπεζα, αλλά υπάρχει σαν υπηρεσία

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sezebo είπε

ελληνικα δεν ξες θες και καρτα?

Δεν είναι για μένα και ούτε πρόκειται ως παράδειγμα το έφερα μην απαντάς αν δεν γνωρίζεις και όχι να κράζεις ο άλλος μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με την γλώσσα δεν περνάει από το άδειο μυαλό σου.Ατομα χωρίς προσωπική ζωή γεμίσαμε

Μόλις τώρα, logistoulis είπε

αρχικά θα το δεις στην κίνηση του λογαριασμού σου από το ebanking (αν δεν έχεις να αποκτήσεις)

και όσο για το ίδιο το παραστατικό της συναλλαγής είτε θα σου εκδίδεται εκείνη την ώρα από την πλατφόρμα που αγοράζεις ή θα σου έρχεται λίγο μετά την αγορά στο email σου 

Οκ επίσης για έναν που δεν ασχολείται με την τεχνολογία όμως απλά έχει μια χρεωστική για να βγάζει χρήματα χωρίς να έχει κάνει συναλλαγες από ίντερνετ πως θα ενημερωθεί αν πάει στην τράπεζα θα τον ενημερώσουν απευθείας ή στέλνωντας κάποιο χαρτι μέσω ταχυδρομείου στην περιοχή τού πχ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεί και να σου στέλνουν τη κίνηση του λογαριασμού σου, αν και πολλοί δεν το κάνουν πλέον, αλλά πρέπει να συνεχίζει να υπάρχει αυτή η φάση 

αν θες κίνηση η πιο σίγουρη λύση είναι να μπεις σε ebanking και να  δεις τις κινήσεις σου

μπορεί να γίνει και από smartphone αυτό με την ανάλογη εφαρμογή της κάθε τράπεζας

τώρα τι πάει να πει δεν ασχολούμαι με την τεχνολογία και τα παππούδια έχουν smartphone, μπαίνεις από κει και βλέπεις 

και λογαριασμός να σου έρχεται σπίτι σου, πώς θα γίνει η φάση? θα περιμένεις τον άλλο μήνα να δεις αν έγινε καμιά στραβή; άλλο να το δεις επί τόπου ή τις επόμενες μέρες 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, logistoulis είπε

μπορεί και να σου στέλνουν τη κίνηση του λογαριασμού σου, αν και πολλοί δεν το κάνουν πλέον, αλλά πρέπει να συνεχίζει να υπάρχει αυτή η φάση 

αν θες κίνηση η πιο σίγουρη λύση είναι να μπεις σε ebanking και να  δεις τις κινήσεις σου

μπορεί να γίνει και από smartphone αυτό με την ανάλογη εφαρμογή της κάθε τράπεζας

τώρα τι πάει να πει δεν ασχολούμαι με την τεχνολογία και τα παππούδια έχουν smartphone, μπαίνεις από κει και βλέπεις 

και λογαριασμός να σου έρχεται σπίτι σου, πώς θα γίνει η φάση? θα περιμένεις τον άλλο μήνα να δεις αν έγινε καμιά στραβή; άλλο να το δεις επί τόπου ή τις επόμενες μέρες 

Και κάτι άλλο.Καταρχας έχεις δίκιο σε αυτό που λες πλέον όλοι έχουν κινητό μικροί μεγάλοι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις,αν γίνει ηλεκτρονική συναλλαγή μπορείς να δεις αναλυτικά που ποτέ πως έγινε με αναφορά του λογαριασμού που έγινε η συναλλαγή αν υπάρχει πχ μπορεί να έχω ένα λογαριασμό σε ένα σιτε να αγοράσω ένα ρούχο θα αναγράφει το χαρτί η μέσω e Banking αναλυτικά όλα αυτά η απλά ότι έγινε μια συναλλαγή από άγνωστο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Brashida είπε

Και κάτι άλλο.Καταρχας έχεις δίκιο σε αυτό που λες πλέον όλοι έχουν κινητό μικροί μεγάλοι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις,αν γίνει ηλεκτρονική συναλλαγή μπορείς να δεις αναλυτικά που ποτέ πως έγινε με αναφορά του λογαριασμού που έγινε η συναλλαγή αν υπάρχει πχ μπορεί να έχω ένα λογαριασμό σε ένα σιτε να αγοράσω ένα ρούχο θα αναγράφει το χαρτί η μέσω e Banking αναλυτικά όλα αυτά η απλά ότι έγινε μια συναλλαγή από άγνωστο? 

θα λέει μόνο το όνομα του τερματικού που σου χρέωσε την κάρτα, από το οποίο απλά εύχεσαι να βγαίνει κάποιο συμπερασμα και να περιγράφει επαρκώς την επιχείρηση 

εγώ πάνω στη δουλειά όταν περνάω τράπεζες συχνά πυκνά αρχίζω γαμοσταυρίδια, όταν ψάχνω να κουμπώσω πληρωμές με παραστατικά (εγώ θέλω κανονική επωνυμία και μπορεί να μου έχει διακριτικό τίτλο το pos, ή αν είναι από χαρακτήρες περίεργους εξωτερικού πέρα από τους γνωστούς λατινικούς, η ελ τράπεζα παθαίνει κοκομπλόκο και μου βγάζει ελληνικούς χαρακτήρες..  )

σε γενικές γραμμές όμως καταλαβαίνεις.. 

ημερομηνία εννοείται κανονικά και πότε έγινε η συναλλαγή και πότε ακριβώς χρεώθηκε ο λογαριασμός 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

θα λέει μόνο το όνομα του τερματικού που σου χρέωσε την κάρτα, από το οποίο απλά εύχεσαι να βγαίνει κάποιο συμπερασμα και να περιγράφει επαρκώς την επιχείρηση 

εγώ πάνω στη δουλειά όταν περνάω τράπεζες συχνά πυκνά αρχίζω γαμοσταυρίδια, όταν ψάχνω να κουμπώσω πληρωμές με παραστατικά 

σε γενικές γραμμές όμως καταλαβαίνεις.. 

Δηλαδή αν κάποιο οικογενειακό προσωπο(ξαναλέω δεν μιλάω για εμένα γενικά) κάνει ηλεκτρονικά συναλλαγή θα δείξει το όνομα του η τον λογαριασμό του? αν έχει φυσικά στην εταιρεία (sunglasses) πχ που χρέωσε την κάρτα? Αλλά είπες ότι βγάζει μόνο το όνομα του τερματικού οπότε οκ ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Brashida είπε

Δηλαδή αν κάποιο οικογενειακό προσωπο(ξαναλέω δεν μιλάω για εμένα γενικά) κάνει ηλεκτρονικά συναλλαγή θα δείξει το όνομα του η τον λογαριασμό του? αν έχει φυσικά στην εταιρεία (sunglasses) πχ που χρέωσε την κάρτα? Αλλά είπες ότι βγάζει μόνο το όνομα του τερματικού οπότε οκ ευχαριστώ πολυ

Μόνο η συναλλαγή θα φανεί, όχι ποιος το αγοράσε. Προφανώς η κάρτα σου χρησιμοποιείται είτε από εσένα, είτε από κάποιον άλλο(με σύμφωνη γνώμη απο μέρους σου)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

με μπερδεύεις 

θα δείξει πού; στον λογαρισμό του οικογενειακού σου προσώπου ή στην επιχείρηση; 

Οικογενειακός λογαριασμός θα φανεί πχ το email του αδερφού μου αν αγοράσε αυτός κάτι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Μόνο η συναλλαγή θα φανεί, όχι ποιος το αγοράσε. Προφανώς η κάρτα σου χρησιμοποιείται είτε από εσένα, είτε από κάποιον άλλο(με σύμφωνη γνώμη απο μέρους σου)

ναι στην ουσία μόνο από ποιον λογαριασμό βγήκαν τα λεφτά θα δείξει 

βέβαια επειδή οι κάρτες είναι χρεωμένες σε ένα άτομο, η εφορία πχ θα βλέπει ότι εσύ ξόδεψες τα τάδε λεφτά, οι τράπεζες ενηρώνουν την εφορία

ο έμπορος δεν ξέρω τι βλέπει.. ο,τι λογαριασμούς έχω δει τα λένε συγκεντρωτικά, πιο αναλυτικά δεν ξέρω τι μπορούν να δουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...