Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παιδια σημερα ειχα παει στο πλαισιο στο περιστερι για να δω οθονη και κατα τυχη επεσε το ματι μου στο Xbox one X με τιμη 329, δεν το πιστευα ρωτησα ειναι εκθεσιακο μου λενε οχι τελικα το τσιμπησα κανονικα σφραγισμενο με 2 χρονια εγγυηση.

Στο περιστερι πρεπει να παιζει αλλο ενα κομματι  γιατι οταν πηγα υπηρχαν 2 ολα και ολα, για ψαχτειτε μηπως βρειτε και πουθενα αλλο την προσφορα .

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
  • Thanks 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Λοιπον παιδια σημερα ειχα παει στο πλαισιο στο περιστερι για να δω οθονη και κατα τυχη επεσε το ματι μου στο Xbox one X με τιμη 329, δεν το πιστευα ρωτησα ειναι εκθεσιακο μου λενε οχι τελικα το τσιμπησα κανονικα σφραγισμενο με 2 χρονια εγγυηση.

Στο περιστερι πρεπει να παιζει αλλο ενα κομματι  γιατι οταν πηγα υπηρχαν 2 ολα και ολα, για ψαχτειτε μηπως βρειτε και πουθενα αλλο την προσφορα .

Παντως την προηγουμενη εβδομαδα υπηρχε προσφορα στο αμαζον με 2 παιχνιδια μαζι με τα μεταφορικα στα 280 ε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, slk200gr είπε

Παντως την προηγουμενη εβδομαδα υπηρχε προσφορα στο αμαζον με 2 παιχνιδια μαζι με τα μεταφορικα στα 280 ε

Μήπως ήταν 380€; Δε νομίζω να έχει φτάσει ποτέ 280€.

@Exodia The Forbidden One φοβερή κονσόλα πήρες με το καλύτερο χειριστήριο κιόλας, μην το ξεχνάμε!

Πιστεύω να έχεις και μια 4κ τηλεόραση να το χαρείς όπως πρέπει!

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.

Καλη τιμη τα 329 ευρω και το χτυπαει καποιος αν θελει τωρα να παρει ονεΧ.

Πιστευω ομως επειδη η γενια φτανει στο τελος της ζωης της,μεσα στο ετος η ms θα ριξει τιμη στις κονσολες ονε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοί κάνανε τράμπα τις ετικέτες αυτός ξέρει τι πήρε :P Αμα το χτυπαγανε στο σύστημα  479 . Πάντως μπράβο το deal του μήνα αλλά ένα  .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Περα απο τα θεωρητικα που συζητατε οι τελευταιοι και ειναι εκτος θεματος, τελικα επιβεβαιωσε αλλος την τιμη?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...