dvlsakos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα μηχάνημα για αερόβια άσκηση και σκέφτομαι η να πάρω ένα spin bike η ένα κωπηλατικό μηχάνημα. μάλλον στο κωπηλατικό θα καταλήξω αλλά θα πάρω μια πχ με 400 ευρώ Μαξ. Αντέχουν αυτές άραγε ? για concept δεν παίζουν τόσα λεφτά. Είμαι αναμεσά σε αυτά τα δυο https://www.skroutz.gr/s/12848725/Toorx-Rower-Active-Pro.html https://www.skroutz.gr/s/4501070/Amila-43254.html
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 με 400 ευρω πληρωνεις πολλα χρονια gym που θα εχεις τα παντα αρκει να υπαρχει gym κοντα σου.το να παρεις μονο ενα οργανο θα κανεις συνεχεια το ιδιο πραγμα και επισης σε παρα πολλες περιπτωσεις καταληγει ο.χρηστης να το βαριεται .θα ηταν καλυτερα αν εχεις γηπεδο κοντα σου η ωραιο μερος να πας για τρεξιμο για να βγαινεις εξω απο το σπιτι.σορρυ για το off topic.απλα σπιτι να καθεσαι να κανεις ενα οργανο μονο στο τελος ειναι λιγο βαρετο καινοι περισσοτεροι το παρατανε τρεξιμο μπορεις να κανεις γηπεδο,σε αλσος,σε βουνο.και το να βγαινεις εκτος σπιτιου σε κανεις να εχεις παραπανω ορεξη 4 1
djcat Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, dvlsakos είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα μηχάνημα για αερόβια άσκηση και σκέφτομαι η να πάρω ένα spin bike η ένα κωπηλατικό μηχάνημα. μάλλον στο κωπηλατικό θα καταλήξω αλλά θα πάρω μια πχ με 400 ευρώ Μαξ. Αντέχουν αυτές άραγε ? για concept δεν παίζουν τόσα λεφτά. Είμαι αναμεσά σε αυτά τα δυο https://www.skroutz.gr/s/12848725/Toorx-Rower-Active-Pro.html https://www.skroutz.gr/s/4501070/Amila-43254.html πάρε ιμάντες TRX καλύτερα, που μπορείς να γυμνάσεις όλο το σώμα. Και πιο οικονομικά θα σου βγει! 2
ritchie77 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Κωπηλατικη γυμναζεις κυριως πλατη και μετα δικεφαλους. Ενα καλο γυμναστηριο σημερα θελει απο 50 εως 80 ευρω το χρονο συνδρομη. Το πιο δυσκολο πραγμα στο γυμναστηριο ειναι να σηκωθεις απ' το σπιτι για να πας. Μετα ολα ειναι ευκολα 1
dvlsakos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, poulinos είπε με 400 ευρω πληρωνεις πολλα χρονια gym που θα εχεις τα παντα αρκει να υπαρχει gym κοντα σου.το να παρεις μονο ενα οργανο θα κανεις συνεχεια το ιδιο πραγμα και επισης σε παρα πολλες περιπτωσεις καταληγει ο.χρηστης να το βαριεται .θα ηταν καλυτερα αν εχεις γηπεδο κοντα σου η ωραιο μερος να πας για τρεξιμο για να βγαινεις εξω απο το σπιτι.σορρυ για το off topic.απλα σπιτι να καθεσαι να κανεις ενα οργανο μονο στο τελος ειναι λιγο βαρετο καινοι περισσοτεροι το παρατανε τρεξιμο μπορεις να κανεις γηπεδο,σε αλσος,σε βουνο.και το να βγαινεις εκτος σπιτιου σε κανεις να εχεις παραπανω ορεξη σωστή η σκέψη σου το κάνω όσο μπορώ αλλά γενικά έχω όργανα σπίτι ένα μηχάνημα για αερόβιο θέλω 8 λεπτά πριν, djcat είπε πάρε ιμάντες TRX καλύτερα, που μπορείς να γυμνάσεις όλο το σώμα. Και πιο οικονομικά θα σου βγει! και αυτο καλο αλλη φαση το ενα αλλη αυτα. row kai spin bike ειναι για φουλ καύση λίπους 6 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Κωπηλατικη γυμναζεις κυριως πλατη και μετα δικεφαλους. Ενα καλο γυμναστηριο σημερα θελει απο 50 εως 80 ευρω το χρονο συνδρομη. Το πιο δυσκολο πραγμα στο γυμναστηριο ειναι να σηκωθεις απ' το σπιτι για να πας. Μετα ολα ειναι ευκολα κωπηλατικη γυμναζει ολο το σωμα. και κανει μεγαλη καυση λιπους. γενικα εχω κανει γυμναστηριο στο σπιτι δεν εχω θεμα. με 50-80 ευρω το χρονο δεν το λες και καλο γυμναστηριο. 1
ritchie77 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, dvlsakos είπε κωπηλατικη γυμναζει ολο το σωμα. και κανει μεγαλη καυση λιπους. Αν δεν κανεις διατροφη δεν....αμα δεις αποτελεσμα πες και σε μενα Αναφορά σε κείμενο με 50-80 ευρω το χρονο δεν το λες και καλο γυμναστηριο. καλο εγραψα οχι σουπερ ντουπερ με τζακουζια και πισινες και δηθεν ψωναρες για σελφι. Εγω με 80 παω σε καλο και γνωστη αλυσιδα με καινουρια μηχανηματα εχει πιο φθηνα, απλα δεν το προτιμησα λογω πολυκοσμιας
dvlsakos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Αν δεν κανεις διατροφη δεν....αμα δεις αποτελεσμα πες και σε μενα καλο εγραψα οχι σουπερ ντουπερ με τζακουζια και πισινες και δηθεν ψωναρες για σελφι. Εγω με 80 παω σε καλο και γνωστη αλυσιδα με καινουρια μηχανηματα εχει πιο φθηνα, απλα δεν το προτιμησα λογω πολυκοσμιας ξέρω ποια λες έχω πάει και γω κει πιο παλιά τα έχω ζήσει. 5 άτομα να κάνουν ένα όργανο μπάρα ελεύθερη έπρεπε να τρέξεις να προλάβεις γενικά συνωστισμός. τεσπα δεν είναι το θέμα μου αυτό όπως προ είπα έχω όργανα δεν χρειάζομαι γυμναστήριο. Διατροφη εννοειτε χωρις αυτό ότι και να κανεις δεν δουλευει τιποτα….
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 On 05/05/2019 at 13:37, dvlsakos said: σωστή η σκέψη σου το κάνω όσο μπορώ αλλά γενικά έχω όργανα σπίτι ένα μηχάνημα για αερόβιο θέλω δεν το ηξερα οτι εχεις ηδη οργανα στο σπιτι.παντως αν εχεις γηπεδο κοντα στο σπιτι προτιμησε το. προσωπικα παντα οταν παω στο γηπεδο για τρεξιμο νιωθω 10 φορες καλυτερα απο οτι στο γυμναστηριο και 100 φορες απο το να εκανα κατι στο σπιτι.
skoros Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 11:32 ΠΜ, ritchie77 είπε Κωπηλατικη γυμναζεις κυριως πλατη και μετα δικεφαλους. Αυτός είναι μεγάλος μύθος. Με τη σωστή κωπηλασία γυμνάζονται κυρίως τα πόδια (60%), μετά η πλάτη (30%) και μετά τα χέρια (10%). https://www.britishrowing.org/indoor-rowing/go-row-indoor/how-to-indoor-row/british-rowing-technique/ Είναι δύσκολο κάποιος που δεν ασχολείται έστω και ερασιτεχνικά με την κωπηλασία να χρησιμοποιήσει αυτό το μηχάνημα σωστά. Η σωστή τεχνική απαιτεί αρκετό καιρό μέχρι να αφομοιωθεί από το μυαλό και το σώμα. 99% των ανθρώπων που βλέπω στο γυμναστήριο να ασκούνται στο κωπηλατικό το κάνουν από λάθος μέχρι πολύ λάθος. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, skoros είπε Αυτός είναι μεγάλος μύθος. Με τη σωστή κωπηλασία γυμνάζονται κυρίως τα πόδια (60%), μετά η πλάτη (30%) και μετά τα χέρια (10%). https://www.britishrowing.org/indoor-rowing/go-row-indoor/how-to-indoor-row/british-rowing-technique/ Είναι δύσκολο κάποιος που δεν ασχολείται έστω και ερασιτεχνικά με την κωπηλασία να χρησιμοποιήσει αυτό το μηχάνημα σωστά. Η σωστή τεχνική απαιτεί αρκετό καιρό μέχρι να αφομοιωθεί από το μυαλό και το σώμα. 99% των ανθρώπων που βλέπω στο γυμναστήριο να ασκούνται στο κωπηλατικό το κάνουν από λάθος μέχρι πολύ λάθος. Εγώ δεν έχω δει κανένα γυμναστήριο να έχει τέτοιο μηχάνημα όπου κινείται ο κώλος, ώστε να γυμνάζεις και τα πόδια. Όλα έχουν μηχάνημα που κάθεσαι σε πάγκο, οπότε τραβώντας την τροχαλία γυμνάζεις μόνο πλάτη χέρια. Πόδια και κορμός είναι τελείως στατικά Αυτο το μηχάνημα το έχω δει μόνο σε μέρος όπου πήγαιναν άτομα που έκαναν κωπηλασία σαν άθλημα, και όχι σε απλό γυμναστήριο 1
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 3 minutes ago, cthulhucarbide said: Εγώ δεν έχω δει κανένα γυμναστήριο να έχει τέτοιο μηχάνημα όπου κινείται ο κώλος, ώστε να γυμνάζεις και τα πόδια. Όλα έχουν μηχάνημα που κάθεσαι σε πάγκο, οπότε τραβώντας την τροχαλία γυμνάζεις μόνο πλάτη χέρια. Πόδια και κορμός είναι τελείως στατικά Αυτο το μηχάνημα το έχω δει μόνο σε μέρος όπου πήγαιναν άτομα που έκαναν κωπηλασία σαν άθλημα, και όχι σε απλό γυμναστήριο το εχω δει μονο σε crossfit.το λατρευα απλα. 2
xgol Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Εγω το χω δει στα 2 τελευταία που εχω παει. Ειναι αρκετά καλο, ειδικα τα σπριντς σε πεθαίνουν.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Άλλο το κωπηλατικό μηχάνημα άλλη η κωπηλατική τροχαλία. Ο TS ήταν ξεκάθαρος πως θέλει το μηχάνημα. Φυσικά δεν είναι για πλάτη και χέρια μόνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα ελλειπτικό μέσα στο σπίτι και τα έχετε όλα, είναι ότι πρέπει για καρδιοαναπνευτική άσκηση (αερόβια και αναερόβια), και δεν το βαριέσαι ποτέ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυξήθηκαν οι τιμές τους, αλλά όποιος μπορεί και θέλει, αξίζει να δώσει 700+. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 16 hours ago, xgol said: Εγω το χω δει στα 2 τελευταία που εχω παει. Ειναι αρκετά καλο, ειδικα τα σπριντς σε πεθαίνουν. συνηθως βλεπω αυτο στο γυμναστηριο που ειναι κωπηλατικη τροχαλια https://ensomati.gr/askhsiologio/plati/askiseis-platis/xamili-kopilatiki-me-kleisti-lavi/ και οχι κωπηλατικο μηχανημα που μετακινειται ολο σου το σωμα μπρος πισω. https://www.ratpack.gr/i-d/body/story/3029/4-logoi-gia-na-katalaveis-tin-axia-tis-kopilatikis-troxalias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα