plomaskost Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ..... υπέρηχο θυρεοειδούς ή μόνο ο ενδοκρινολόγος έχει δικαίωμα; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από plomaskost
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Ο παθολογος σιγουρα μπορει .Νομιζω και ο καρδιολογος.
tsofras Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, plomaskost είπε ..... υπέρηχο θυρεοειδούς ή μόνο ο ενδοκρινολόγος έχει δικαίωμα; Μου είχε γράψει εμένα πριν 2 χρόνια , δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι απο τότε
logistoulis Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) νομίζω κι εμένα καρδιολογος μου είχε γράψει, απλά οι καρδιολόγοι πρέπει να έχουν περιορισμό στο να γράψουν όλες τις εξετάσεις του θυρεοειδούς μαζεμένες για να έχεις όλη την εικόνα γιατί είναι κάμποσες (tsh, anti tpo/tg , t3/4 βιταμίνη D , χοληστερίνες και δε θυμάμαι τι άλλο.. ) αλλά σίγουρα ενδοκρινολόγος πρέπει να δει τον υπέρηχο, οι λοιποί γιατροί δεν είμαι βέβαιος ότι μπορούν να τον αξιολογήσουν Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από logistoulis 1
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Ιδιωτικό ; Σε δημόσιο πολύ δύσκολα . Ακτινογραφία που είναι φτηνή βγάζουν με το κιλό .... και πανάθεμα αν διαβάζουν το φλιτζάνι μετά
plomaskost Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ιδιωτικό ; Σε δημόσιο πολύ δύσκολα . Ακτινογραφία που είναι φτηνή βγάζουν με το κιλό .... και πανάθεμα αν διαβάζουν το φλιτζάνι μετά Έρχεται στη δουλειά γιατρός καρδιολόγος γι αυτό ρωτάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα