Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην παρεξηγηθώ με τη λέξη gaming στον τίτλο, είναι λίγο clickbait, δεν εννοώ καμιά ελεεινή καγκουριά :P

Ξέρω πως δεν είναι hardware αλλά επειδή δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο το βάζω εδώ. Το μόνο θέμα στο insomnia που μπορεί να πάρει κανείς ιδέες είναι απ το "Insomniac's Desks Pictures thread", αλλά εκεί ποστάρουμε photos και δεν είναι και αποκλειστικά για το γραφείο αλλά για όλο το setup.

Μετακομίζω σύντομα και ψαχνόμουν για ένα καλό γραφείο/έπιπλο για το pc. ΙΚΕΑ που πήγα οι επιλογές είνα 4-5 ίσως να λέω και πολλές. Παίζει βέβαια πάντα το κλασικό δοκιμασμένο να πάρεις πόδια της επιλογής σου και επιφάνεια της επιλογής σου και να το φτιάξεις μόνος σου, αλλά στο εξωτερικό βλέπω παίζουν έτοιμες προτάσεις τύπου  Arozzi.

Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό?

https://www.evodesk.com/gaming-desk

Τι φτιάχνεις αν παίζουν φράγκα..

• Moderators
Δημοσ.

Είτε πας σε ένα ξυλουργό φτιάχνεις ένα ακριβώς όπως το θέλεις είτε απλά αγοράζεις ότι είναι πιο κοντά; στις ανάγκες σου

Αν δεν σε ενδιαφέρει το standing desk αυτό που έβαλες στο link είναι πεταμένα λεφτά

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να προσφέρει παραπάνω ένα γραφείο που θα έχει βαφτίσει gaming

Δημοσ.

Είπα και γω ήδη ότι παίζει πάντα η επιλογή να διαλέξεις εσύ επιφάνεια και πόδια και να το φτιάξεις μόνος σου.

Απλά ψάχνω λίγο μήπως παίζει τίποτα πραγματικά καλό σε έτοιμη λύση. Σε αυτό το Arozzi είναι όλη η επιφάνεια mousepad λέει (wtf), έχει ρυθμιζόμενο ύψος και εγκοπές δικές του για cable management. Ε επειδή ψάχνω αυτό τον καιρό δεν τα βρίσκεις εύκολα αυτά όλα μαζί.

Για τον όρο gaming σε όλα πια συμφωνώ μαζί σου, το γραψα και από μόνος μου αν δεις. Βασικά gaming σημαίνει +200 στην τιμή απ το ίδιο προιόν χωρίς τη λέξη gaming στο όνομα :P

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Είπα και γω ήδη ότι παίζει πάντα η επιλογή να διαλέξεις εσύ επιφάνεια και πόδια και να το φτιάξεις μόνος σου.

Απλά ψάχνω λίγο μήπως παίζει τίποτα πραγματικά καλό σε έτοιμη λύση. Σε αυτό το Arozzi είναι όλη η επιφάνεια mousepad λέει (wtf), έχει ρυθμιζόμενο ύψος και εγκοπές δικές του για cable management. Ε επειδή ψάχνω αυτό τον καιρό δεν τα βρίσκεις εύκολα αυτά όλα μαζί.

Για τον όρο gaming σε όλα πια συμφωνώ μαζί σου, το γραψα και από μόνος μου αν δεις. Βασικά gaming σημαίνει +200 στην τιμή απ το ίδιο προιόν χωρίς τη λέξη gaming στο όνομα :P

Όπως είπα πας σε ένα ξυλουργό και φτιάχνεις ένα γραφείο όπως ακριβώς σε ενδιαφέρει

Όσο για cable management περνεις από ικεα το ράφι/σχάρα που έχουν και είσαι έτοιμος

Όσο για το arrozi δεν θα ήθελα να σκεφτώ καν πως θα είναι ένα γραφείο με όλη την επιφάνεια mousepad ειδικά όταν έρθει η ώρα για καθάρισμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

https://www.dromeas.gr/

ελληνικα επιπλα, αριστη ποιοτητα. αγορασα ενα πριν 2 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Επεξ/σία από sezebo
Δημοσ.

Εμένα η εμπειρία μου από τον Δρομέα δεν είναι θετική. Έχω αγοράσει το tetra και σε μικρό χρονικό διάστημα άρχισε να "φουσκώνει" στην άκρη, στο σημείο "ραφής". 

Το δε customer service ανύπαρκτο, έχω στείλει φωτογραφικό υλικό στο κατάστημα και 2,5 μήνες μετά, ακόμα περιμένω μια απάντηση...  Θα σου έλεγα να κοιτάξεις αλλού. 

• Thanks 1
Δημοσ.

και εγώ είμαι σε αναζήτηση γραφείου, αυτό που βρήκα και μου αρέσει πιο πολύ είναι το παρακάτω. επίσης αν το έχει κάποιος θα ήθελα μια γνώμη.

θα μπορούσε να μπει η μονάδα και από κάτω με ιμάντες σαν δεύτερη σκέψη. 

https://www.skroutz.gr/s/9744634/Επαγγελματικό-Γραφείο-Status-150x80x76cm-HM2028-01.html?from=sku_color_variations

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

καλημερα - στο φερουν και σπιτι ? 

Με 35 ευρώ τα φέρνουν και στα φτιάχνουν κιόλας

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sezebo είπε

Με 35 ευρώ τα φέρνουν και στα φτιάχνουν κιόλας

ε ναι πρεπει - εγω δεν εχω ορεξη να το στήσω ευχαριστώ 

Δημοσ.

Εαν έχεις όρεξη και ψιλοπιάνουν τα χέρια σου,κάτσε φτιάχτο μόνος σου..Κάτι παρόμοιο ήθελα και εγώ,δεν μου άρεσε τίποτα έτοιμο και έκατσα και το έφτιαξα μόνος μου.Δεν θα σου βγεί φθηνά και να το φτιάξεις μόνος σου,αλλά τουλάχιστον θα το κάνεις ακριβώς όπως το θές ή εχεις φανταστεί..Σε εμένα βέβαια το πιο ώραιο συναίσθημα ήταν αυτό της ικανοποίησης μόλις το τελείωσα!

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, akis_tzev είπε

Εαν έχεις όρεξη και ψιλοπιάνουν τα χέρια σου,κάτσε φτιάχτο μόνος σου..Κάτι παρόμοιο ήθελα και εγώ,δεν μου άρεσε τίποτα έτοιμο και έκατσα και το έφτιαξα μόνος μου.Δεν θα σου βγεί φθηνά και να το φτιάξεις μόνος σου,αλλά τουλάχιστον θα το κάνεις ακριβώς όπως το θές ή εχεις φανταστεί..Σε εμένα βέβαια το πιο ώραιο συναίσθημα ήταν αυτό της ικανοποίησης μόλις το τελείωσα!

Ποδια και γενικα τα υλικα απο που τα προμηθέυτικες;

Δημοσ.

Τα πόδια τα έφτιαξα με καλής ποιότητας μελαμίνη την οποία αγόρασα απο το le roy...Για να καταλάβεις,αντί για συρτάρια τα πόδια τα έφτιαξα ένα τετράγωνο κουτί με ράφια τα οποία έχουν αρκετό βάθος και έβαλα μπροστά ένα καπάκι το οποίο ανοίγει με μεντεσέδες...(Ντουλαπάκι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...