Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Θα μπορέσεις να πάρεις και εσυ στο τηλέφωνο στον πάροχο σου και να αλλάξουν την ένδειξη που τους έχεις δώσει... Ακομα και τον ΔΕΔΔΗΕ αν δεν εχει εκδοθει ο λογαριασμος Για το δικτυο (βλαβες , νεες παροχες κλπ ) και την καταμετρηση ανεξαρτητα απο παροχο ο ΔΕΔΔΗΕ ειναι υπεθυνος και οχι η ΔΕΗ οπως καποιοι νομιζουν. Η ΔΕΗ πλεον παραγει και πουλαει ρευμα μονο . Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano 4
teomessi Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Ευχαριστω. Υπολόγισα την κατανάλωση απο τις 23/04 που ηταν 71774 και σημερα που ηταν 71819 και ειναι 45kwh. Ειναι φυσιολογικη καταναλωση. Την Τριτη θα καλεσω την ΚΕΝ για αλλαγη της μετρησης. Ευχαριστω πολυ! 1
LIGHT1NG Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, teomessi είπε Ευχαριστω. Υπολόγισα την κατανάλωση απο τις 23/04 που ηταν 71774 και σημερα που ηταν 71819 και ειναι 45kwh. Ειναι φυσιολογικη καταναλωση. Την Τριτη θα καλεσω την ΚΕΝ για αλλαγη της μετρησης. Ευχαριστω πολυ! Το πολύ πολύ αν δεν καταλάβουν ότι είναι δεκαδικό το τελευταίο να σου έρθει κανας λογαριασμός 5 εκατομμύρια € και να πάθεις 69 εγκεφαλικά ταυτόχρονα 🤣
papoys1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μην του λέτε τέτοια και πάθει τίποτε. Εντάξει και να έχει βγει ο λογαριασμός με λάθος κιλοβάτ δεν χάλασε ο κόσμος.Πας στη ΔΕΗ τους λες το λάθος πας με την πραγματική ένδειξη του ρολογιού τη μέρα της καταχώρισης και πληρώνεις τα σωστά κιλοβάτ.Απλά θα ταλαιπωρηθείς λίγο. 2
paraske Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Στις 28/4/2019 στις 11:56 ΜΜ, LIGHT1NG είπε Το πολύ πολύ αν δεν καταλάβουν ότι είναι δεκαδικό το τελευταίο να σου έρθει κανας λογαριασμός 5 εκατομμύρια € και να πάθεις 69 εγκεφαλικά ταυτόχρονα 🤣 χαχαχα να σας ρωτησω εγω που ειμαι ασχετη. για να γραφτω σε μια ιδιωτικη εταιρεια που πουλα μαζι κ φυσικο αεριο πρεπει να γραφτω πρωτα στη ΔΕΔΔΗΕ? αν δεν θελω να χω δημοσια δεη αλλα ιδιωτικη πχ
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, paraske είπε χαχαχα να σας ρωτησω εγω που ειμαι ασχετη. για να γραφτω σε μια ιδιωτικη εταιρεια που πουλα μαζι κ φυσικο αεριο πρεπει να γραφτω πρωτα στη ΔΕΔΔΗΕ? αν δεν θελω να χω δημοσια δεη αλλα ιδιωτικη πχ Αν δεν κάνω λάθος δηλώνετε αυτόματα στην ΔΕΔΔΗΕ λόγο που οι ιδιωτικές παίρνουν από εκεί + πληρώνεις φόρους βέβαια δεν ξέρω σίγουρα για τους παροχους που παράγουν ρεύμα (αλλα νομίζω η διανομή γίνεται μέσο ΔΕΔΔΗΕ οπότε πληρώνεις τον φόρο) 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, paraske είπε χαχαχα να σας ρωτησω εγω που ειμαι ασχετη. για να γραφτω σε μια ιδιωτικη εταιρεια που πουλα μαζι κ φυσικο αεριο πρεπει να γραφτω πρωτα στη ΔΕΔΔΗΕ? αν δεν θελω να χω δημοσια δεη αλλα ιδιωτικη πχ Βασικά δεν γράφεσαι, σύμβαση προμήθειας ρεύματος υπογράφεις με την εταιρεία που θέλεις, με τη ΔΕΔΔΗΕ δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Αν θες ΗΡΩΝ τότε θα πρέπει να κάνεις σύμβαση με την ΗΡΩΝ, αν θες protergia τότε κάνεις σύμβαση με την protergia.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, paraske είπε χαχαχα να σας ρωτησω εγω που ειμαι ασχετη. για να γραφτω σε μια ιδιωτικη εταιρεια που πουλα μαζι κ φυσικο αεριο πρεπει να γραφτω πρωτα στη ΔΕΔΔΗΕ? αν δεν θελω να χω δημοσια δεη αλλα ιδιωτικη πχ Για αρχικη και μονο συνδεση παμε σε ΔΕΕΔΗΕ πρωτα . Επισης κάθε φορα που κατι αφορα το δικτυο διανομης όπως επαυξήσεις κλπ. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano 2
paraske Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Για αρχικη και μονο συνδεση παμε σε ΔΕΕΔΗΕ πρωτα . Επισης κάθε φορα που κατι αφορα το δικτυο διανομης όπως επαυξήσεις κλπ. καλημερα!!! δηλαδη μπορω να παω κατευθειαν σε οποιαδηποτε ιδιωτικη εταιρεια θελω αν εχω το συμβολαιο του σπιτιου; σε ευχαριστω!! 7 ώρες πριν, Joshua21 είπε Βασικά δεν γράφεσαι, σύμβαση προμήθειας ρεύματος υπογράφεις με την εταιρεία που θέλεις, με τη ΔΕΔΔΗΕ δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Αν θες ΗΡΩΝ τότε θα πρέπει να κάνεις σύμβαση με την ΗΡΩΝ, αν θες protergia τότε κάνεις σύμβαση με την protergia καλημερα κ σε ευχαριστω πολυ!!!! δλδ παω σε οποιαδηποτε ιδιωτικη εταιρεια πχ watt & wolt?
takoulou Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, paraske είπε καλημερα!!! δηλαδη μπορω να παω κατευθειαν σε οποιαδηποτε ιδιωτικη εταιρεια θελω αν εχω το συμβολαιο του σπιτιου; σε ευχαριστω!! καλημερα κ σε ευχαριστω πολυ!!!! δλδ παω σε οποιαδηποτε ιδιωτικη εταιρεια πχ watt & wolt? Καλημερα... Ναι μπορεις να πας οπου θελεις... Απλα αν χρωστας στον προηγουμενο παροχο χρηματα δεν θα σε αφησει να πας αν δεν εξοφλησεις η αν κανεις διακανονισμο... Αν πας σε αλλο παροχο ισως και να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου.... 2
paraske Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 41 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα... Ναι μπορεις να πας οπου θελεις... Απλα αν χρωστας στον προηγουμενο παροχο χρηματα δεν θα σε αφησει να πας αν δεν εξοφλησεις η αν κανεις διακανονισμο... Αν πας σε αλλο παροχο ισως και να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου μαλιστα! το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου μπορει να γινει κ απο ιδιωτη; Μόλις τώρα, paraske είπε μαλιστα! το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου μπορει να γινει κ απο ιδιωτη; αν πχ το σπιτι ειναι νεοδμητο επιπλομενο σε μεσιτικο γραφειο; θα ζητησουν πιστοποιητικο ηλεκτρολογου;
chsam Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 33 λεπτά πριν, paraske είπε μαλιστα! το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου μπορει να γινει κ απο ιδιωτη; αν πχ το σπιτι ειναι νεοδμητο επιπλομενο σε μεσιτικο γραφειο; θα ζητησουν πιστοποιητικο ηλεκτρολογου; Ο ιδιοκτητης του σπιτιου ειναι υπευθυνος να βρει ηλεκτρολογο για να εκδωσει το πιστοποιητικο και να το πληρωσει. Για να μαθεις αν υπαρχει ΥΔΕ(πιστοποιητικο ΔΕΗ) παρε τηλεφωνο στην ΔΕΗ(11770) ή στον ΔΕΔΔΗΕ(11500) και εχοντας τον αριθμο παροχης θα σου πουνε αν υπαρχει ηδη πιστοποιητικο. Αν το σπιτι εχει ρευμα (δεν εχει γινει διακοπη) μπορεις παλι με τον αριθμο παροχης να δεις για το πιστοποιητικο εδω https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/. 1
paraske Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, chsam είπε Ο ιδιοκτητης του σπιτιου ειναι υπευθυνος να βρει ηλεκτρολογο για να εκδωσει το πιστοποιητικο και να το πληρωσει. Για να μαθεις αν υπαρχει ΥΔΕ(πιστοποιητικο ΔΕΗ) παρε τηλεφωνο στην ΔΕΗ(11770) ή στον ΔΕΔΔΗΕ(11500) και εχοντας τον αριθμο παροχης θα σου πουνε αν υπαρχει ηδη πιστοποιητικο. Αν το σπιτι εχει ρευμα (δεν εχει γινει διακοπη) μπορεις παλι με τον αριθμο παροχης να δεις για το πιστοποιητικο εδω https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/. σε ευχαριστω πολυ!!! να σε ρωτησω κ κατι αλλο, στον ιδιωκτικη του σπιτιου μπορω να το ρωτησω αυτο; συνηθως δεν γινεται διακοπη ρευματος απο τον προηγουμενο ενοικιαστη και μετα νεα συνδεση στο νεο ονομα του ενοικιαστη; δεν εχω νοικιασει ποτε σορρυ για τις ερωτησεις. απλα τωρα θελω να μαθω πως δουλευει το συστημα του δημοσιου ρευματος χιχι Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από paraske
chsam Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, paraske είπε σε ευχαριστω πολυ!!! να σε ρωτησω κ κατι αλλο, στον ιδιωκτικη του σπιτιου μπορω να το ρωτησω αυτο; συνηθως δεν γινεται διακοπη ρευματος απο τον προηγουμενο ενοικιαστη και μετα νεα συνδεση; δεν εχω νοικιασει ποτε σορρυ για τις ερωτησεις. απλα τωρα θελω να μαθω πως δουλευει το συστημα του δημοσιου ρευματος χιχι Μπορεις να τον ρωτησεις για το πιστοποιητικο, το θεμα ειναι θα ξερει και ο ιδιος; Αλλοι ενοικιαστες κανουν διακοπη οταν φευγουν (αν το εχουν στο ονομα τους), αλλοι ιδιοκτητες το αφηνουν στο ονομα τους (οποτε κ ο ενοικιαστης εχει ρευμα αλλα με το ονομα του ιδιοκτητη) και αλλοι ενοικιαστες κανουν αλλαγη ονοματος ωστε να ειναι στο ονομα τους το ρευμα.Το θεμα ειναι τι εχετε συμφωνησει με τον ιδιοκτητη. 1
paraske Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, chsam είπε Μπορεις να τον ρωτησεις για το πιστοποιητικο, το θεμα ειναι θα ξερει και ο ιδιος; Αλλοι ενοικιαστες κανουν διακοπη οταν φευγουν (αν το εχουν στο ονομα τους), αλλοι ιδιοκτητες το αφηνουν στο ονομα τους (οποτε κ ο ενοικιαστης εχει ρευμα αλλα με το ονομα του ιδιοκτητη) και αλλοι ενοικιαστες κανουν αλλαγη ονοματος ωστε να ειναι στο ονομα τους το ρευμα.Το θεμα ειναι τι εχετε συμφωνησει με τον ιδιοκτητη. θελει προσοχη δλδ σε τι ατομο θα πεσεις!!! λογικο κ τιμιο το βρησκω εγω, απο τη στιγμη που νοικιαζεις σπιτι για ενα χ χρονικο διαστημα κ το ρευμα κ το νερο να ναι στο ονομα σου!! οχι τιποτε αλλο μην πληρωνεις κερατιατικα κ φευγουν τζαμπα τα λεφτα σου εξ ονοματος αλλων χωρις λογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα