Προς το περιεχόμενο

Xbox One X 1TB + State of Decay 2 + Gears of War 4 (digital codes) 369€ @amazon.fr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.fr/Xbox-codes-Gears-State-Decay/dp/B06Y36MK86

Σκρουτζ απο 415€, δεν υπαρχει το συγκεκριμενο bundle στο σκρουτζ για συγκριση

Τρεχει και ενα promo για οσους μπορουν να το εκμεταλλευτουν με αγορα 50€ gift card δινει 5€ εκπτωση για αγορα προιον με πωλητη το amazon, πιο αναλυτικα οι οροι παρακατω

https://www.amazon.fr/b?node=11250778031

Conditions of the promotion
1. From January 3, 2019 (2:00 pm) to May 31, 2019 inclusive, buy one or more gift certificate (s) for a total amount of at least 50 euros in the same order, you will receive a promotional code by e -mail under 48h, allowing you to benefit from a discount of 5 euros valid upon receipt and until July 16, 2019 included according to the conditions below.
2. This offer is not available for accounts receivable that have purchased one or more gift vouchers in the last 36 months.
3. This offer is not available for non-active accounts receivable in the last 12 months.
4. The promotional code of 5 euros will be valid on your next order of at least 25 euros, excluding possible delivery charges, made on the site www.amazon.fr and covering only products sold and shipped by Amazon (c 'ie excluding products sold by third-party sellers on the marketplace platform of the site www.amazon.fr). Please note that promotional codes can not be used for the purchase of books (printed or ebooks, including Kindle subscription), infant formula, electronic cigarettes, products sold by third-party sellers on the site www.amazon.fr, Refurbished items and gift certificates.
5. You must use the shopping cart to place your order. The "1-Click" order mode does not allow the use of promotional codes.
6. The promotional code can not be combined with other promotions in progress and is not applicable to an order already being processed.
7. The promotional code can not be redeemed for cash.
8. This offer is only valid once and is limited to a promotional code per Amazon.fr customer account, it being specified that the promotional code can only be used at one time.
9. This offer is valid on our site www.amazon.fr only, can not be used on any other site accessible from ours.
10. The General Conditions of Sale of the site www.amazon.fr apply to promotional codes.

Επεξ/σία από paparockas
  • Like 4
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είμαι στο παρα 5 να το χτυπήσω... έχω pc με gtx 1080 αξίζει η να πάω σε ps4 pro? Αν δεν κάνω λάθος μπορώ σε windows 10 να παίξω τα πάντα σχεδόν απο xbox η κάνω λάθος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, guardiangr είπε

Είμαι στο παρα 5 να το χτυπήσω... έχω pc με gtx 1080 αξίζει η να πάω σε ps4 pro? Αν δεν κάνω λάθος μπορώ σε windows 10 να παίξω τα πάντα σχεδόν απο xbox η κάνω λάθος?

Xbox one X. Η καλύτερη παιχνiδoμηχανή (και όχι μόνο) με διαφορά. Πραγματικό 4k gaming σε 60 frames.

Εντάξει δεν είναι σαν το pc αλλά είναι πολύ κοντά και σκέψου και το κόστος ενός oc ΙΚΑ ου για 4k/60.

Μην ξεχνάς και το 4k Blu-Ray player που έχει.

Και ναι μπορείς να παίζεις στο Xbox μέσα από το pc σου μέσω streaming  για να μην κανεις κατάληψη στην τηλεόραση σου.

Υπσρχουν και παιχνίδια που τα παίζεις στο Xbox και συνεχίζεις στο pc και το αντίστροφο. 

Αγόρασε και το gamepass με 1 ευρώ για τους επόμενους τρεις μήνες, πάρε και την προσφορά που δίνει το amazon με 12 ευρώ για xbox live gold συνδρομή (η μία κοντά στα 35 για ένα χρόνο) και είσαι άρχοντας. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ.
1 ώρα πριν, guardiangr είπε

Καταπληκτικο μηχανημα, αλλα δεν βλεπω το λογο εφοσον εχεις δυνατο pc.  Δινει κ εκει τα αποκλειστικα της η Microsoft. Το προ ειναι κατωτερο αλλα έχει τρελα exclusives. Αν μπορείς να κρατηθεις για ενα με εναμιση χρονο που θα κυκλοφορησει το πσ5 το οποιο θα ειναι backwards compatible εχει καλως, διαφορετικα πραττεις αναλογα.

• Like 1
Δημοσ.

Το επιχείρημα σχετικά με το next gen ισχύει, αλλά θα βγει σε 1.5 χρόνο. Πρακτικά τα Χριστούγεννα του 20. Επίσης θα έχει 150€+ τιμή και προσωπικά τόσα χρόνια ποτέ δεν έδωσα λεφτά σε first batch κονσόλα χωρίς να τα κλάψω. Πάντα βγάζουν κάτι.

Στην τελική πουλάς αυτή τότε στα 200€ ξέρωγω. 

Δημοσ.

Το δικο μου αρχικό πσ4 δουλευει ακομα και του προ τα εχει φτυσει 2 φορες το laser. Και επεκταση εγγυησης οποτε μπορειτε κοινως..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guardiangr είπε

Εφόσον έχεις καλό PC, πας σε PS4. Δεν υπάρχει καμία λογική να πας σε Xbox.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, guardiangr είπε

Αν δεν κάνω λάθος μπορώ σε windows 10 να παίξω τα πάντα σχεδόν απο xbox η κάνω λάθος?

Όσα λένε Windows anywhere, τα αγοράζεις μια φορά και τα έχεις και στο pc και στο xbox. 

Πέρα από αυτό, μπορείς μέσω streaming να βγάζεις την εικόνα στο pc αντί στην tv. 

Κατι σαν το steam link δηλαδή. 

Βέβαια όλα αυτά ισχύουν και για το xbox one S που κοστίζει τα μισά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε

Xbox one X. Η καλύτερη παιχνiδoμηχανή (και όχι μόνο) με διαφορά. Πραγματικό 4k gaming σε 60 frames. 

to xbox δινει 4κ σε 30 f και 1080 σε 60(performance)

2 ώρες πριν, guardiangr είπε

οχι δεν θα το προτεινα,η 1080 πιανει ανετα εως και 2κ σε ultra με ανω των 60φρ,χωρια που τον επομενο χρονο εχουν ανακοινωθει οι νεες πιο εξελιγμενες κονσολες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, di maria kun είπε

Στα περισσότερα παιχνίδια έτσι είναι, αλλά υπάρχουν και μερικά που είναι 60 fps 4k (forza 7)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, di maria kun είπε

οχι δεν θα το προτεινα,η 1080 πιανει ανετα εως και 2κ σε ultra με ανω των 60φρ,χωρια που τον επομενο χρονο εχουν ανακοινωθει οι νεες πιο εξελιγμενες κονσολες

https://www.windowscentral.com/xbox-one-x-enhanced-60-fps-list

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

φιλε εισαι κατοχος??αυτο το λινκ που βαζεις ειναι λιγο μαρκετιστικο, ειναι μια γενικη λιστα που λεει ως...και επισης ειναι αμφιβολου ελεγχου καθως ειμαι κατοχος σε αρκετα παιχνιδια που αναφερονται και δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση

καποια συγκεκριμενα παραδειγματα που εχω παιξει αρκετα τρεχουν:

gears of war 4 ειναι 1080/60 φρ

halo 5 1080/60 φρ

το φιφα 4κ/60 φρ

tomb raider 1080/60 ΦΡ

wolvestein 4k/60 fr  με καποια drops

forza horizon 3 1080/60 fr

και αυτα τα νουμερα πιστεψε με ειναι στο οπτικα απο τα πιο ομορφα...υπαρχουν και αλλα δηλ κατωτερα

54 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Στα περισσότερα παιχνίδια έτσι είναι, αλλά υπάρχουν και μερικά που είναι 60 fps 4k (forza 7)

δεν ειναι πολλα τα παιχνιδια που τρεχουν stable γιαυτο το ανεφερα γιατι ετσι οπως το εθεσε το παλικαρι πλησιαζει τα ορια της παραπληροφορησης/εμπειρικα θα πω επισης οτι τα 60fr σε 1080 ειναι πολυ πιο σμοοθ απο το 4κ/30 και επισης ιδανικοτερο για παιχνιδια που θελουν αντανακλαστικα και για multiplayer

επιπλεον να αναφερω οτι σαν κατοχος της κονσολας περιπου 2 χρονια ειδα πολλες πολλες περιπτωσεις με chopped 60-30 (πχ σε παιχνιδια σε πολεις)που ειναι οτι χειροτερο

αυτα απο μενα

σαν κονσολα ειναι με διαφορα η καλυτερη αλλα συγκριτικα με ενα τιμιο πσ δεν βλεπω τρελη διαφορα ποσο μαλλον με μια gtx 1080

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...