Aealo Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Σήμερα έκανα το νέο pc μου 2600χ-asrock fatal1ty x470-corsair vengeance 16 3200- thermaltake 750 gold rgb, το πρόβλημα μου είναι ότι το συνδιασα με μια παλιά μου κάρτα 770gtx ανάβει κανονικά αλλά δεν δίνει εικόνα έχω κάνει τα πάντα. Επίσης το power button παρατεταμένα πατημένο δεν λέει να σβήσει το pc Kai το error screen sto mainboard δεν ανάβει ώστε να μου δείξει σφάλμα αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια πληροφορία θα με βοηθούσε πολύ Ευχαριστώ.
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Η κάρτα δούλευε κανονικά στο παλιό pc που την είχες πρίν ή την είχες βγάλει και είχε καιρό να ξανα δουλέψει? Αν μπορείς για αρχή, κοίτα να την συνδέσεις σε άλλο pc να δεις αν είναι οκ Αν σε άλλο pc παίζει, τότε κάνε κι ενα clear cmos μπας και ξεκολλήσει.. Μετά πάει για ασυμβατότητα το πράγμα.. 1
kostas_anes Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Ριχτο GPU στην 2η PCI-E. Η ASRock ανακαλυψα οτι εχει καποια θεματακια με το compatibillity σε συγκεκριμενες καρτες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα