Exodia The Forbidden One Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια σημερα ειχα παει στο πλαισιο στο περιστερι για να δω οθονη και κατα τυχη επεσε το ματι μου στο Xbox one X με τιμη 329, δεν το πιστευα ρωτησα ειναι εκθεσιακο μου λενε οχι τελικα το τσιμπησα κανονικα σφραγισμενο με 2 χρονια εγγυηση. Στο περιστερι πρεπει να παιζει αλλο ενα κομματι γιατι οταν πηγα υπηρχαν 2 ολα και ολα, για ψαχτειτε μηπως βρειτε και πουθενα αλλο την προσφορα . Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Exodia The Forbidden One 3
slk200gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Λοιπον παιδια σημερα ειχα παει στο πλαισιο στο περιστερι για να δω οθονη και κατα τυχη επεσε το ματι μου στο Xbox one X με τιμη 329, δεν το πιστευα ρωτησα ειναι εκθεσιακο μου λενε οχι τελικα το τσιμπησα κανονικα σφραγισμενο με 2 χρονια εγγυηση. Στο περιστερι πρεπει να παιζει αλλο ενα κομματι γιατι οταν πηγα υπηρχαν 2 ολα και ολα, για ψαχτειτε μηπως βρειτε και πουθενα αλλο την προσφορα . Παντως την προηγουμενη εβδομαδα υπηρχε προσφορα στο αμαζον με 2 παιχνιδια μαζι με τα μεταφορικα στα 280 ε
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, slk200gr είπε Παντως την προηγουμενη εβδομαδα υπηρχε προσφορα στο αμαζον με 2 παιχνιδια μαζι με τα μεταφορικα στα 280 ε Μήπως ήταν 380€; Δε νομίζω να έχει φτάσει ποτέ 280€. @Exodia The Forbidden One φοβερή κονσόλα πήρες με το καλύτερο χειριστήριο κιόλας, μην το ξεχνάμε! Πιστεύω να έχεις και μια 4κ τηλεόραση να το χαρείς όπως πρέπει! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από zio10 1
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Λάθος ήταν τα βλ@μενα του δώσανε λάθος ετικέτα X με κατι τετοιο https://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola/Microsoft-Xbox-One-Rocket-League-ZQ9-00328.htm Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
Mr_Terror Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Καλη τιμη τα 329 ευρω και το χτυπαει καποιος αν θελει τωρα να παρει ονεΧ. Πιστευω ομως επειδη η γενια φτανει στο τελος της ζωης της,μεσα στο ετος η ms θα ριξει τιμη στις κονσολες ονε.
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτοί κάνανε τράμπα τις ετικέτες αυτός ξέρει τι πήρε Αμα το χτυπαγανε στο σύστημα 479 . Πάντως μπράβο το deal του μήνα αλλά ένα . Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
xristakits Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Περα απο τα θεωρητικα που συζητατε οι τελευταιοι και ειναι εκτος θεματος, τελικα επιβεβαιωσε αλλος την τιμη? 1
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Όχι το έγραψα 479 δεν υπάρχει άλλο κομμάτι σε "προσφορά" ούτε προσφορά . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις