Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Δουλευω ντελιβερι εδω και λιγο καιρο χωρις διπλωμα με παπι. Εχω δωσει θεωρια κεχω τελειωσει τα μαθηματα εδω και κανα 6μηνο αλλα λογω απεργιας δεν εδωσα ποτε πορεια. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ουτε ασφαλεια. Το παπι ανηκει στον πατερα μου. Εχω ακουσει οτι γινεται να βγει ασφελεια σε ονομα 3ου, ισχυει; Και αν ναι θεωρειτε οτι αξιζει να το κανω; Θα βοηθησει τη θεση μου σε περιπτωση ελεγχου της αστυνομιας-προστιμου/ατυχηματος; Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και μπορει να ασφαλιστει το μηχανάκι στο όνομα του πατέρα σου. Σε περίπτωση ελεγχου θα σου κάνουν μήνυση μόνο για δίπλωμα αφου θα έχει ασφάλεια το μηχανακι, σε περίπτωση ατυχήματος τώρα, η ασφάλεια θα αποζημιώσει τον άλλον αν φταις και μετα θα κυνηγήσουν δικάστικά τον πατέρα σου που σου έδωσε το μηχανάκι χωρις να έχεις δίπλωμα αλλα και εσένα που το πήρες. Αν χτυπήσεις για παράδειγμα μια γιαγια που στεκεται βραδυατικα με μαυρα ρουχα στη διαχωριστική γραμμη για να περασει το δρόμο η αν έχεις κάποιον δικάβαλο και πέσετε και χτυπήσει άσχημα, δεν θα ξεμπλεξεις ποτέ.  Όταν σε κυνηγάει δικαστικά μια ασφαλιστική για τέτοια χοντράδα ή αν πχ οδηγάς μεθυσμένος και προκαλέσεις ατύχημα, στην καλύτερη χάνεις το σπίτι σου και ο,τι άλλο έχεις στο όνομά σου εσύ ή ο πατέρας σου. 

Επεξ/σία από G.bar
Δημοσ.
7 ώρες πριν, xhighlivex είπε

Καλησπερα,

Δουλευω ντελιβερι εδω και λιγο καιρο χωρις διπλωμα με παπι. Εχω δωσει θεωρια κεχω τελειωσει τα μαθηματα εδω και κανα 6μηνο αλλα λογω απεργιας δεν εδωσα ποτε πορεια. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ουτε ασφαλεια. Το παπι ανηκει στον πατερα μου. Εχω ακουσει οτι γινεται να βγει ασφελεια σε ονομα 3ου, ισχυει; Και αν ναι θεωρειτε οτι αξιζει να το κανω; Θα βοηθησει τη θεση μου σε περιπτωση ελεγχου της αστυνομιας-προστιμου/ατυχηματος; Ευχαριστω εκ των προτερων

Τι σημαίνει το "να βγει ασφελεια σε ονομα 3ου"?

Η ασφάλεια οχήματος δεν αφορά πρόσωπο, το όχημα είναι αυτό που ασφαλίζεται. Τα βασικά και απαραίτητα στοιχεία που αναγράφονται σε ένα ασφαλιστήριο είναι τα στοιχεία του οχήματος και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, αν τα στοιχεία αυτά δεν είναι τα σωστά τότε η ασφάλεια είναι άκυρη.

Και όχι, η ύπαρξη ασφάλειας δεν θα βοηθήσει τη θέση σου, από τη στιγμή που δεν διαθέτεις την κατάλληλη άδεια οδήγησης η ασφάλεια δεν σε καλύπτει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...