billolarge Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας, μολις πηρα την ωραια καρτουλα SAPPHIRE RX 580 NITRO+8GB με επεξεργαστη ryzen 2200G με radeon vega8 ενσωματωμενη και μολις τοποθετω τη καρτα στην υποδοχη και βαζω το HDMI της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ στο HDMI της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ καρτας γραφικων 580 ΔΕΝ μου εμφανιζει σημα.. ειμαι χωρις σημα μολις ξεκιναω τον υπολογιστη.. το σημα sapphire γινεται μπλε κανονικα σαν να λειτουργει η καρτα μου.... και ο υπολογιστης επισης αναβει κανονικα.. απλα δεν εχω σημα.. τι γινεταιιιιιιιι;;;; το τροφοδοτικο ειναι 600W..εχω προσπαθησει τα παντα εκτος απο φορματ.. εχω απεγκαταστησει τα ενσωματωμενα γραφικα που ειχε και τα διεγραψα επισης απο το device manager.. βλεπω απο ξενα σαιτ επισης οτι παααρα πολλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα οποτε αποκλειω να φταιει η καρτα, ελπιζω οτι φταιει η τηλεοραση που εχω.. δεν υποστηριζει vga btw, μονο HDMI. η μητρικη μου λεγεται Asrock B450 Gaming K4.. ας βοηθησει καποιος ευχαριστωωω Edit: Η τηλεόραση είναι Turbo-x btw και μου ήρθε φλασια τώρα πως υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει τη καινούργια κάρτα γραφικών;; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από billolarge
jerry banana Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, billolarge είπε Γεια σας, μολις πηρα την ωραια καρτουλα SAPPHIRE RX 580 NITRO+8GB με επεξεργαστη ryzen 2200G με radeon vega8 ενσωματωμενη και μολις τοποθετω τη καρτα στην υποδοχη και βαζω το HDMI της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ στο HDMI της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ καρτας γραφικων 580 ΔΕΝ μου εμφανιζει σημα.. ειμαι χωρις σημα μολις ξεκιναω τον υπολογιστη.. το σημα sapphire γινεται μπλε κανονικα σαν να λειτουργει η καρτα μου.... και ο υπολογιστης επισης αναβει κανονικα.. απλα δεν εχω σημα.. τι γινεταιιιιιιιι;;;; το τροφοδοτικο ειναι 600W..εχω προσπαθησει τα παντα εκτος απο φορματ.. εχω απεγκαταστησει τα ενσωματωμενα γραφικα που ειχε και τα διεγραψα επισης απο το device manager.. βλεπω απο ξενα σαιτ επισης οτι παααρα πολλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα οποτε αποκλειω να φταιει η καρτα, ελπιζω οτι φταιει η τηλεοραση που εχω.. δεν υποστηριζει vga btw, μονο HDMI. η μητρικη μου λεγεται Asrock B450 Gaming K4.. ας βοηθησει καποιος ευχαριστωωω Δοκίμασε να κουμποσεις τον υπολογιστή σε άλλη οθόνη και πες μου. 1
Xristaras12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 βαλε το καλώδιο στην υποδοχή της μητρικής, έμπα στο bios και σίγουρα θα έχει για να αλλάξεις το display output η κάτι αντίστοιχο. 99,99% στο μανουαλ της μητρικής θα το έγραφε για το πως γινεται η αλλαγή, δεν τα βάζουν αδικα οι εταιριες. 2
Azerothakis Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/4/2019 στις 3:39 ΜΜ, billolarge είπε Γεια σας, μολις πηρα την ωραια καρτουλα SAPPHIRE RX 580 NITRO+8GB με επεξεργαστη ryzen 2200G με radeon vega8 ενσωματωμενη και μολις τοποθετω τη καρτα στην υποδοχη και βαζω το HDMI της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ στο HDMI της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ καρτας γραφικων 580 ΔΕΝ μου εμφανιζει σημα.. ειμαι χωρις σημα μολις ξεκιναω τον υπολογιστη.. το σημα sapphire γινεται μπλε κανονικα σαν να λειτουργει η καρτα μου.... και ο υπολογιστης επισης αναβει κανονικα.. απλα δεν εχω σημα.. τι γινεταιιιιιιιι;;;; το τροφοδοτικο ειναι 600W..εχω προσπαθησει τα παντα εκτος απο φορματ.. εχω απεγκαταστησει τα ενσωματωμενα γραφικα που ειχε και τα διεγραψα επισης απο το device manager.. βλεπω απο ξενα σαιτ επισης οτι παααρα πολλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα οποτε αποκλειω να φταιει η καρτα, ελπιζω οτι φταιει η τηλεοραση που εχω.. δεν υποστηριζει vga btw, μονο HDMI. η μητρικη μου λεγεται Asrock B450 Gaming K4.. ας βοηθησει καποιος ευχαριστωωω Edit: Η τηλεόραση είναι Turbo-x btw και μου ήρθε φλασια τώρα πως υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει τη καινούργια κάρτα γραφικών;; 1η κινηση να μπεις στο bios και να κανεις προεπιλεγμενη την καρτα γραφικων PCI και οχι την Onboard. 2η κινηση δοκιμασε αλλο καλωδιο HDMI. 3η κινηση βαλε την καρτα γραφικων σου σε αλλο υπολογιστη ωστε να σιγουρευτεις οτι δουλευει κανονικα. 4η κινηση κανε bios update στην τελευταια εκδοση και δοκιμασε παλι. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από Azerothakis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα