rus Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει αλλα υπαρχει και ο Συνήγορος του Καταναλωτή. To τι εχει συμβει το περιεγραψα, αρα τωρα το ξερεις. Ο Συνήγορος του Καταναλωτη μπορει να υποχρεωσει τον δεδδηε να δωσει πισω τετοια οφειλομενα? Εχει γινει ποτε? 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Όταν μιλας με καποιον τηλεφωνικα όπως εισαι υποχρεωμένος να λες το ονομα σου εχεις κάθε δικαίωμα να ζητας και ονομα αυτου που μιλας. Νομιζω οτι οι υπαλληλοι λενε απ την αρχη της συνομιλιας το ονομα τους, ειναι τυπικο. Τι να το κανω το ονομα του υπαλληλου? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από rus
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, rus είπε To τι εχει συμβει το περιεγραψα, αρα τωρα το ξερεις. Ο Συνήγορος του Καταναλωτη μπορει να υποχρεωσει τον δεδδηε να δωσει πισω τετοια οφειλομενα? Εχει γινει ποτε? Νομιζω οτι οι υπαλληλοι λενε απ την αρχη της συνομιλιας το ονομα τους, ειναι τυπικο. Τι να το κανω το ονομα του υπαλληλου? Όταν κανεις καταγγελια να ξερεις με ποιον εχεις μιλησει και σου ειπε ψευδη ή ανακρίβειες. 1
rus Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Όταν κανεις καταγγελια να ξερεις με ποιον εχεις μιλησει και σου ειπε ψευδη ή ανακρίβειες. Δε θα το ελεγα ψευδη και ανακριβειες, μαλλον αδιαφορια ή τεμπελια ή ανικανοτητα. Αλλα και ο υπάλληλος του τηλεφωνου ή του γκισε εντολες εκτελεί, δεν ειναι στο χερι του να διαταξει το συνεργειο να παει αμεσως καπου να φτιαξει μια βλαβη, ή να δωσει εντολη να πιστωθουν λεφτα σε καποιον. Στον δεδδηε που πηγα και συμπληρωσα το εντυπο βλαβης μου ειπε η υπάλληλος ότι θα παρω πισω τα λεφτα που εχασα, αρα εγω πρεπει τωρα να κυνηγησω τη συγκεκριμενη υπαλληλο που δε τα πηρα? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από rus
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rus είπε Δε θα το ελεγα ψευδη και ανακριβειες, μαλλον αδιαφορια ή τεμπελια ή ανικανοτητα. Αλλα και ο υπάλληλος του τηλεφωνου ή του γκισε εντολες εκτελεί, δεν ειναι στο χερι του να διαταξει το συνεργειο να παει αμεσως καπου να φτιαξει μια βλαβη, ή να δωσει εντολη να πιστωθουν λεφτα σε καποιον. Στον δεδδηε που πηγα και συμπληρωσα το εντυπο βλαβης μου ειπε η υπάλληλος ότι θα παρω πισω τα λεφτα που εχασα, αρα εγω πρεπει τωρα να κυνηγησω τη συγκεκριμενη υπαλληλο που δε τα πηρα? Όχι βεβαι αλλα αν δεν τα παρεις με την μαρτυρια της που είναι και σωστη να τα διεκδικήσεις . Άλλο να ισχυριστείς ότι ...καποια υπάλληλος μου το ειπε κι άλλο ότι στο ειπε η ταδε... Αλλοι είναι υποχρεωμένοι να κανουν την ανακοστολογηση . Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Η πιο αποδοτικη λυση : Καταγγελια σε ΡΑΕ !!! Εχει αποτελεσμα παντα . http://www.rae.gr/site/portal.csp;jsessionid=1ee8127451bc2972dc3542ce6aab23a11366d026943f4c75713cee547dea0de1.e38OchqPa34Na40Qbh0SaNuMbxf0n6jAmljGr5XDqQLvpAe 1
rus Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Όχι βεβαι αλλα αν δεν τα παρεις με την μαρτυρια της που είναι και σωστη να τα διεκδικήσεις . Άλλο να ισχυριστείς ότι ...καποια υπάλληλος μου το ειπε κι άλλο ότι στο ειπε η ταδε... Και πως να εχω τη μαρτυρια της, θα επρεπε να την ηχογραφησω(που κι αυτο απαγορευεται). Αλλα εδώ δεν είναι κατι που στο λενε ή δε στο λενε. Είναι δεδομενο ότι χρεωθηκα ενα διαστημα με ημερησιο αντι για νυχτερινο, αυτο μπορει να φανει και χωρις μαρτυριες. Απο κει κι επειτα αν προβλεπεται ο δεδδηε να σε αποζημιωσει πρεπει να σε αποζημιωσει, σωστα? Να παω λοιπον στο Συνηγορο που ειπες(δωρεαν ολα υποθετω), μπορει αυτος να υποχρεωσει τον δεδδηε να πληρωσει? Εχει γινει ποτέ στο παρελθον? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από rus
takoulou Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, rus είπε Και πως να εχω τη μαρτυρια της, θα επρεπε να την ηχογραφησω(που κι αυτο απαγορευεται). Αλλα εδώ δεν είναι κατι που στο λενε ή δε στο λενε. Είναι δεδομενο ότι χρεωθηκα ενα διαστημα με ημερησιο αντι για νυχτερινο, αυτο μπορει να φανει και χωρις μαρτυριες. Απο κει κι επειτα αν προβλεπεται ο δεδδηε να σε αποζημιωσει πρεπει να σε αποζημιωσει, σωστα? Να παω λοιπον στο Συνηγορο που ειπες(δωρεαν ολα υποθετω), μπορει αυτος να υποχρεωσει τον δεδδηε να πληρωσει? Εχει γινει ποτέ στο παρελθον? Καλημερα... Οταν πηγες στην Δεδδηε τι σου απαντησαν... Για να κανουν τον αντιλογισμο λογω οτι σε χρεωναν μονο στο ημερησιο τιμολογιο... Εστειλες καποια επιστολη ,καποιο email... Εστειλες καποιο χαρτι στη Ραε;; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα... Οταν πηγες στην Δεδδηε τι σου απαντησαν... Για να κανουν τον αντιλογισμο λογω οτι σε χρεωναν μονο στο ημερησιο τιμολογιο... Εστειλες καποια επιστολη ,καποιο email... Εστειλες καποιο χαρτι στη Ραε;; Το πιο βασικο . 1
rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημερα... Οταν πηγες στην Δεδδηε τι σου απαντησαν... Για να κανουν τον αντιλογισμο λογω οτι σε χρεωναν μονο στο ημερησιο τιμολογιο... Εστειλες καποια επιστολη ,καποιο email... Εστειλες καποιο χαρτι στη Ραε;; Oxι, ουτε που ηξερα τι είναι η ραε. Πηγα και δηλωσα το βλαβη, συμπληρωσα το σχετικο εντυπο και η υπάλληλος μου ειπε πως οταν διορθωθεί θα παρω πισω τα χαμενα λεφτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, rus είπε Oxι, ουτε που ηξερα τι είναι η ραε. Πηγα και δηλωσα το βλαβη, συμπληρωσα το σχετικο εντυπο και η υπάλληλος μου ειπε πως οταν διορθωθεί θα παρω πισω τα χαμενα λεφτα. Τωρα που εμαθες κανε μια καταγγελια κι εκει αν αργησουν .
takoulou Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 22 ώρες πριν, rus είπε Oxι, ουτε που ηξερα τι είναι η ραε. Πηγα και δηλωσα το βλαβη, συμπληρωσα το σχετικο εντυπο και η υπάλληλος μου ειπε πως οταν διορθωθεί θα παρω πισω τα χαμενα λεφτα. Καλησπερα....Εκει στην Δεδδηε δεν τους ξαναενοχλησες για το θεμα σου... Εστειλες καποιο email στην υπηρεσια να τους αναφερεις το θεμα σου...Η ΡΑΕ υπαρχει εδω και καποια χρονια..
NickosR999 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Καλησπερα. Ισχυει οτι αν υπαρχει προηγουμενο ανεξοφλητο ποσο ολες οι υπολοιπες χρεωσεις (Δεη,ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ,ΥΚΩ κτλπ.) αυξανονται? Επισης,σημερα με επισκεφτηκε μια γυναικα απο τα κεντρικα της ΔΕΗ ή κατι τετοιο (λογω εκλογων κτλπ φανταζομαι) και μου ειπε οτι δικαιουμε 30% εκπτωση αρκει να της παρουσιασω την αποδειξη του προηγουμενο ποσου. 92 ευρω το ανεξοφλητο. Ισχυει αυτο? Τελος, η ΔΕΗ ειναι στο ονομα του ιδιοκτητη του διαμερισματος (εχει πεθανει οποτε κανονιζω τα εξοδα με τη γυναικα του) εγω ειμαι ο ενοικος. Μου ειπε η γυναικα αυτη σημερα οτι η αλλαγη του ονοματος γινεται πολυ ευκολα αν της δωσω ταυτοτητα ενω η ιδιοκτητρια μου ελεγε οτι δε γινεται επειδη ειναι στο ονομα του αντρα της και δεν μπορει να κανει τιποτα. Ισχυει και αυτο? Μου ελεγε η γυναικα απο τη ΔΕΗ οτι αυτο μου το ειπε επειδη κοστιζει αρκετα. Σας ευχαριστω και συγγνωμη για την ενοχληση
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 ^^^ Καλύτερα να την ψηφίσετε παρά να την εμπιστευτείτε να σας αλλάξει το όνομα στο μετρητή, Όσο για την έκπτωση περάστε από τα γραφεία του συνδυασμού της να σας δώσει δώσει μία επιταγή με χρέωση του κόμματος που την υποστηρίζει.
Joshua21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, NickosR999 είπε Καλησπερα. Ισχυει οτι αν υπαρχει προηγουμενο ανεξοφλητο ποσο ολες οι υπολοιπες χρεωσεις (Δεη,ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ,ΥΚΩ κτλπ.) αυξανονται? Όχι. 5 λεπτά πριν, NickosR999 είπε Επισης,σημερα με επισκεφτηκε μια γυναικα απο τα κεντρικα της ΔΕΗ ή κατι τετοιο (λογω εκλογων κτλπ φανταζομαι) και μου ειπε οτι δικαιουμε 30% εκπτωση αρκει να της παρουσιασω την αποδειξη του προηγουμενο ποσου. 92 ευρω το ανεξοφλητο. Ισχυει αυτο? Το "είμαστε από τα κεντρικά της ΔΕΗ και δικαιούστε 30% έκπτωση" είναι ατάκα που λένε αυτοί που θέλουν να σε πάνε σε εναλλακτικούς πάροχους. 8 λεπτά πριν, NickosR999 είπε Τελος, η ΔΕΗ ειναι στο ονομα του ιδιοκτητη του διαμερισματος (εχει πεθανει οποτε κανονιζω τα εξοδα με τη γυναικα του) εγω ειμαι ο ενοικος. Μου ειπε η γυναικα αυτη σημερα οτι η αλλαγη του ονοματος γινεται πολυ ευκολα αν της δωσω ταυτοτητα ενω η ιδιοκτητρια μου ελεγε οτι δε γινεται επειδη ειναι στο ονομα του αντρα της και δεν μπορει να κανει τιποτα. Ισχυει και αυτο? Μου ελεγε η γυναικα απο τη ΔΕΗ οτι αυτο μου το ειπε επειδη κοστιζει αρκετα. Σας ευχαριστω και συγγνωμη για την ενοχληση Σε εναλλακτικούς παρόχους μπορεί και να γίνεται με σκέτη ταυτότητα, στη ΔΕΗ χρειάζεται και μισθωτήριο σε ισχύ. Πάντως όχι, δεν ισχύει αυτό που σου είπε η ιδιοκτήτρια.
pontez2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Moυ ηρθε και μια ωραία έκπληξη απο τη ΔΕΗ προχθές. Ηταν φουσκωμένος ο προηγούμενος λογαριασμός (ο τελικός) και τωρα στον επόμενο, έστειλαν επιστροφή που θα συμψιφιστεί με τον επόμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα